Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Playa del Inglesissä: Sivu 5

ystävällinen toimiva lomakoti

Vieras    28.03.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olen ollut viitenä vuonna marraskuussa GreenFieldissä lomalla ja aina on tuntunut kuin kotiinsa tulisi. Mukava tunne alkaa jo hotellin edessä olevasta terassista, tuttuja näkyy. Huonet ovat mukavat ja palvelu sujuu. Yksi toive aina on, kun saisi huoneen kadun puolelta. Siihen paistaa silloin koko päivän aurinko. Hotellin aamupala on just sopiva ja illallinen on monipuolinen. Iltameno on hauskaa koko kaupungissa , joten tässä vain marraskuuta odotellaan. Hyvää kesää teille!

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Walhalla

Hotelli oli mukavalla paikalla ja muutenkin hotelli oli todella siisti. Siivous oli aina hyvin tehty ja muutenkin oli mukava hotelli. Ei yhtään mitään "elukoita" tai mitään. Suomalaisia paljon sekä ulkomaalaisiakin jonkin verran. Rantaan vain 800 m ja keskustaan 500 metriä.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    23.02.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2007 | Hotelli: Hotel Parque Tropical

Vanhanajan tyylinen hotelli, rauhallinen asukkaiden puolelta ei mitään häiriötä. Palvelu hyvää, siivottiin huone joka päivä. Keskeisellä paikalla. Meillä kuului aamiainen hintaa, aamianen erittäin hyvä ja riittävä. Illallinen kallista. Henkilökunta ei osaa yhtään suomea. Hotellihuoneessa ei ole keittiötä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.