Matkakokemukset - Hotelleja Puerto de la Cruzissa: Sivu 4

Kohtuullinen majoitus

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Kulunut ja pieniä puutteita.

Henkilökunnan palvelu manjanalaisten puuhastelua.

Hotellin palvelukansiota en löytänyt edes kysymällä.

Taisi olla viimeinen kerta tässä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    15.02.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenequia

Hotelli äärimmäisen hyvällä paikalla. Lähellä rantakatua, linja-autoasemaa, (poliisilaitosta) (?). Pitkä matka niille portaille, joita en viikossa ehtinyt löytää (mentiin toiseen suuntaan rantakatua). Ei mitään valittamista. Olimme viikon matkalla. Pieni, kiva apartementos, ei aamupalaa. Teimme itse. Kadulta löytyi pieniä kuppiloita, mistä olisi saanut aamupalaa. Vastapäätä edullinen paikka, jossa kuulemma (suomalaiset) hyvä lounas (5,70 €). Tulimme Cruziin 17.1. aluksi lämmintä ja aurinkoista, loppupäivät pilvistä ja välillä melko kylmää (lähdimme 24.1.2011). Kuitenkin täydellinen reissu. Olen kiertänyt Canarian saaret muutamaan kertaan (paria pientä saarta lukuun ottamatta) ja vältellyt Cruzia puheiden perusteella (pilvistä ja kylmää verrattuna Americakseen ym.). Voin sanoa, että ihan turhaan. Mahtava paikka ja hotelli hintaluokkaan nähden ihan sopiva. Minulle riittää, että on paikka nukkumiseen ja matkalaukulle, mutta kyllä huoneistossa (ehkä liioiteltu; melko pieni makkari ja olohuone/keittiö) oltiin muutenkin.

Puerto de la Cruz voisi olla paikka, missä vietän viiskymppiseni.

Arvosana hotellille:

Mainettaan huonompi

Vieras    17.01.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: H10 Tenerife Playa

Olimme marraskuussa tässä hotellissa viikon. Lennot Finnmatkojen kautta ja hotelli suoraan netistä. Matka tuli puolihoitoineen noin 80 euroa halvemmaksi kuin Aurinkomatkojen pakettimatka. Olemme käyneet Puerto de la Cruzissa useita kertoja mutta ei tässä hotellissa aiemmin. Hotellissa on todella huono ruoka, vihanneksia oli vähän ja ruoka todella yksinkertaista ja halvalla tehty, verrattuna esimerkiksi Las Vegasiin ja Valle Mariin. Viini on kallista ja vesi ilmoitettiin alkuun olevan ilmaista mutta loppulaskussa 4 pulloa oli kuitenkin velotettu ja respassa ei kuunneltu reklamaatiota. Tarjoilijat olivat töykeitä, johtuen varmaan suuresta asiakasmäärästä. Hotellia myydään eläkeläisryhmille varmaan todella paljon kun ravintola oli aina tupaten täynnä harmaatukkaisia elkeläisiä samoin kuin uima-altailla. Parvekkeilta näkee kaikille samalla sivuilla oleville parvekkeille kun sivuseinät ovat rakennettiu tiiliristikoista. Epämukavaa olla parvekeella nakuna aurinkoa ottamassa kun naapurit tuijottavat. Iltaohjelma oli ihan hyvää. Hotellista jäi kuitenkin huono maku!

Arvosana hotellille:

Peruskamaa

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Sellainen ihan perushuoneisto, vaatimaton keittovarustus (paistinpannu oli ihan valmis) mutta kyllä näillä toimeentulee. Sijainniltaan erinomainen. Hotellin oma aamiainen oli varsin vaatimaton.

Arvosana hotellille:

Asiallinen ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Club Casablanca

Hotelli on loistavassa paikassa, pakollinen kunnonkohotus keskustassa käymisestä ei ole pahasta! Hotellista siis pääsee keskustaan kätevästi rappusia alas menemällä ja takaisintulo on väsyttävämpää, mutta ei haittaa!

Huoneet ovat siistejä ja henkilökunta ystävällistä.

