Playa de las Americasin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 5

ei vastannut kuvat todellisuutta, ei todellakaan

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

varasimme matkan netin kautta elo -09 , koska tekstissä kerrottiin jotta hotelli uusittu ja sijainti ok, kuvat olivat kivat ja huoneet näytti viihtyisille. MUTTTA kun saavuimme yöllä 17. tammikuuta niin SHOKKI on sopivin sana käsitteleemään tunnelmaa, huoneessa haisi pahalle koska löytyi vesivahinko joka oli ollut useita kk, pistokkeet rikki koska iski kipinää kun yritin laittaa valoja päälle, huone ei ollut yhtään kuten kuvassa , muistutti lähinnä 1970 Keihäsmatkoja. Kun tiedustelimme miten voi olla näin , selvisi jotta hotellissa on 3 kuvan mukaista huonetta, vaimollani on vaikea astma jotenka meidän oli pakko päästä pois mokomasta LÄÄVÄSTÄ. ja onnistuhan se kovan verbaalisen sanankäynnin jälkeen, josta kiitos kuuluu, eräälle Finnmatkojen matkaopas herralle jonka nimi taisi olla Joonas, lomamme joka oli 2 viikon mittainen jatkui uudessa hotellissa Andorrassa mutta nenässä haisi vielä pari viikkon päästä paha, TOSI PAHA. . tilanne on sama jos olet menossa ostamaan autoa ja kuvassa on Mersu mutta sinulle kaupataankin Mosse,, mielestäni Filunkia peliä. emme olisi maksaneet moisesta läävästä ko summaa, mutta EN VOI SUOSITELLA, EN KENELLEKKÄÄN.

SAL ROCCO

Arvosana hotellille:

Loistava paikka!!

Vieras    15.12.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Oltiin marraskuun puolessa välissä Oasis Golf Resortissa ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Hotellialue oli kokonaisuudessaan todella upea, siisti ja hyvin hoidettu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja all inclusive palvelu pelasi todella hyvin. Ruoka oli ihan hyvää, tosin meidän makuun olisi saanut olla enemmän mausteista. Kokonaisuutena jäi loistavat fiilikset ja varmasti tulemme menemään uudestaan tähän hotelliin!!

Arvosana hotellille:

Kamerakauppiaat

Vieras    25.11.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olkaa tarkkana jos ostatte kameroita tai elektroniikkaa Americasin rantakadun mustasilmäisiltä-tukkaisilta intialaisilta, saattaa olla ettei avaamattomassa kamerapaketissa olekaan sitä miltä tuote näyttää päältäpäin.Sonyn kameraa ei haluta myydä, jos olet tinkinyt hinnan sopivaksi ja alat maksamaan ennenkuin huomaatkaan niin sinulle aletaan esittelemään Fujin kameroita. Esittelevät kameran kuvia televisiossa ja Sonyn kuvat ovat niin huonoja ettei tunnista itseään kuvista mutta kun Fujin kuvia esittävät niin ompa hyvä kuva. Suosittelen älä osta näiltä hepuilta tuotteita.Visanta ja Maya ovat kauppoja joista voisi ostaa kameran hintataso tosin on melkein Suomen hinnoissa.

Erittäin viihtyisä ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Siistit, toimivat huoneistot ( 5 hengen huoneistossa ISO parveke ja kattoterassikin!), erittäin viihtyisä uima-allasalue lämmitetyllä altaalla, porealtaita.. Herkullisis ruokia, ihana aamiainen, allasbaarin tarjoilukin pelasi loistavasti! Kannattaa kokeilla parina päivänä All Inclusive-palvelua! Ei roskia missään ja palvelu todella hyvää! Minuksena puuttuvat kodinkoneet (mm. leivänpaahdin) sekä ohjelmassa ollut, muttei toteutunut vesipoolo, jota lapset odottivat kovasti!

