Puerto del Carmenin matkakokemukset ja vinkit

Suosittelen..

Vieras    16.12.2012    Puerto del Carmenin hotellit    Puerto del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: VIK Hotel San Antonio

Pelkkää positiivista sanottavaa. Hotelli ehkä Carmenin parhaalla paikalla, varsinkin verrattuna samantasoisiin kilpailijoihin. Allasalue sopivan suuri ja oma rauhallinen nurkkauskin löytyy helposti. Ravintolassa laadukas ja vaihteleva "seisova pöytä" josta jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Aamiainen parasta mitä missään..

Asiakaskunta iäkkäämmän puoleista, joten kaukana mistään nuorison bilepaikasta..

Henkilökunta avuliasta ja kielitaitoista..

Arvosana hotellille:

Toimiva huoneistohotelli

Vieras    06.10.2012    Puerto del Carmenin hotellit    Puerto del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Cinco Plazas

Matkassa mukana, äiti, isä, mummi ja kaksi lasta, (4 ja 7)

Cinco Plazas oli toimiva ja rauhallinen hotelli.

Hotellin alueella oli kolme uima-allasta, joissa lapset viihtyi. Hotellin välittömässä läheisyydessä oli SuperMercado Dino, jossa oli loistava valikoima. Meillä oli hotellin puolesta aamiainen, joka oli hyvä ja runsas.

Hotelli sijaitsi rannasta melko jyrkkää mäkeä ylös, muistaakseni 400 m. Kävimme yhtenä päivänä rannalla jossa oli aurinkotuolit ja palveluja, loput päivät vietimme rannalla joka sijaitsi hotellin kohdalla. Ranta oli rauhallinen hiekkalinnojen rakenteluun ja leikkeihin. Suosittelen kokeilemaan!

Rantakadun ravintolat oli kaikki ok. suosittelen kuitenkin lähtemään rantakatua hotellilta itäänpäin, vähän matkaa cainon jälkeen lähtee jyrkät ja huomattavan pitkät raput rantaan päin. Alhaalla on aivan ihana pieni ravintola.

Arvosana hotellille:

Golfia Lanzarotella

Olimme marraskuussa pelaamssa Lanzarotella. Uusi 2008-2009 avattu kenttä on 5 euron päässä Puerto del Carmenista ja vanhempi Costa Teguisen kenttä on 25 euron päässä. Greenfeet 60 euron kieppeillä. Uusi kenttä on helpompi ja vähäpalmuinen, vanha kenttä on palmujen reunustama, vaikeampi. On yllättävää että uusi kenttä on aika yksitoikkoinen ja aika huonosti suunniteltu, ilman hauskuutta. Kun Suomessa sataa tihkua ja aurinko eikä paista niin kummallakin kentällä on kuitenkin kiva pelata. Raffeja eikä metsää ei ole vaan sensijaan laavahiekka ja laavakiveä. Me nostelimme palloja hiekalta, tai oikeammin sepeliltä, kun halusimme säästää mailoja, mutta hyvä idea olisi panna pallo tiin päälle laava-alueilla ja pelata siitä

Oletko vieraillut Puerto del Carmenissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.