Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Playa de las Americasin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

"Pölypesä"

Vieras    07.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Palasimme juuri Teneriffalta ja olimme viikon Las Piramideksessa. Emme haistaneet huoneessa homeen hajua, mutta siivous oli aika surkeaa. Sänkyjen ja tuolien alla oli paksu kerros pölyä samoin kaikki pöytäpinnat olivat pölyn peiitossa. Yskimme ja niiskutimme koko viikon. Saattoihan se olla jo Suomessa saatua flunssaakin, mutta tuskin pölyisyys ainakaan hyväksi oli

Arvosana hotellille:

KOMMENTIT LAS PIRAMIDES -HOTELLISTA

Vieras    01.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hei te, jotka kirjoitatte negatiivista palautetta hotelleista:

Muistattehan antaa palautteen myös suoraan matkanjärjestäjälle?

Luin huolestuneena kommentteja Las Piramides hotellista (homeongelmia?!?), kun olemme sinne lähdössä ja seurueeseen kuuluu astmaatikkoja.

Soitin Finnmatkoille ja he vakuuttivat, ettei heillä ole mitään tietoa homeongelmasta eivätkä ole saaneet aiheeseen liittyen yhtään palautetta.

Ei auta muu, kuin lähteä luottavaisin mielin paikan päälle katsomaan ja toivoa, että huone on asiallinen.

Arvosana hotellille:

Vuorenrinteellä oleva 9 kerroksinen huikea merinäköala.

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club la Costa at Monterey

Osoite Calla de Finlandia. Vuorenrinteellä , asunnot porrastettu keroksittain. Autolla pääsee rinnettä ylös aivan vastaanoton eteen. Asuntokerroksia on 9 ja portaita noustava 8. kerrokseen vastaanotosta 170 rappua. Hotellissa harvoin suomalaisia koska ei ole Suomen matkatoimistojen listalla. Vaatii aika kovaa kuntoa liikkua jalkaisin hoteliile vaikka alhaalta meren rannnasata. Me vaimon kanssa kiivettin aika paljon. Hissit ovat keroksittain eli ylimpään kerokseen mennään neljällä hissillä. Viihdyimme yhden makuuhuoneen asunnossa hyvin sillä 30 neliömetsrin parveke aurinkotuoleineen suoraan etelään oli mahtava. Aamukahvit pienen pöydän ääressä katsellen heräävää kaupunkia ja meren selkää . Tunnelma on rauhallinen sillä moottoritie kulkee kaukana alhaallla eikä juuri häritse.

Hotellissa on ravintola, allasbaari. Uimaaltaalla on lämmitetty poreallas, ja lastenallas. Hotellissa puhutaan vain englantia ja espanjaa. Saavuttuasi hotelliin kantajat ottavat laukkusi ja toimittavat huoneeseen. Viikolla ravintolassa on teemailtoja. Meillä oli turkkilainen ja espanjalainen ilta. Osallistuimme espanjaiseen iltaan. 4 flamengotansijaa ja 2 miesartistia esittivät tunnelmallisen ohjelman. Viikosta jäi mukava muisto.

Arvosana hotellille:

Dona Juanita

Käykääpä Dona Juanitassa syömässä esimerkiksi pippuripihvi. Maksaa 12 euroa + litra Sangriaa (8 euroa). On hinta laatusuhteeltaan 10+. Ja palvelukin pelaa. Ravintola löytyy Palya Azul hotellin lähelta kiinalaisravintolan China Garden vierestä.

Kaikki OK

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Standardi hotelli, eli kaikki ns. normaalipalvelut toimivat. En havainnut torakoita eikä meidän huone tuoksunut homeelta. Tosin oltiin kolmannessa kerroksessa (oisko vaikutusta?). Piramides on hyvällä paikalla, sillä siitä on sopiva kävelymatka joka paikkaan, eikä ympäristömelu haittaa lainkaan. Yksi negatiivinen asia on se että sisäpuolen parvekkeilta ei ole minkäälaista näköalaa muualle kuin pieneen sisäpihaan tai vastakkaisiin parvekkeihin. No paistoi meidän parvekkeelle kuitenkin aurinko koko iltapäivän ajan joten sen osalta meitä kylläkin tyydyttävä. Jos huoneesta puuttui jotain, niin sen sai respasta tai respa vuokrasi sen.

Hotellin uima-allastuolit olivat varattuina jo heti aamusta lähtien, joten vinkkinä uusille kävijöille: vie pyyhe mukanasi aamupalalle mennessäsi. Vain tuolla tavalla saat varmistettua paikan itsellesi.

