Matkakokemukset - Muita vinkkejä Playa de las Americasista

Myös lämmintä mukaan!

Kannattaa näin "talvikaudella" ottaa myös muutakin kun lyhyttä vaatetta reissuun. Meillä kävi niin että jouduttiin ostaan paikan päältä lämmintä vaatetta. Jotenkin ne vaan jäi siinä kun matkalaukkuja pakattiin. Oltiinko sitten vähä pettyneitä reissun lämpötiloihin vai mistä lie johtu palelut. Mutta oli humattavasti mukavampi istua päivää/iltaa ulkoilmaravintoloissa kun sai ensimmäisen illan jälkeen tarpeeks vaatetta päälle.

Hotelli Ocean Palace

Rauhallinen, tasokas ja miellyttävä hotelli. Isot huoneet ja uima-altaat. Ei häiriköintiä eikä ylimääräistä meteliä öisin. Ainakaan siinä osaa hotellia missä me olimme. Henkilökunta ystävällistä.

Hyvää ruokaa ja kävelymatkan päässä rannasta ja Fanaben keskustasta. Suosittelen :)

Coral beach-hotelli

Viihtyisä huoneistohotelli hyvällä paikalla jos ei halua ihan ydinkeskustassa majailla. Ihmettelen ettei ole saanut sen enempää pisteitä Tjäreborgin asiakkailta. Ainoa mistä voi moittia on suihkut ja niiden toimivuus. Se oli kuitenkin kaiken kaikkiaan pikkuseikka. Suihkussahan tuli vaan kävästyä hyvin nopeasti kerran päivässä :)

Yleensä mainostetaan hotellien aamiaista aika vaatimattomaksi mutta täällä se oli todella runsaanlainen. Omasta seurueesta suurin osa on todella nirsoja ruuan suhteen ja jopa hekin kehuivat että kaikkee löytyi. Sama koski myös hotellin illallista. Oli sorttia laatua. Kielitaitoa näillä hotellin henkilökunnalla ei pahemmin ollut mutta se teki kaikesta sitäkin hauskempaa :) Meillä ainakin kun mitään ikävyyksiä ei sattunut matkalla ja kaikki asiat saimme selvitetyiksi.

Takseihin kyytiin

Kirjoitin aiempaan kirjoitukseeni, että taksit ottavat kyytiin enintään 4 matkustajaa.

Tämä ei ole totta, ainakaan meidän osaltamme.

Pääsimme kaikki kyytiin (5 henkeä).

Saattaa toki riippua kuskistakin.

Lisätietoja

Lisätietoja Espanjasta ja Teneriffasta.

Playa de las Américas: fi.wikipedia.org/wiki/Playa_...C3%A9ricas

Teneriffa: fi.wikipedia.org/wiki/Teneriffa

Espanja: fi.wikipedia.org/wiki/Espanja

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.