Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Playa del Inglesissä: Sivu 2

Vaarallinen ruokakulttuuri

Vieras    18.12.2009    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Olemme käyneet kolmen miehen porukalla Inglesissä tammikuussa 2007 ja joulukuussa 2009. Kummallakin kerralla sairastuimme jokainen ruokamyrkytykseen. Edellisellä kerralla oireet alkoivat paluulennolla, viimekerralla Inglesissä. Suomessa sitä tautia joutui sairastamaan viikon, mutta siellä Inglesissä annettiin tippa ja sulfaa norsun annos, joten vatsa parani vuorokaudessa, mutta silti loma meni piloille. En matkusta sinne enää milloinkaan.

Playa del Ingles

Vieras    24.11.2009    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

oli mukava käydä Inglesissä viime kuussa lämmintä oli ja hotelli hyvällä paikalla keskustassa (sol Barbacan). Tuttuihin törmäsi Mummolassa ja Kuparipannussa.

Hauskaa oli myös illalla Apilaniityssä ja Mattia kuulemassa Matin ja Jopen paikassa.

Tirajanalla on muuten oikein hyvä ruokapaikka, missä voi syödä miten paljon vaan herkkuja ja jälkkäreitä, sen nimi on Cameleont. Se on kyllä paras. Kävimme myös Puerto Ricossa rannalla päiväretkellä omalla vuokra-autolla, sekä paikallisessa ruokapaikassa Ulvovassa Myllärissä, jossa myös mielettömän hyvät ruuat! Siellä myös suomalaisia artisteja käy esiintymässä.

Loma oli onnistunut kun oli verkkaisen mukavaa tekemistä ja nähtävää.

Shoppailinkin onnistuneesti juuri ennen kotiinlähtöä, vähän ennen Las Palmasia on outlet- ostosparatiisi, missä monia merkkiliikkeitä, kannattaa tämäkin käydä (Terrace).

Uusi yökerho suomalaisille!

Loppukesästä avataan Green Filin alakertaan suomalainen yökerho ja sinne tulee eläväämusaa, sekä muutenkin reipas meno!

Kannatta poiketa ja sitten vierellä on Agaeteparkin alakerrassa Alepubi.

Ravintola Toro Negro II

Tämä oli toinen ravintola, jossa söimme matkamme aikana. Ihan hyvä ruoka ja palvelukin ok. Hinnat kohdillaan, veron näyttivät lisäävän hintoihin vasta laskussa eli ruokalistan hinnat eivät ihan pitäneet paikkaansa.

Restaurante Pizzeria Patio Canario

Tämä ravintola sijaitsee kadulla Avda Tenerife, Inglesissä. Lähellä suomalaisia baareja. Kivanoloinen ravintola ja ruokakin oli ihan hyvää. Annokset tosi suuria ja piti jättää aika paljon syömättä pihvistä. Leivitetyt pihvit varsinkin olivat todella suuria.

Tunnelmallinen ravintola, harmitti vaan kun palvelu huonontui sen jälkeen kun jouduin vaihdattamaan pihvini. Tilasin siis pihvini kypsänä, mutta se oli sisältä todella punainen. He tosin vain paistoivat sitä lisää, eivät tehneet kokonaan uutta. Mutta sen jälkeen meitä kohdeltiin todella tylysti. Kumma reaktio. Minä en tämän jälkeen halunnut sitten syödä enää siinä ravintolassa, harmitti kun meni pilalle se tunnelma ihanasta ja ystävällisestä palvelusta. Vaikka tosiasiahan on, että he ovat ystävällisiä vain siksi, että saisivat paljon tippiä. Olisi kiva tietääkin, kuinka moni heistä oikeasti pitää työstään ja nauttii asiakaspalvelusta.

mukava

Hotelli Corona Roja

Korkea punainen rakennus. Ennakkotiedoista huolimatta koin sen rauhallisena ja mukavana. Siisti ja lämmin. Finmatkojen luokitus FF. Lähellä linja-autoasemaa ja uimarantaa.

hotelli

Asuimme viikon hotelli corona rojassa. Iso hotelli keskeisellä paikalla kapungissa. En kokenut rauhattomaksi ja oli siisti ja viihtyisä. Uima-allas alue siisti. tosin lasten allas joutui aikaisin varjoon ja siellä lapsia paleli.

Walhalla

Kävin Pedron kuppilassa ja söin 8-lautasellista Ameriikan keittoa,tosi hyvää ja ravitsevaa.

T.Joni

Tarjoilijalla hauskaa huonon kielitaitoni takia

Vieras    16.10.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Menimme ystävämme kanssa syömään, ja tilasin kaksi viherpippuripihviä. Toisen keitetyillä kokoperunoilla itselleni, ja ystävälleni ranskalaisilla perunoilla. Tarjoili alkoi nauraa ihan hysteerisesti (mies). Vähän aikaa ihmeteltyäni ja miettittyäni että mitähän mahdoinkaan sanoa, niin olinkin sanonut, että hän on ranskalainen peruna, kun piti sanoa että hänelle ranskalaiset perunat. Nolotti hiukan, mutta ystäväni ei tajunnut juttua ollenkaan, koska ei osannut sanaakaan englantia, ja huonosti osasin minäkin. Enkä kertonut hänelle koskaan mitä oikein tapahtui.

Jotain uutta Inglesissä

Vieras    15.09.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

www.mummola.info

Jäätelöbaari Ciao Ciao

Vieras    09.03.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Suosittelen kaikille aivan Playa Del Inglésin rannassa sijaitsevaa jäätelöbaari Ciao Ciaota. Siellä voi syödä aitoa italialaista jäätelöä ja siellä on joka ilta jotain mukavaa ohjelmaa (esim. vierailevia tähtiä eri maista). Palvelu pelaa loistavasti ja Super Enrique on lyömätön esiintyjä jäätelöbaarissa. Ciao Ciaon vieressä oleva La Piazza ravintola on kanssa mainio ja palvelu pelaa. Suosittelen kaikille lämpimästi! Ciao Ciao ja La Piazza on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan rannassa :)

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.