Arvosana hotellille:

finnmatkojen torakkapesä

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: hotelli andorra

Lomaile ja rentoudu muualla kuin FINNMATKOJEN markkinoimassa hotelli ANDORRASSA, Teneriffalla. Sellainen torakkapesä ettei ennen ole tullut vastaan, torakoita myrkytettiin päivittäin, siitä huolimatta, joka päivä torakoita tuli vain lisää. Seuraavassa huoneessa oli kosteus päässyt tekemään tuhoja tiskipöydän alla olevaan roskis kaappiin ja mukava vihertävän harmaa "surureunus" oli väriläiskänä sen kaapin seinässä ja lattiatasossa noin 10 cm korkeudella sekä se haju...Ihmetyttää MITEN tuollaista paikkaa kehdataan myydä kalliilla hinnalla lomamatkana, kierrän tästä lähtien FINNMATKAT hyvin kaukaa, suosittelen myös muille. Matkasi mennessä pilalle FINNMATKAT eivät ole halukkaita korvaamaan, koska kuluttajalautakunta on antanut "vapaat" kädet toimia näin vastuuttomasti !!!

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    31.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hotellissa on paha home-ongelma. Viikon ajan jouduin nukkumaan hotellihuoneessa parvekkeen ovi auki olohuoneessa, koska suihku ja WC-tiloista tuli niin vahva homeen haju vieressä olevaan makuuhuoneeseen etten pystynyt nukkumaan makuuhuoneessa. En suosittele kenellekään tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

"Hieman kulunut" = läävä

Vieras    28.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Family Garden Compostela Beach

Olemme olleet Teneriffalla ja Playa de las Americasissa monen monta kertaa, aina eri hotellissa. Sillä kertaa odotimme innolla aivan meren rannalla sijaitsevaa hotellia merinäköalalla. Merinäköala olikin parasta koko lomassa. Käytännössä hieman kulunut hotelli tarkoitti sitä, että hotellin vesiputket huusivat joka kerta kun joku kävi jossakin huoneistossa suihkussa. Wc-istuin oli rikki, vaikka joku sitä kävikin rassaamassa. Äänieristys oli huono ja yöllisltä retliltään palaavat turistit pitivät mekkalaa hotellin käytävillä. Unet jäivät vähiin sillä lomalla.

Parvekkeet eivät olleet "omia", vaan parvekkeiden ohi kulki käytävä, jota pitkin ihmiset kulkivat huoneistoihinsa. Otapa siinä sitten aurinkoa parvekkeella tai syö ruokaasi saati anuti juomiasi, kun jatkuvasti joku ramppaa ohitse. Yksityisyytta ei ollut. Tämä henkilökohtaisen parvekkeen puuttuminen ei tullut esille matkaesitteessä ja oli todella suuri pettymys.

Hotellialueella oli myös torakoita, lähin onneksi vain parvekkeella. Muissa hotelleissa niitä ei ole näkynyt. Uima-allasalueen aurinkotuolit olivat aikansa eläneet ja likaiset. Allasalue oli muuten hyvä ja aurinkoinen. Se oli meidän ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Uima-allasalue remontissa

Vieras    08.12.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Parque Santiago 3

Parque Santiago iii:sen allasalue ei ole käytössä! Altaista on vedet pois, remonttiamigojen porat laulavat lähes yötä päivää ja koko allasalue on suljettu. LASTEN vesipuisto ON käytössä. Tjareborg ei informoi asiasta matkan varanneita etukäteen.

Arvosana hotellille:

ÄLKÄÄ MENKÖ HALPAAN

Vieras    30.11.2010    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

AMERICANOKSESSA SAAT PITÄÄÄ HUOLTA, ETTET JOUDU HUJATUKSI,

ESIM. TAXSIT OTTAA MITÄ HALUAVAT JOLLEI OLE MITTARIA. 5 EUROLLA PÄÄSEE LOS CRISTIANOKSESTA-

AJEDEEN.TOINEN HUIJAUS KOHDE ON ELEKTRONIIKKA TUOTTEIDEN OSTO. MYYJÄT HUIJAAVAT JOPA 5 KERTAISEN HINNAN JOLLET OLE HINTATIETOINEN, SIIS VARO!!!! PUDOTA KYLMÄSTI PYYDETYSTÄ HINNASTA AINEKIN 3 OSA POIS NIIN OLLAAN OIKEILLA HINNOILA. SIIS VARO HUIJATUKSI TULEMISTA!!!!

AMERICANOS ON MUUTEN AIVAN IHANA PAIKKA LOMAILLA, ON AURINKOA JA TEKEMISTÄ RIITTÄÄ JOKA LÄHTÖÖN !!

