Matkakokemukset - Hotelleja Puerto de la Cruzissa: Sivu 3

sijainti hyvä!

Vieras    30.11.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Apartmentos Teneguia

Sijainti on erinomainen, mutta siihen sitten kaikki hyvä jää..Niille henkilöille, jotka bailaa ja on menossa kaiken aikaa, niin ihan hyvä valinta. Voi käydä suihkussa ja joskus nukkumassa, mutta joka haluaa nauttia hotellista, niin en kehuisi.

Arvosana hotellille:

Synkkä labyrintti

Vieras    28.11.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Apartmentos Teneguia

Olen ollut Teneguiassa viisi kertaa kolme viikkoa. Henkilökunta tosi ynseää, pyyhkeet ja lakanat vaihdetaan vain, kun ensin käy matkatoimistossa valittamassa. Hissit aina varattuja. Saksalaiset saavat parhaimmat huoneet. Vaikka tilaisi vuotta aikaisemmin ja pyytäisi samaa huonetta niin hotelli vain nauraa tyhmälle suomalaiselle. Nyt olemme menossa jouluksi Tenerife Vingiin. En halua enää koskaan maksaa Teneguian majoituksesta, koska siellä tulee vain huonolle tuulelle ja matka pilalla.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen ja kaunis puutarha

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

Kyllä 4 on annettava rauhallisuudesta ja puhtaudesta....aamiainen ok tosin nyt kun menemme uudestaan otan omat kahvit mukaan koska huoneissa keittimet.....hotellilta ilmainen ja toimiva kaupungin keskustaan kuljetus, tosin ei ollut taksikaan kallis....lähistöllä hauska ulkoilupuisto jossa hyvä lenkkeillä aamuisin....hotellin puutarha oli myös hyvin hodettu ja kaunis.

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla.

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Mielstäni erinomainen sijainti, kaikki lähellä, isoon markettiin vajaa 100m. Huoneet tietysti aina voisivat olla reilumman kokoisia, mutta kyllä siinä kaksi viikkoa sopi oikein hyvin. Keittiön varusteet olisivat voineet olla hiukan laajemmat, mutta kaikki pannut ja kattilat olivat hyvässä kunnossa, onneksi oli oma kunnon leikkuuveitsi mukana. Siivous sellaista paikallista keskitasoa, ja henkilökunta mukavaa ja ystävällistä. Voisimme mennä toistekkin.

Arvosana hotellille:

*Erityinen lomamatka*

Vieras    16.11.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 1978 | Hotelli: Apartahotel Bellavista Mirador

Olimme kihlamatkalla 2 viikkoa mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa. Saavuimme hotelliin 23.12. ja 31.12. menimme kihloihin. Kihlajaisyönä mieheni sairastui vesirokkoon!! Hänen toinen lomaviikko meni hotellihuoneessa sairastellessa. Hänellä oli viikon korkea kuume ja vesirakkuloita joka puolella. Lääkäri kävi häntä huoneessa hoitamassa ja minä hain apteekista muovikassillisen lääkkeitä mitä hän oli määrännyt. Kaiken muun lisäksi

toinen lomaviikkomme oli erittäin sateinen. Lähtiessäni ystäviemme kanssa ostoksille ja syömään kaupungille jouduimme kahlaamaan vesilammikoissa. Viemärit eivät vetäneet kaduilla lainkaan.

Mieheni toipui hyvin viikossa. Loppiaisena lähtiessämme kotiin alkoi jo aurinkokin aamulla paistaa!!

Kaikesta epäonnestamme huolimatta pidimme hotellista ja olemme usein muistelleet kihlajaisiamme!

Arvosana hotellille:

Kodikas, upea hotelli

Vieras    05.11.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

Todella upea ja siisti huoneistohotelli rauhallisella alueella. Kanat ja kukot saavat juosta vapaana hotellin valtavassa, kauniissa ja hyvinhoidetussa puutarhassa. Huoneistot ovat kauniisti sisustettuja. Todella ystävällinen henkilökunta, sain heiltä jopa syntymäpäivälahjan! Hotellissa on 3 uima-allasta, yksi Luzin rakennuksen puolella ja kaksi Esplanaden (katolla sijaitseva allas on nudisteille tarkoitettu), bilispöytä, minigolfrata, tenniskenttä ja pöytätennistäkin voi pelata. Hierontaan ja saunaan voi varata ajan respasta. Yhdeksännessä kerroksessa sijaitseva baari on aivan ihana, upeat näköalat, kiva baarimikko ja suht halvat hinnat. Suosittelen kyseistä hotellia ja paikkaa kaikille rauhaa rakastaville, jotka kuitenkin kaipaavat tekemistä. IHANA PAIKKA!!