Arvosana hotellille:

Varo tätä paikkaa, Homeisia asuntoja

Vieras    12.11.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Blue Star Parque Cristobal

Olin Teneriffalla 31.10. - 6.11. 2009 kyseisessä hotelissa Finnmatkojen matkalla. Hotellin piti olla FFFF tason majoitus ja kunnostettu 2006. Kaiken piti olla kunnossa. Kuvista päätellen viihtyisä paikka.

Pääsimme majoitukseen ja loma alkoi. Alussa emme huomanneet mitään mitään, mutta sitten vaatekaappi alkoi haista hirveälle. Puinen kaappi oli pesuhuoneen seinää vasten ja ilmeisesti seinä kastui kehden ensimmäisen päivän aikana ja home riehaantui. Haju oli kammottava.

Astmaatikkona sain pahan astmakohtauksen. Hotellin hlökunta vaihtoi erittäin avuliaasti opastaen uuden huoneiston ja kertoi, että tämä uusi olisi teille paras. Ymmärsin, että he tiesivät ongelmien olemassa olon.

Uudessa huoneistossa alkoi olla samaa ongelmaa päivää ennen kotiinlähtöä. Onneksi ei ollut kuin yksi yö jäljellä.

Sain kylläkin 500 euron lahjakortin Finnmatkoila jo paikanpäällä, mutta se ei korvannut haittaa.

Muutoin hotelli oli hyvä. Allasosasto, ruoka ja palvelut olivat hyviä.

Valitettavasti muutoin niin hyvä majoitus osoittautui aivan ala-arvoiseksi.

Mielestäni tätä hotellia kannattaa välttää jos et pysty asumaan homeisessa heinäladossa.

Pekka

Arvosana hotellille:

kodikas hotelli

Vieras    30.10.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hacienda del sol

kiva pieni ,kodinomainen hotelli.nätti pihaympäristö....hyvin viihdyttiin 11,13 ja 16-v nuorison kanssa.altaalla vesi lämmintä ....ja sijainti tosi hyvä,ei liian lähellä melupaikkoja.mut lähellä kuitenkin merta ja ostospaikkoja.....en olis vaihtanut niihin hervottoman isoihin kerrostalohotelleihin,mitkä varmaa oli 4-5 tähden....

Arvosana hotellille:

tax free

Ei varsinaisesti kohteeseen liity, mutta lähdettiin matkalle ja tilattiin tax free:stä paljon tavaraa: syötävää, aurinkorasvoja jne. Mitkään tavarat eivät olleet tulleet koneeseen, joten jouduimme olemaan ilman aurinkorasvojamme ja ostamaan joitaki tarpeellisia tuotteita kohteen kaupoista.

Mukava hotelli rannan lähellä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2005 | Hotelli: Vista Sur

Oltiin viikko Vista Surissa. Huone oli valtava, kaksikerroksinen, kolme makuuhuonetta, joissa parisängyt. Erittäin lähellä rantaa. Ranta oli siisti ja sopi hyvin uimiseen. Hotellin oma uima-allas oli erittäin pieni ja vesi oli kylmää. Hotellin oma uima-allas ei ollut mitenkään suljettuna, vaan siihen pääsi kuka vaan. Lämmin vesi saattoi loppua suihkusta.

Illalla läheisestä baarista saattoi kuulua hieman häiritsevää melua.

Kaiken kaikkiaan mukava hotelli. Huoneisto oli napakymppi, vaikka olikin turhan iso nelihenkiselle perheelle. :))

Arvosana hotellille:

San Eugenio shopping center

Mangon outlet myymälä katutasossa ja edullinen suuri marketti maan alla. Kannattaa käydä!

Siam Park

Upea vesipuisto! Mahtavia liukumäkiä, hieno tekoranta ja aaltokone, pienille lapsille omat mäet ja paljon nähtävää. Kannattaa käydä!