Ihan ykkönen

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Hotelli oli todella siisti ja kaikki toimi! Aamupala oli ruotsinlaiva -tyylinen, eli kaikkea paljon. Saimme huoneen ihan pelipaikoilta, parveke uima-altaille päin ja iltaisin varsinkin parvekkeella oli mukava istuskella kun uima-allasalue oli niin hienosti valaistu. Ilta-ohjelmaan emme juurikaan tutustuneet muuta kuin yhtenä iltana kun emme jaksaneet keskustaan lähteä. Todella hyvä stand up -koomikko oli esiintymässä ja jaksoi hyvin nuarattaa yleisöä. Huone oli kaksikerroksinen, jossa yläkerrassa keittiö, olohuone ja parveke ja alakerrassa makuuhuone, wc/kylppäri ja maaparveke. Keittiöstä löytyi mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vessassa oli hiustenkuivain. Siivojakin kävi moneen otteeseen viikon aikana.

Respassa oli erittäin palvelualtista ja kielitaitoista väkeä töissä ja respa oli aina auki.

Hotellin yleisilme oli todella siisti, uusi ja hyvinhoidettu!

Arvosana hotellille:

Siam Park- Vauhdikasta vesipuistoilua

Siam Parkiin saapuessamme, meille avautui aivan uusi maailma! Vesipuisto on rakennettu ihanasti thaimaalaistyyliseksi ja päivän aikana saimmekin maistaa palasen thaimaalomailusta :)

Mielestäni vesipuisto soveltuu hieman vanhemmille, ei siis ole pikkulasten paikka. Vesiliukumäet ovat aika hurjia ja

pidinkin siitä että meille aikuisillekin sallittiin hauska ja hurja vesipuistoelämys. Toki alueella oli perheen pienimmillekin alue, jossa saivat temmeltää vapaasti.

Siam Parkkiin kannattaa varata KOKO päivä aikaa, nimittäin alue on suuri ja liukumäkiä on niiin valtavasti että jos haluaa ne kaikki koluta läpi niin aikaa kuluu! Jonotusajatkin olivat joihinkin suosittuihin liukumäkiin aika pitkät. Ja kokemuksesta voin sanoa, että kun vauhdin hurmaan pääsee, niin täytyy tietenkin mennä uudemmankin kerran suosikkimäkeen :)

Ja vesipuistoon kannattaa suunnata heti aamulla! Portilla on jo ennen avaamista piiitkät jonot ja niissäkin saa kulutettua aikaa aika rutkasti. Mekin suunnistimme aamulla portille, aikamme jonotettua pääsimme sisälle vesipuistoon ja saimme hyvät aurinkopaikat thaimaalaisrannalta, johon useammat tulevat heti aamusti varaaman itselleen ja seurueelleen aurinko-ottopaikat koko päiväksi. Joten jos haluaa välillä loikoilla rannalla ottaen aurinkoa, kannattaa mennä jo heti aamulla! Myöhemmin päivällä ranta-alueelta on turha etsiä itselleen aurinkotuolia!

Ja omat eväät kannattaa ottaa mukaan! Hinnat olivat aika hukeita Siam Parkin ravintoloissa ja enpä voi kehua ruokaakaan kauheasti!

Mutta TODELLA kiva paikka ja suosittelen suuresti! :) Tuo kivaa vaihtelua lomaan kun viettää päivän Siam Parkissa!

Jos vielä päädyn Teneriffalle, haluan ehdottomasti uudelleenkin vesipuistoilemaan tuonne!

remontilla pilattu hotelli

Vieras    18.03.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

olimme ennen remonttia 2 viikkoa ja nyt vuoden vaihteen yli kuukauden.

olen huonosti liikkuva oikean puolen halvaantunut henkilö,saimme huoneen 3krs kahdet rappuset toiset hyvin

jyrkät ilman mitään kaidetta johon olisi tukenut.

huoneessa myös paha haju joka poistui jääkaapin mukana,mutta uudessa kaapissa kova ääni joka oli puolen

metrin päässä sängystä (tyynystä),valvotti tosi pahoin.

siivous pelasi joten kuten,joka päivä kävivät siirtämässä kuivana pölyn ja roskat toiseen nurkkaan.

ja paljon muuta p****a,no tiedän mihin emme mene,kyllä kuukauden saa kotonakin valvoa eikä maksa mitään.

Don sepe.

Arvosana hotellille:

Ei mikään shoppaajan paratiisi

Valuuttani toimi euro eli onneksi ei tarvinnut kauheesti kikkailla rahan ja valuutan vaihdon kanssa! Helpotti myös suuresti siinä mielessä, että pystyi arvioimaan tarkkaan, että kannattiko ostaa sieltä ja oliko halvempi vaiko kalliimpi kuin Suomessa!