Arvosana hotellille:

siisti ja viihtyisä hotelli

Vieras    31.10.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Bellavista

Hei! Olimme syyslomalla Teneriffalla,puorto de la Cruzissa Pojan kanssa,hotelli Bella vista oli siisti seka

mukava asua ,henkilökunta todella ystävällistä,sijainti myös kätevä! hyvä hinta laatu suhde! T; Äiti ja polka

Arvosana hotellille:

miellyttävä palvelu

Vieras    27.10.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Apartamentos Bellavista

bellavista

siisti,hyvä palvelu, ainut miinus oli ,täynnä manner espanjasta eläkeläisiä.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli lähellä rantaa ja ostosmahdollisuuksia

Vieras    25.10.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa. Ostoskeskus, merivesialtaat ja ranta ovat kulman takana ja moneen paikkaan kaupungille on lyhyt matka. Hotellin lähettyviltä ostoskeskusken kulmalta pääsee kätevästi portaita pitkin yläkaupunkiin ja esim. kasviteiteelliseen puutarhaan.

Hotellin allasalue on viihtyisä ja siellä on runsaasti aurinkotuoleja ja allasvesi on lämmintä. Allasaluetta ympäröi vihreä ja hyvin hoidettu puutarha. Tallelokero maksoi 2€/vuorokausi, pyyhepalvelu oli käytössä takuumaksulla (10€/pyyhe). Respasta sai maksusta kuitin, jolla pyyhkeet noudettiin allasalueelta. Pyyhekuitti jäi allaspojille ja se palautettiin asiakkaalle sitten, kun pyyhkeitä ei enää tarvittu ja sitä vastaan sai takuusumman takaisin respasta.

Kahden hengen huoneet olivat kohtuullisen tilavia, tyylikkäästi sisustettuja ja varsinkin yläkerroksista on loistavat näköalat, ja huoneet on äänieristetty hyvin. Toisessa seurueemme huoneessa ei toiminut ilmastointi koko viikkona, vaikka sanoimme siitä respaan jo ensimmäisenä lomapäivänä. Minibaari kuuluu AI:een (avasin respasta 5/€ takuumaksulla) ja se täytettiin muutaman kerran viikon aikana (sis. kolme virvoitusjuomaa, 2 pll vettä ja 2 pll olutta). Olutpullojen avaamista varten kannattaa ottaa avaaja mukaan tai sitten pyytää lainaksi respasta.

Hotelli järjestää jonkin verran viihdeohjelmaa, mutta allasalueella on ihanan rauhallista, eikä siellä ole AI- hotelleille tyypillistä mölinäohjelmaa. Muutaman kerran viikossa pääsee osallistumaan vesijumppaan ja lapsille on tarjolla mm. kasvomaalausta ja ilmapallojen muotoilua sekä minidiscoa. Useana iltana viikossa alakerran lobby- baarissa on tanssimusiikkia ja pari kertaa hotellin ulkopuolisten ammattilaisten tanssishow. Hotelli järjestää useita kertoja viikossa maksullisia retkiä eri kohteisiin esim. Teidelle.

Aamiaisella on tarjolla runsas valikoima sekä kylmiä että lämpimiä aamuherkkuja ja valikoima vaihteli päivittäin. Kahvit ja teet tuodaan pöytään pienissä termoskannuissa. Halutessaan aamiaisella saa nauttia lasillisen cavaa. Klo 10 lähtien allasbaarissa on tarjolla AI-ohjelmaan kuuluvia välipaloja (salaattia, nakkeja,ranskalaisia, hedelmiä, pullaa, nugetteja, jäätelöä ym.) ja lounas ja iltaruoka tarjoillaan pääravintolassa. Ruokatarjonta vaihtee päivittäin, mutta mausteiseen ruokaan tottunut kaipasi ruokaan hiukan lisää suolaa ja mausteita. Hotellissa kiinnitetään erityistä huomiota ruokailun hygienisyyteen ja ollaan sitouduttu ruokaperäisten infektioiden välttämiseen (sertifikaatti ravintolan ulkopuolella). Ravintoloissa sekä WC:ssä oli mm. desifiointiaineet, joilla kädet sai puhdistettua ennen ruokailua.

