Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Playa de las Americasin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 6

Myös lämmintä mukaan!

Kannattaa näin "talvikaudella" ottaa myös muutakin kun lyhyttä vaatetta reissuun. Meillä kävi niin että jouduttiin ostaan paikan päältä lämmintä vaatetta. Jotenkin ne vaan jäi siinä kun matkalaukkuja pakattiin. Oltiinko sitten vähä pettyneitä reissun lämpötiloihin vai mistä lie johtu palelut. Mutta oli humattavasti mukavampi istua päivää/iltaa ulkoilmaravintoloissa kun sai ensimmäisen illan jälkeen tarpeeks vaatetta päälle.

Hotelli Ocean Palace

Rauhallinen, tasokas ja miellyttävä hotelli. Isot huoneet ja uima-altaat. Ei häiriköintiä eikä ylimääräistä meteliä öisin. Ainakaan siinä osaa hotellia missä me olimme. Henkilökunta ystävällistä.

Hyvää ruokaa ja kävelymatkan päässä rannasta ja Fanaben keskustasta. Suosittelen :)

Teiden tulivuori

Jännä "kuumainen" tunnelma. Kannattaa käydä katsomassa. Varaudu lämpimiin vaatteisiin koska oli todella tuulista ja kylmä! Huipulla tuulee :)

Coral beach-hotelli

Viihtyisä huoneistohotelli hyvällä paikalla jos ei halua ihan ydinkeskustassa majailla. Ihmettelen ettei ole saanut sen enempää pisteitä Tjäreborgin asiakkailta. Ainoa mistä voi moittia on suihkut ja niiden toimivuus. Se oli kuitenkin kaiken kaikkiaan pikkuseikka. Suihkussahan tuli vaan kävästyä hyvin nopeasti kerran päivässä :)

Yleensä mainostetaan hotellien aamiaista aika vaatimattomaksi mutta täällä se oli todella runsaanlainen. Omasta seurueesta suurin osa on todella nirsoja ruuan suhteen ja jopa hekin kehuivat että kaikkee löytyi. Sama koski myös hotellin illallista. Oli sorttia laatua. Kielitaitoa näillä hotellin henkilökunnalla ei pahemmin ollut mutta se teki kaikesta sitäkin hauskempaa :) Meillä ainakin kun mitään ikävyyksiä ei sattunut matkalla ja kaikki asiat saimme selvitetyiksi.

Olkaa varuillanne!

Olimme Coral Beach-hotellin parvekkeella nauttimassa virvokkeita :) kun viereisen hotellin edessä ryöstettiin vanhempi pariskunta. Kaikki kävi niin äkkiä että ei edes ehtinyt kunnolla tajuamaan mitä siinä tapahtui. Kaikki oli hyvin pian ohi eikä pariskunta saanut mitään tällejä siinä rytäkässä. Osa miedän seurueesta lähti katsomaan sinne suuntaan mihin ryöstäjät olivat menneet ja kaikkien ihmetykseksi he olivat sen kyseisen hotellin henkilökunnan joukossa jakamassa eläkläispariskunnan rahoja. Kyllä olisi tehnyt mieli tehdä jonkinlainen ilmoitus kyseisestä hotellista. Mutta millä sieläkään mitään osaa ja pystyy tekemään. Ei voi muuta sanoo kun että törkeätä toimintaa. Saa näköjään miettiä tarkkaan jopa majoituspaikan ettei tule henkilökunnan ryöstämäksi tai huijatuksi.

Pikkutytölle pikkuletit

Vieras    15.01.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olimme ennen lähtöä jo päättäneet että otamme 5-vuotiaalle tytöllemme ne letit sieltä niiltä mustilta naisilta kaupungilla.

Niitä pyöri jokapuolella, niin keskustassa kuin lähempänä rantoja rantakaduillakin. Ajattelimme että kaikki ovat samanhintaisia.. No eipä ollut... Meidän valitsema nainen sanoin hinnaksi 40euroa, kaiken lisäksi letit tehtiin vain etuhiuksiin. Kun on kumilenkkejen pujotuksen aika, hän sanoin että ne pienet kumilenkit maksavat sitten 10euroa enemmän. Näin meidän pikkytytön pieni ja nopea letitys tuli maksamaan 50e.