Mieheni lähti matkalle niin ettei mukaan ottanut sandaaleja, shortseja, uikkareita ja aurinkolaseja, koska meinasi että siellä "on niin halpaa, että ostan sieltä sitten ". Totuus kuitenkin oli se, että halvempaa ei ollut. Toki katukauppiaalta olisi aurinkolasit varmasti lähtenyt suht edulllisesti. Aurinkolasien hinnat 7€-10 €, uikkarit tai shortsit 20€:sta ylös päin....

Naisten sandaalit ja kengät tuntuivat olevan aika edullisia, mutta mulle sopivaa kokoa ei oikeen tuntunut löytyvän, vaikka jalankokoni on 37-38.

Katujen varsilla olevista kaupoista lähti suht halvalla rantamekkoa ja bikineitä tms. muuta lumppua. Itsekin sorruin ostamaan 10€:a maksaviin bikineihin ja 9€:n rantamekkoon. Siinä taisivatkin olla lomaostokseni.

Paljon piraattituotteita , jotka ovat TODELLA edullisia, mutta laatukin sitten sen mukaista. Mieheni "nahkainen " lompakko kun kesti juuri ja juuri kotiin saakka :)

Yllätys, positiivisesti!

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Hacienda del sol

Lähdimme "ex tempore"-matkalle helmikuussa 2010, kun miehelläni ja minulla sattui olemaan sopivasti samaan aikaan talviloma ja samalla vietimme honeymoonia!

Talvilomakautena ei kauheasti enää ollut valinnan varaa hotelleista, kun lähtöön oli vain reipas viikko, teimme varauksen Tjäreborgilta ja päädyimme Hacienda del Soliin. Hotellia esiteltiin "hieman kuluneena " , olihan kyseinen hotelli rakennettu 70-luvulla, nuorison suosimana ja hotellin asiakkaita varoiteltiin hieman meluisuudesta. Hotellin luokitus oli muistaakseni **+

Kun saavuimme hotellille, jo piha teki vaikutuksen!! Pihasta näkyi että sitä hoidettiin, tai siis pihapiirissä olevia kukkia ja tms. muita kasveja. Hotellin ympäristöön oli istutettu paljon kasveja, jotka tekivät siitä niiin kauniin ja viihtyisän.

Hotellihuone oli vaatimaton ja todellakin kulunut, mutta nämä seikat eivät minua ja miestäni haitanneet. Huone ja koko hotelli oli niin siisti ja puhtaudesta todellakin pidettiin huolta! Huoneet siivottiin perusteellisesti joka päivä.

Mielestäni muutenkin hotelli rakennuksena oli kaunis, idyllinen ja hotelli henki espanjalaisuutta, jota minä arvostan!

Hacienda del solin allasalue oli ihastuttava ja siitäkin näkyi, että siitä on pidetty ja pidetään hyvää huolta! Jokaiselle auringonpalvojalle oli tilaa ottaa aurinkoa ja aurinkotuolit olivat ilmaisia. Myös allasbaarissa (toimii myös hotellin ravintolana ) sai hyvää palvelua, joka kerta ! Siellä hauska brittimies heitti huulta ja tarjoili aina niin iloisesti juomia, oluesta uskomattoman hyviin drinksuihin.

Hotellin sijainti oli myös mielestäni aivan loistava! Joka paikkaan oli lyhyt matka kävellen. Monen monta minimarkettia oli ihan naapurissa, joista oli helppo käydä hakemassa esim. aamupalatarvikkeita. Ja Myös ruokapaikkoja oli lähistöllä monia.

Yllätyin kuitenkin siitä, että hotellin asukkaina olivat todella monet perheet. Ajattelin, että hotelli olisi todellakin ollut nuorisovoittoinen, mutta väärässä oli hotellin kuvaus Tjäreborgin sivuilla sekä minä. Koko viikon aikana en kertaakaan häiriintynyt minkäänlaisesta melusta... En liikenteen, juhlinnan taikka muunkaan aiheuttamasta melusta! Tietenkin hetkellisiä ääniä saattoi kuulua yöllä, kun joku saapui yöllisistä riennoistaan, mutta sehän kuuluu elämään! :)

Ainoana miinuksena voisin sanoa, ettei hotelli sovi liikuntarajoitteiselle, koska pihassa ja hotellissa on paljon portaita...

Mutta itse olen hyvinkin tyytyväinen kyseiseen hotelliin! Kulunuthan se oli mutta erittäin siisti ja viihtyisä! Arvostan myös hyvää palvelua ja siksi siis neljä tähteä kyseiselle hotellille! :)

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.