Hotellin baarista saa pikku purtavaa ja allasalue on riittävä.

Olimme jo toista kertaa tässä hotellissa ja kolmannen kerran olemme tulossa taas tulevana talvena!

Voin suositella lämpimästi tätä hotellia!

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Noelia Playa

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Apartamentos Noelia Playa

Noelia Playa sijaitsee ihan bussiaseman vieressä, pienen kävelymatkan päässä. Charconaukiolle hotellilta on noin kilometrin matka. Loro Parkkiinkin pääsee hotellilta nopeasti kävellen. Hotellin katolla sijaitsi uimaallas ja aurinkotuolit. Hotellin alakerrassa on discosali, jossa soitetaan joka ilta tanssimusiikkia. Siistit, asialliset huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Hotellilta on lyhyt matka suomalaiseen karaokebaariin La Bambaan.

Arvosana hotellille:

Bahia Principe San Felipe

Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Bahia Principe San Felipe on vilkkaasti liikennöidyn pääkadun varrella sijaiteva suuri ja siisti hotelli. Hotellissa on lisämaksusta All inclusive palvelu. Palvelut olivat käytössämme, ja söimmekin mahan täydeltä. Myös juomat sisältyivät hintaa, iltadrinkeistä lähtien. Hotellilta on lyhyt matka rantaa, ja merivesialtaat olivat aivan hotellin vieressä. Hotellia käytämme jatkossakin.

Arvosana hotellille:

Pieni tunnelmallinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Pieni, vaatimaton mutta siisti hotelli kaupungin laidalla. Huoneet olivat siistit, ja henkilökunta todella ystävällistä. Minimarket oli heti hotellin alakerrassa. Aurinkotuolit löytyivät hotellin katolta. Loro Parkkikin oli kävelymatkan päässä. Ainut haitta oli ettei huoneessamme ollut parveketta.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Casablanca

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Club Casablanca

Laadukas, korkeatasoinen hotelli mäen rinteessä. Tilavat, viihtyisät ja erittäin siistit huoneet. Keittiövälineitä käytin, ja olivat asialliset. Jopa hiustenkuivain oli kylpyhuoneessa. Keskustaan matkaa noin kilometri. Portaita pitkin pääsi suoraan keskustaan, jolloin matkaksi kertyi parisataa metriä. Hotellilla oli ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hotellia käytän jatkossakin uudelleen.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Tenerife Ving

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Tenerife Ving

Hyvin vaatimaton ja vanha huoneistohotelli. Kylpyhuone aivan liian ahdas. Huoneet olisivat voineet olla paremmassa kunnossa, ja paremmin siivotut. Toista kertaa en käytä tämän hotellin palveluita. Hotellissa kyllä yöpyy, jos päiväksi on suunnitellut muuta ohjelmaa. Keittovälineisiin en tutustunut, ruokailimme ulkona.

Arvosana hotellille:

Kokemuksia hotelli Tejumasta

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Tejuma

Kyseessa on paikallinen kahden tahden hotelli, josta ruotsalaiset matkailijat yhdessa ravintolakeskustelussa sanoivat etta puolen tahden hotelli.

Ensinnakin juuri sielta tulossa olleena voin kertoa taman hetken tilanteen. Se saattaa kesakuukausina olla toinenkin, mene ja tieda.

Sijainti portaiden paassa Calle Perez Zamora 51:ssa, vaikka mielestani paikka on 49. Ei siina mitaan haittaa. Hotellissa ei ole avoinna olevaa vastaanottoa, vaan omistaja pitaa soittaa paikalle. Han antaa avaimet huoneeseen ja hotellin ulko-oveen, joten kaynti sisaan onnistuu silloin kuin haluaa. huoneet ovat kuluneita, mutta siisteja. Ei aamiaista eika mahdollisuutta laittaa omaa sapuskaa. Roskat viedaan paivittain ja lakanat/pyyhkeet vaihdetaan pari kertaa viikossa. Pieni telkkari ala-aulassa.