Palvelu hotellissa oli erinomaista ja tunsimme olevamme tervetulleita. Suositeltava hotelli. Muutekin Puerto de la Crutz oli kiva paikka, kun siellä oli turistien lisäksi aitoakin elämää, kaupunki oli kaunis ja vihreä ja ostettavaakin riitti.

Arvosana hotellille:

siisti perushotelli.

Vieras    23.10.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Olimme 3viikkoa ja kaikki meni todella hyvin.henkilökunta ystävällisiä siivoojat varsinkin.varasinkin heti kotiin palattumme ensi tammikuulle 6viikon reissun ja sama hotelli.sen sijainti meille sopiva,kävelymatka joka puolelle sopiva.ilmat suosi viime talvena meitä toivottavasti myös 2012. Tavallinen perusvarustus huoneistossa meille riittää kun ei hienouksia tarvita. Ellu&Tomppa

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli oli mielestäni hyvää keskitasoa.Kaupat ja ranta lähellä.Keittomahdollisuus ja jääkaappi .

Yöllä ainakin viikonloppuisin kuului kyllä meteliä kaupungilta ja itse hotellista öiseen aikaan, mutta ei se paljon häirinnyt.

Bambi/Astori on hotelli joka sopii aikuisille.

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla.

Vieras    05.04.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Las Vegas

Hyvä ja siisti hotelli. Meitä onnisti, saatiin huoneisto 12 kerroksesta jossa oli myös jääkaappi. Oma kattoterassi jonne hilasin kaksi aurinkosänkyä porttikäytävästä 2 viikon ajaksi. Vein sängyt takaisin loman lopuksi. Loma puolihoidolla ja se kannatti. Runsas aamiainen ja vielä runsaampi illallinen. Eka kerran hotellissa aurinkolomalla, vaikka oltiin finnmatkalla. Ehkä se että saatiin huoneisto hulppealta paikalta, antoi lomalle lisäpotkua. Lämmintä riitti hemikuun alusta puoliväliin ihan riittävästi. Joka aamu, päivä ja ilta tuli tehtyä pitkiä kävelylenkkejä ympäri kaupunkia. Kertakaikkisen leppoisa lomareissu järjestyksessään 25.

Arvosana hotellille:

siisti perushotelli.

Vieras    13.03.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Asuimme 3 viikkoa Tenerife Vingissä ja viihdyimme tosi hyvin.Sijainti hyvä,lyhyt matka rannalle ja keskustaan.Aamupäivät kuluivat kävelyretkiä tehden yläpuolelle kaupunkia ja aina avautu kaunis maisema merelle päin katsoessa tai mihin päin vain.Ensi talveksi olen varannut 6 viikkoa samaan hotelliin koska meille kelpaa tavallinen perusjuttu.Allasalue oli siisti katolla.Keittiö varusteet oli niukat mutta hyvin niillä sai laitettua mitä tarvitsi.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 1988 | Hotelli: palmeras playa

Tilavat huoneistot keittiöllä.Hotellissa myös erinomainen ravintola.Kielitaitoinen henkilökunta.Allas-alue siisti,joskin tien läheisyys aiheuttaa hieman hälyä.Lähes keskustassa ja lähellä kaikkea.Alueella paljon vihreää.Kaunis palmukuja hotellin vieressä.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Apartamentos

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 1992 | Hotelli: Teidemar

Puerto de la Crucin yläkaupunginosassa suht rauhallisella paikalla oleva huoneistohotelli.Siistit huoneet pienellä, mutta riittävällä keittokomerolla.Hotelli on lähellä mukavia ravintoloita ja kivoja pikku marketteja.

Hotellissa erittäin mukava allas alue,sekä siisti puutarha.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.