Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Puerto Ricossa: Sivu 2

Suomipaikoista

Vieras    30.01.2009    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Puerto Ricossa on todellakin muutama kiva Suomi-paikka jossa olen poikennut.En tiedä ovatko ainoat tässä kylässä. Ulvova mylläri ja Pappatunturibaari olivat mukavia paikkoja poiketa ja lepuuttaa omia korviaan ja kielenkantojaan. Sai puhua omaa kieltään vaihteeksi. Näin porukan ainoana kielitaitoisena alkaa jatkuva toisten puolesta tulkkaaminen ym. välillä rasittamaan mutta on toki välillä kiva oikein rupatellakkin jonkun paikallisen kans muustakin kun tuotteiden hinnoista. Suomipaikoissa kielitaidottomat matkakumppanitkin rohkaisevat itsensä ja rupattelevat ventovieraiden kanssa ja itse voin olla vaikka hiljaa... Puerto Rico, täältä tullaan 4.2.-09 ja toivottavasti viihtydään yhtä hyvin kun viimeksi.

irkku-baari ostoskeskuksen päässä (2krs)

erittäin halpaa juotavaa ja hyvää menoa..karaokea saa laulaa jos haluaa..siellä se kaljakin makso 80 senttiä tuoppi..eli ihan pienellä budjetilla saa jo pään täyteen jos on siis tarkoituksena se.eikä kukaan tullut repimään väkisin sisään baariin mikä puerto ricon usean baarin edustalla on hyvinkin tuttua..eli suunnatkaa sinne te kaikki oluen ystävät..ja se olutkaan ei ollut yhtään pahan makuista mitä jotkut on valittanu...mulla se pääasia siellä baarissa on että kuhan päässä alkaa helisee :)

suosittelen siis köyhille ja miksei kaikille riku rikkaillekin.

Hyvä ruokailupaikka

Vieras    26.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Olimme marraskuussa Puerto Ricossa viikon ajan.Kävimme syömässä Ulvovassa Myllärissä useamman kerran.Ruoka oli hyvää ja annokset tarpeeksi isoja.Sousittelen tätä paikkaa.

Ulvovalle Myllärille!!!!!!!!

Kyllä tarkoitin että on parempi tutustua vieraisiin keittiöhin ja nauttia suomalaiset ruuat kotimaassa, jos vain uskaltaa, mutta on monia jotka ei,ehkä kielitaidon tai jonkin muun syyn takia mene muualle kuin suomalaisiin ruokapaikkoihin!

Kyllä näissä paikallisissa on oikein hyvät ruuat ja annokset on myöskin isoja ja varsin edullisiakin. Kaikki kalaruuat on hyvin herkullisia ,sekä erilaiset meren antimet.

Pitää uskaltaa kokeilla muutakin kuin läskisoosia ja pottuja!

Pitzzerioita on suomessakin joka nurkalla.

Ulvova mylläri

Vieras    16.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Vaikka ulkomailla ollaan, niin en ymmärrä, miksi toiset vierastavat suomalaisia ruokapaikkoja. Kävimme Ulvovassa myllärissä syömässä, ja voin sanoa, että niin hyvää ja täyteläistä pizzaa en ole Suomessakaan saanut. Myös muiden ruokailijoiden ruoka oli hyvää ja todella isot annokset. Suosittelen!

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.