Mutta parasta on hinta. Sain viikon 143€:lla. Voisin ajatella yopyvani paikassa toistekin.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä ja laadukas huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Club Casablanca

Hotellista ei juuri negatiivistä kerrottavaa löydy, edes etsimällä. Meillä oli kaksio ja varusteet kaikki kohdallaan, keittiö varustettu ihan vimpan päälle, uudet paistinpannut, uudet kattilat, mikro-uuni, paistinuuni, ruokailuvälineet kuudelle. Oli kiva kun vieraita poikkesi kahvilla, niin kaikille oli samanlaiset astiat. Uima-altaassa lämmitetty vesi, baarista sai näppärästi välipalaa, jos ei "huvittanut" itse laittaa. Samassa talossa pieni, mutta ihan toimiva marketti. No, juu onhan sinne kyllä kiipeämistä alakaupungista, mutta menee portaat (Martianez ostarilta 140) sen verran rauhassa niin tarvitse "puuskuttaa".

Arvosana hotellille:

Hyvät näköalat

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Apartamentos Bellavista

Hyvätasoinen huoneistohotelli yläkaupungissa. Vaikka ranta on muutaman kymmenen metrin päässä on kulkureitti rantaan yläkautta (n. 1,5 km). Matkat keskustaan tehtiin kävellen alas ja taksilla ylös (3,5 €). Siistit ja tilavat huoneet kahdelle henkilölle ja mahtavat maisemat. Parvekkeet merelle päin ja toiselta puolen Teidelle. Meren kohina kuului huoneeseen, vaikka parvekkeen ovi oli kiinni (ei häirinnyt). Lähimmät ruokakaupat ovat muutamien satojen metrien päässä. Hotellissa tarjolla myös päivällinen (10 €) ja aamupala (5 €). Hyvä vaihtoehto maisemien ihailijalle!!

Arvosana hotellille:

Pieni perhehotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Pez Azul

Pienen nousun päässä rantakadulta, mutta sen jaksaa kyllä normaalikuntoinen kävellen. Taso ei kovin kummoinen, mutta riittää jos ei aio viettää aikaansa hotellissa - ihan ok siisti ja palvelut sopivat. Ruokailemassa emme käyneet kertaakaan pienessä hotelliravintolassa. Huoneissa keittiövarustus muuten kohtalainen, mutta uunia kaipasimme (olisi lämmitetty tosi herkullisen näköisiä ja muhkeita valmispizzoja, mitä kaupoista sai ostaa eurolla-kahdella), ja paistinpannu oli anteeksiantamaton. Niinpä ostimme kaupasta pannun (4 e) ja jätimme heille muistoksi. Uima-allas vesileikkimistä varten, ei voi "vetää matkaa" kuntoillakseen. Muutenkin piha-alue uima-altaan ympärillä erittäin vaatimaton, mutta allasbaarissa baarimikko tekee maailman parasta sangriaa, ja ravintolasta altaalle (muille) kannetut kana-katkarapu-ranskis-annokset oli valtavan kokoisia - yhdestä lautasellisesta 2+2-perhe näkyi syövän kaikki ihan kivasti pikkuaterian.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen rinnehotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

Eden sijaitsee sen verran korkealla, että kiivetä saa ihan reisilihasvoimin. Viikossa ei kuitenkaan tullut yhtään lisäkiloja kaikesta herkuttelusta huolimatta, mahdollisesti juuri tästä jalkajumpasta? Edenissä on kaksi eri rakennusta, toinen on enemmän hotelli, toinen huoneistorakennelma. Olimme itse huoneistossa, jossa oli yksi iso huone ja aika hyvin varustettu keittiönurkkaus, mm. uuni. Kaikki paikat tosi siistit. Erikoista kattotasanteen nudistiallas, siellä emme käyneet. Piha on kaunis, hyvin hoidettu, isompi uima-allas ei lämmitetty mutta niin iso, että pääsee oikein uimaan kunnolla. Ruoka ihan hyvää, mutta lähes identtinen joka päivä. Saksalaiset turistit vetää kasseihinsa hedelmät aamupalalla, joten on yritettävä ehtiä ennen niitä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.