No reissaajina ajattelimme että kylläpä moni on valmis maksamaan sen verran jos kerta sellaiset haluaa.. Ei mennyt kaikilla ihan niin... Yksi keskustan naisista juoksi meidät seuraavana päivänä kiinni ja kysyi missä letit oli tehty ja paljonko maksoi. Kun kerroin hänelle, hän kauhisteli ja sanoi että harmi että meillekin kävi näin, hän olisi tehnyt 15eurolla ne, ja koko päähän.

No, nyt ainakin tiedämme että heti ensimmäiseltä myyjältä tai ensimmäisestä kojusta ei kannata ostaa... Aina niitä tulee lisää..

Mutta eipä ensikertalainen kaikkea hoksaa... varsinkin kun pelkää eksyvänsä aina :)

liikenne

Jalankulkijat ovat turvassa:) Autot pysähtyvät aina kun jalankulkija on ylittämässä tietä...jos ei pysähdy poliisi antaa sakot. Lento on aika pitkä

vesipuisto

Uusi hieno vesipuisto avattiin lokakuussa 2008 siam park...paljon lapsille ja aikuisille

hotelli ruokailu

Hotellin ocean palacen täysihoidon kaikki ruoat olivat erinomaisia

lapset matkassa

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: ocean palace

lapsille joka päivä aktiviteettia hotellilla tosin saksaksi, mutta...siksi yksi tähti pois.

Arvosana hotellille:

Restaurant Tango

Palasin juuri Americasista. Tykästyin erittäin paljon Restaurant Tangoon. Ruoka oli hyvää, hinnat kohtuu edulliset ja palvelu aivan erinomaista.

Olimme viikon matkalla ja taisimme syödä kyseisessä paikassa kaikkina muina iltoina paitsi yhtenä. Tango sijaitsee Parque Cattleyan/Las Piramides hotellin vieressä, nurkan takana. Aika lailla Columbus hotellia vastapäätä.

Hyvä hinta/ laatusuhde

Vieras    20.11.2008    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Primecomfort California

California-hotelli on hyvällä paikalla. Perussiisti, kaikki parvekkeet länteen joten aurinko paistaa niille koko päivän. Lämmitetty allas, ystävä palvelu.Olimme tammikuussa 3 viikkoa ja nyt lähdetemme 23.11. kahdeksi viikoksi. Turha vaihtaa hotellia jos on löytänyt hyvän.

Arvosana hotellille:

SpanAir

Mielenkiintoinen kokemus lentää Finnairin sijaan SpanAirilla. Ruoka ainakin oli parempaa, mutta muuten jäin kaipaamaan Finnairin tuttua tyyliä palvella. Takaisin tullessa heillä alkoi loppua juomat ja leivät ja mekin halutessamme ostaa kaksi kokista, saimme kokiksen ja fantan ja molemmat ilmaiseksi! Kun heillä ei ollut tarjota sitä mitä asiakas haluaa niin antoivat ilmaiseksi. Finnarilla tuskin tällaiseen törmää.

Kiva huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Hacienda del sol

Siisti hotelli ja kaunis kokonaisuus. Uima-altaan vesi oli kylmää, piti kyllä olla lämmitetty. Huoneistot hyvät, yksiö riitti vallan mainiosti. Kylpyhuone varmaan yksi siisteimmistä mitä olen lomamatkoilla nähnyt.

Arvosana hotellille:

Takseihin kyytiin

Kirjoitin aiempaan kirjoitukseeni, että taksit ottavat kyytiin enintään 4 matkustajaa.

Tämä ei ole totta, ainakaan meidän osaltamme.

Pääsimme kaikki kyytiin (5 henkeä).

Saattaa toki riippua kuskistakin.

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.