Matkakokemukset - Hotelleja Puerto de la Cruzissa: Sivu 6

Tasokas hotelli

Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: H10 Tenerife Playa

Palvelu oli hyvää ja siivouksen taso kiitettävää. Joka päivä kävi siivooja ja vaihtoi myös uudet pyyhkeet joka kerta. Hotelliin kun saavuttiin, niin ensimmäisenä tarjottiin lasilliset kuohuviiniä. Meidät ohjattiin henkilökohtaisesti huoneeseen ja matkalaukkukin kannettiin.

Huoneessa oli minibaari, mutta sen käyttö maksoi erikseen. Halusimme myös toisenlaisella sisällöllä, joten se järjestyi. Ei kauaa ehditty olla huoneessamme, kun tuotiin toinen minibaari, jossa oli pyytämämme juomat. Todella nopeaa palvelua.

Buffetaamiainen sisältyi matkan hintaan, joten tietysti sitten kävimme joka aamu hotellin aamiaisella. Se oli monipuolinen ja runsas, joten plussaa siitäkin. Osa tarjoamisista oli samaa, mutta osa vaihtui joka päivä erilaiseksi.

Muista aterioista en osaa sanoa, sillä söimme aina muualla.

Ainut ehkä miinuspuoli oli se, että huoneen ilmastointia ei saanut tarpeeksi viileälle, joten kun ulkona oli päivisin 30-35 lämmintä, niin vaikka laittoi ilmastoinnin päälle, niin helpotti oikeastaan vasta sitten, jos seisoi sen alla. Tosin lisäksi mainittakoon, että ilmastointi meni aina vasta päälle silloin kun laittoi huoneen avainkortin sellaseen tiettyyn paikkaan, joka kytki aina sähköt päälle. Minibaari oli ainut mikä oli aina päällä.

Arvosana hotellille:

Hyvä apartamentos lähellä merivesialtaita

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 1997 | Hotelli: Apartamentos Alta

Apartamentos Alta sijaitsee hyvällä paikalla lähellä merivesialtaita ja rantaa. Kävelymatkan päässä on useita suuria supermarketteja. Huoneistot ovat tilavia ja siistejä. Meillä oli tilava kahden makuuhuoneen huoneisto isolla olohuone/keittiöllä sekä parvekkeella, jonne olisi mahtunut isompikin porukka. Suosittelen isommalle perheelle.

Arvosana hotellille:

Ystävällinen hotelli

Vieras    17.04.2008    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Apartamentos Teide Mar

Asuimme hotellissa ensimmäistä kertaa. Kokemus oli erittäin positiivinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja hotelli oli todella siisti. Hotellin aamiaista suosittelen lämpimästi.

Arvosana hotellille:

Erinomainen hotelli

Vieras    24.03.2008    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2007 | Hotelli: Puerto Palace

Hotelli johon mielellään menee uudelleen, tasokas. Hotellialue kaunis, kaksi uima-allasta, porealtaita, lastenallas. Auringonottoon kivoja pieniä "loosseja" Iso allas oli lämmitetty ja pienempi vaikka ei sekään kovin pieni ollut, oli virkistävän viileä. Allasbaari jonka hintataso oli jokseenkin edullinen. Katolla oli lisäksi uima-allas ja isohko auringonottotila nudisteille. Allaspyyhkeet 5€ panttia vastaan.

Aamiainen hyvin monipuolinen, erittäin hyvä. Samoin illallinen oli erittäin suuri valikoimiltaan, oli kanarialaisia herkkuja ja kansainvälistä ja mitkä mahtavat jälkiruokapöydät.

Hotellissa iltaohjelmaa, oli monenmoista esitystä joka ilta eri esiintyjät.

Alakerrassa oli pieni kauppa josta sai ostettua matkamuistoja, pullovedet ja juomia.

Huone tilava hyvin siisti, kylpyhuone tilava, pyyhkeet vaihdettiin päivittäin.

Tulopäivänä oli huoneessa kuohuviinipullo ja hedelmäkori kukkia unohtamatta!

Kaunis rauhallinen ympäristo, helppo kävelymatka keskustaan ja muutaman kerran päivässä hotellibussi vei kaupunkiin. Rannalle mukava kävelymatka.

Voin lämpimästi suositella tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

Tasokas hotelli

Vieras    24.03.2008    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2006 | Hotelli: TRH Hotel Atalaya Playa

Rauhallinen hyvän palvelun hotelli. Huone tilava, siivous toimi moitteettomasti. Pieni jääkaappi, tv, tallelokero koodilla toimiva, upeat näköalat jos varaa huoneen Teidelle päin.

Iso uima-allas, aurinkotuoleja riittävästi, allaspyyhkeet, allasbaari josta sai pientä suolaista juomien ja jäätelön lisäksi.

Puolihoito loistava, teemat vaihtuivat, aamiainen monipuolinen joskus shampanja-aamiainenkin.

Hotellibussi alas kaupunkiin muutaman kerran päivässä, taksin sai tilattua helposti, kävellen matka kaupunkiin voi tuntua pitkältä ainakin takaisinpäin. Kaunis Taoron alue vieressä ja itse hotellin puutarha myöskin hyvin hoidettu.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.