Viihtyisä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Todella viihtyisä hotelli lapsiperheelle. Olimme viikon 03/09 kolmen pienen lapsen kanssa tässä hotellissa. Ihana henkilökunta, hyvät uima-altaat (pienille lapsille oma allas), hyvä ruoka, rauhallinen sijainti, mukavaa ohjelmaa joka ilta (klo.20 ensin minidisco lapsille). Kannattaa ottaa ainakin puolihoito, koska ruokapaikkoja ei ole lähellä. Suosittelen erityisesti lapsiperheille!

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli...toisesta päästä

Vieras    07.03.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Aparthotel Bonanza

Hotelli jyrkässä rinteessä ja rinteen yläpään huoneistot sijaisevat lähellä vilkasliikenteista moottoritietä.

Saavuimme keskellä yötä kohteeseen ja meidät majoitettiin tien puolelle. Yö meni valvoen. Huoneiston ikkunat ovat aina raollaan, koska ne ovat semmoiset "lasiset kaihdinverho"-tyyppiset - äänet kuuluu läpi vapaasti.

Saimme loman ensimmäisenä aamuna huoneen vaihdettua yksiöön meren puolelta, joka olikin sitten tosi loistava! Merinäköala viimeisen päälle ja yksiössä saa keittiön oven kiinni tuonne moottoritien suuntaan.

"Huoneistoissa lievää kuluneisuutta" - esitteen tekstit ovat tämän reissun jälkeen huvittaneet :-). Kyllähän tuolla oli niin alkuperäistä pintaa huoneissa, että kaksi tähteä on yläkanttiin pintojen osalta.

Eli summa summarum: kiva hotelli, josta pääsee mukavasti tekemään kävelyretkiä ympäristöön, sijaitsee lähellä linja-autoasemaa (toisella puolella tietä), mutta moottoritiestä sietämätöntä melua jos joutuu vuoren puolelle kaksioon.

Arvosana hotellille:

Erikoisruokavalio

Kannattaa olla tarkkana lentokoneessa jos on etukäteen varannut jonkun erikoisruokavalion ettei vain ala syömään sitä minkä ne eteen laittavat. Spanairilla ei ainakaan enää jaettu lasten ja erikoisruokavalioisten ruokia ensimmmäisenä. Menomatkalla malttoi odottaa niin kauan että oikea ruoka saapui, siinä kohtaa tosin kun kaikki muut olivat jo syöneet mutta kotimatkalla ei tullut sitäkään. Huonon kielipään omaavana ei halunnut alkaa sönköttään ja kyseleen ja sattumoisin ei tietenkään juuri sillä lennolla ollut yhtään suomea puhuvaa henkilökuntaa. No onneks sentäs sai juomat ostettua ja sehän se kai pääasia...

Niin, ja vielä sen verran että jos on isompi matkaseurue ja istutaan eri paikoilla kuin mikä omassa lipussa lukee niin sehän myös tekee sen että erikoisruoka menee vääriin suihin. Näin edellisellä reissulla. Erikoisruokavalioisen paikalla istunut mies söi hyvällä halulla ruokansa, ja vaimo istui vieressä väärä ruoka sylissään, lentoemo kävi kurkkaamassa miehen paikalle että sinneköhän oli erikoiset menossa mutta huomasi miehen jo syöneen ja vaimo jäi saamatta ruokaansa.

Teiden huiput

Kyllähän se on mukava kertoa käyneensä katsomassa Teideä lähempää, kuitenkin paikan päällä aika mitään sanomaton kokemus. Ainakin meillä joilla oli liian vähän vaatetta mukana ja osa porukkaa ei ole minkään nähtävyyksien perään. Kannattaa miettiä ennen sinne lähtöä haluaako nähdä pelkkää pilviverhoa (ellei osu todella kirkas päivä) ja autolla ajelua ja palelemista.

Kippis-baari

Kannattaa käydä katsomassa jos liikkuu lähistöllä. Mukavaa meininkiä, ja löytyy kaiken ikäistä porukkaa. Välillä kuulemma Fredirikit ym. on sielä keikkailemassa.

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.