Matkakokemukset - Hotelleja Playa de las Americasissa: Sivu 4

finnmatkojen torakkapesä

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: hotelli andorra

Lomaile ja rentoudu muualla kuin FINNMATKOJEN markkinoimassa hotelli ANDORRASSA, Teneriffalla. Sellainen torakkapesä ettei ennen ole tullut vastaan, torakoita myrkytettiin päivittäin, siitä huolimatta, joka päivä torakoita tuli vain lisää. Seuraavassa huoneessa oli kosteus päässyt tekemään tuhoja tiskipöydän alla olevaan roskis kaappiin ja mukava vihertävän harmaa "surureunus" oli väriläiskänä sen kaapin seinässä ja lattiatasossa noin 10 cm korkeudella sekä se haju...Ihmetyttää MITEN tuollaista paikkaa kehdataan myydä kalliilla hinnalla lomamatkana, kierrän tästä lähtien FINNMATKAT hyvin kaukaa, suosittelen myös muille. Matkasi mennessä pilalle FINNMATKAT eivät ole halukkaita korvaamaan, koska kuluttajalautakunta on antanut "vapaat" kädet toimia näin vastuuttomasti !!!

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    31.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hotellissa on paha home-ongelma. Viikon ajan jouduin nukkumaan hotellihuoneessa parvekkeen ovi auki olohuoneessa, koska suihku ja WC-tiloista tuli niin vahva homeen haju vieressä olevaan makuuhuoneeseen etten pystynyt nukkumaan makuuhuoneessa. En suosittele kenellekään tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

"Hieman kulunut" = läävä

Vieras    28.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Family Garden Compostela Beach

Olemme olleet Teneriffalla ja Playa de las Americasissa monen monta kertaa, aina eri hotellissa. Sillä kertaa odotimme innolla aivan meren rannalla sijaitsevaa hotellia merinäköalalla. Merinäköala olikin parasta koko lomassa. Käytännössä hieman kulunut hotelli tarkoitti sitä, että hotellin vesiputket huusivat joka kerta kun joku kävi jossakin huoneistossa suihkussa. Wc-istuin oli rikki, vaikka joku sitä kävikin rassaamassa. Äänieristys oli huono ja yöllisltä retliltään palaavat turistit pitivät mekkalaa hotellin käytävillä. Unet jäivät vähiin sillä lomalla.

Parvekkeet eivät olleet "omia", vaan parvekkeiden ohi kulki käytävä, jota pitkin ihmiset kulkivat huoneistoihinsa. Otapa siinä sitten aurinkoa parvekkeella tai syö ruokaasi saati anuti juomiasi, kun jatkuvasti joku ramppaa ohitse. Yksityisyytta ei ollut. Tämä henkilökohtaisen parvekkeen puuttuminen ei tullut esille matkaesitteessä ja oli todella suuri pettymys.

Hotellialueella oli myös torakoita, lähin onneksi vain parvekkeella. Muissa hotelleissa niitä ei ole näkynyt. Uima-allasalueen aurinkotuolit olivat aikansa eläneet ja likaiset. Allasalue oli muuten hyvä ja aurinkoinen. Se oli meidän ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Uima-allasalue remontissa

Vieras    08.12.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Parque Santiago 3

Parque Santiago iii:sen allasalue ei ole käytössä! Altaista on vedet pois, remonttiamigojen porat laulavat lähes yötä päivää ja koko allasalue on suljettu. LASTEN vesipuisto ON käytössä. Tjareborg ei informoi asiasta matkan varanneita etukäteen.

Arvosana hotellille:

Ihan ykkönen

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Hotelli oli todella siisti ja kaikki toimi! Aamupala oli ruotsinlaiva -tyylinen, eli kaikkea paljon. Saimme huoneen ihan pelipaikoilta, parveke uima-altaille päin ja iltaisin varsinkin parvekkeella oli mukava istuskella kun uima-allasalue oli niin hienosti valaistu. Ilta-ohjelmaan emme juurikaan tutustuneet muuta kuin yhtenä iltana kun emme jaksaneet keskustaan lähteä. Todella hyvä stand up -koomikko oli esiintymässä ja jaksoi hyvin nuarattaa yleisöä. Huone oli kaksikerroksinen, jossa yläkerrassa keittiö, olohuone ja parveke ja alakerrassa makuuhuone, wc/kylppäri ja maaparveke. Keittiöstä löytyi mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vessassa oli hiustenkuivain. Siivojakin kävi moneen otteeseen viikon aikana.

Respassa oli erittäin palvelualtista ja kielitaitoista väkeä töissä ja respa oli aina auki.

Hotellin yleisilme oli todella siisti, uusi ja hyvinhoidettu!

Arvosana hotellille:

remontilla pilattu hotelli

Vieras    18.03.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

olimme ennen remonttia 2 viikkoa ja nyt vuoden vaihteen yli kuukauden.

olen huonosti liikkuva oikean puolen halvaantunut henkilö,saimme huoneen 3krs kahdet rappuset toiset hyvin

jyrkät ilman mitään kaidetta johon olisi tukenut.

huoneessa myös paha haju joka poistui jääkaapin mukana,mutta uudessa kaapissa kova ääni joka oli puolen

metrin päässä sängystä (tyynystä),valvotti tosi pahoin.

siivous pelasi joten kuten,joka päivä kävivät siirtämässä kuivana pölyn ja roskat toiseen nurkkaan.

ja paljon muuta p****a,no tiedän mihin emme mene,kyllä kuukauden saa kotonakin valvoa eikä maksa mitään.

Don sepe.

Arvosana hotellille:

Yllätys, positiivisesti!

