Matkakokemukset - Hotelleja Playa Paraisossa

Hieno paikka

Vieras    10.03.2012    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Todella siisti ja mukava paikka.Henkilökunta upean ystävällistä, huomioi lapset hienosti.Huomaa että lapsiperheet ovat haluttuja asiakkaita.Ruoka oli todella hyvää ja valikoimaa riitti, kaikkea sai syödä ilman vatsanväänteitä.Respasta sai juomavettä aina tarvittaessa.Altailla oli ihana lökötellä. Kaikki toimi niin hyvin että tahdon joskus takaisin.Oikea löhöviikko, ihanaa.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli huippupalvelulla

Vieras    21.01.2012    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Olimme kahden lapsen kanssa kaksi viikko Teneriffalla Playa Paraisossa ja asuimme Riu Buena Vista- hotellissa ja meillä oli All Inclusive - paketti.

Hotelli on iso, mutta selkeä. Henkilökunta on aivan mahtavaa. He huomioivat kaikki kokoajan, ovat erittäin lapsiystävällisiä ja hotellin suuresta asujamäärästä huolimatta heillä on kaikille aikaa ja aina tietenkin hymyn kanssa.

Palveluja on hotellissa paljon. Kivoja kauppoja, mahtavia sohvaryhmiäja autonvuokrauskin onnistuu hotellin kautta.

Lasten kanssa on todella mukava ja helppo, kun mikään hotellialueella ei maksa mitään, lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana ja homma toimii. Ihmettelen miksi olemme aiemmin olleet puolihoito paikoissa. Tämä on ihan ehdoton. Hotellin ruoat ovat niin monipuolisia, että kahden viikon matkalla tuli vain kaksi kertaa syötyä hotellin ulkopuolella ja silloinkin olimme muualla saarella vuokra-autolla. Vedetkin saa ilmaiseksi respasta ! Ja se palvelu.

Allasalue on upea aivan meren äärellä. Vieressä on baari ja snack-paikka, joista voi hakea ruokaa ja juomaa, joten siinä menee vaikka koko päivä ja palvelu tosiaan pelaa.

Jos haluat lomalta helppoutta, vaivattomuutta, upeita puitteita, huippupalvelua, hienoja näköaloja, mahtavaa ruokaa, hienosti järjestettyjä lasten kerhoja, iltaisin ilmaisia show-tapahtumia, iloista henkilökuntaa, niin RIU BUENA VISTA on valintasi. Suosittelen. Vieläkin on hyvä makua suussa muutama päivä matkan jälkeen. Ylivoimaisesti paras hotelli missä olemme olleet. Pesee Hiltonin mennen tullen.

Arvosana hotellille:

Siisti ja tilava

tehauta    17.01.2011    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Plussat:

+ aulasta sai vettä 1,5l pulloissa niin paljon kuin tarvitsi.

+ todella ystävällinen ja avulias henkilökunta

+ siisteys

+ all inclusive/täys ylläpidolla ilmaiset bussimatkat Americasiin ja takaisin !

+ all inclusive/täys ylläpidolla todella reilut drinksut joita sai myös omaan hotellihuoneeseen !

Miinukset:

- Huoneissa sängyt kovia !

- Ilta-aktiviteetit mitättömiä - syöntiä ja juontia, seurustelua? Jotain oli mutta se oli minimaalista - hotellin aulassa lauleskelua. Näytti olevan lautapelejä tarjolla.

- Ruuassa hyvin vähän vaihtelua, hotelliaamiais perus settiä. (Kahvi keitetty merivedestä suodatettuun veteen.)

- Internetin käyttö kapitalisoitu täysin, vain aulassa kuuluva WiFi käyttö 2€/30min ! Käytössä oli myös hotellin omia pc:itä jos niitä uskalsi joku käyttää...,

- Muut hotellinasukkaat täysin huomioimatta jättävät jonoissa yms. etuilevat, sekä aurinkotuolit varastavat Saksalais-vanhukset !

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa Paraisossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.