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Hacienda del sol

Lähdimme "ex tempore"-matkalle helmikuussa 2010, kun miehelläni ja minulla sattui olemaan sopivasti samaan aikaan talviloma ja samalla vietimme honeymoonia!

Talvilomakautena ei kauheasti enää ollut valinnan varaa hotelleista, kun lähtöön oli vain reipas viikko, teimme varauksen Tjäreborgilta ja päädyimme Hacienda del Soliin. Hotellia esiteltiin "hieman kuluneena " , olihan kyseinen hotelli rakennettu 70-luvulla, nuorison suosimana ja hotellin asiakkaita varoiteltiin hieman meluisuudesta. Hotellin luokitus oli muistaakseni **+

Kun saavuimme hotellille, jo piha teki vaikutuksen!! Pihasta näkyi että sitä hoidettiin, tai siis pihapiirissä olevia kukkia ja tms. muita kasveja. Hotellin ympäristöön oli istutettu paljon kasveja, jotka tekivät siitä niiin kauniin ja viihtyisän.

Hotellihuone oli vaatimaton ja todellakin kulunut, mutta nämä seikat eivät minua ja miestäni haitanneet. Huone ja koko hotelli oli niin siisti ja puhtaudesta todellakin pidettiin huolta! Huoneet siivottiin perusteellisesti joka päivä.

Mielestäni muutenkin hotelli rakennuksena oli kaunis, idyllinen ja hotelli henki espanjalaisuutta, jota minä arvostan!

Hacienda del solin allasalue oli ihastuttava ja siitäkin näkyi, että siitä on pidetty ja pidetään hyvää huolta! Jokaiselle auringonpalvojalle oli tilaa ottaa aurinkoa ja aurinkotuolit olivat ilmaisia. Myös allasbaarissa (toimii myös hotellin ravintolana ) sai hyvää palvelua, joka kerta ! Siellä hauska brittimies heitti huulta ja tarjoili aina niin iloisesti juomia, oluesta uskomattoman hyviin drinksuihin.

Hotellin sijainti oli myös mielestäni aivan loistava! Joka paikkaan oli lyhyt matka kävellen. Monen monta minimarkettia oli ihan naapurissa, joista oli helppo käydä hakemassa esim. aamupalatarvikkeita. Ja Myös ruokapaikkoja oli lähistöllä monia.

Yllätyin kuitenkin siitä, että hotellin asukkaina olivat todella monet perheet. Ajattelin, että hotelli olisi todellakin ollut nuorisovoittoinen, mutta väärässä oli hotellin kuvaus Tjäreborgin sivuilla sekä minä. Koko viikon aikana en kertaakaan häiriintynyt minkäänlaisesta melusta... En liikenteen, juhlinnan taikka muunkaan aiheuttamasta melusta! Tietenkin hetkellisiä ääniä saattoi kuulua yöllä, kun joku saapui yöllisistä riennoistaan, mutta sehän kuuluu elämään! :)

Ainoana miinuksena voisin sanoa, ettei hotelli sovi liikuntarajoitteiselle, koska pihassa ja hotellissa on paljon portaita...

Mutta itse olen hyvinkin tyytyväinen kyseiseen hotelliin! Kulunuthan se oli mutta erittäin siisti ja viihtyisä! Arvostan myös hyvää palvelua ja siksi siis neljä tähteä kyseiselle hotellille! :)

Arvosana hotellille:

ei vastannut kuvat todellisuutta, ei todellakaan

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

varasimme matkan netin kautta elo -09 , koska tekstissä kerrottiin jotta hotelli uusittu ja sijainti ok, kuvat olivat kivat ja huoneet näytti viihtyisille. MUTTTA kun saavuimme yöllä 17. tammikuuta niin SHOKKI on sopivin sana käsitteleemään tunnelmaa, huoneessa haisi pahalle koska löytyi vesivahinko joka oli ollut useita kk, pistokkeet rikki koska iski kipinää kun yritin laittaa valoja päälle, huone ei ollut yhtään kuten kuvassa , muistutti lähinnä 1970 Keihäsmatkoja. Kun tiedustelimme miten voi olla näin , selvisi jotta hotellissa on 3 kuvan mukaista huonetta, vaimollani on vaikea astma jotenka meidän oli pakko päästä pois mokomasta LÄÄVÄSTÄ. ja onnistuhan se kovan verbaalisen sanankäynnin jälkeen, josta kiitos kuuluu, eräälle Finnmatkojen matkaopas herralle jonka nimi taisi olla Joonas, lomamme joka oli 2 viikon mittainen jatkui uudessa hotellissa Andorrassa mutta nenässä haisi vielä pari viikkon päästä paha, TOSI PAHA. . tilanne on sama jos olet menossa ostamaan autoa ja kuvassa on Mersu mutta sinulle kaupataankin Mosse,, mielestäni Filunkia peliä. emme olisi maksaneet moisesta läävästä ko summaa, mutta EN VOI SUOSITELLA, EN KENELLEKKÄÄN.

SAL ROCCO

Arvosana hotellille:

Loistava paikka!!

Vieras    15.12.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Oltiin marraskuun puolessa välissä Oasis Golf Resortissa ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Hotellialue oli kokonaisuudessaan todella upea, siisti ja hyvin hoidettu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja all inclusive palvelu pelasi todella hyvin. Ruoka oli ihan hyvää, tosin meidän makuun olisi saanut olla enemmän mausteista. Kokonaisuutena jäi loistavat fiilikset ja varmasti tulemme menemään uudestaan tähän hotelliin!!

Arvosana hotellille:

Erittäin viihtyisä ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Siistit, toimivat huoneistot ( 5 hengen huoneistossa ISO parveke ja kattoterassikin!), erittäin viihtyisä uima-allasalue lämmitetyllä altaalla, porealtaita.. Herkullisis ruokia, ihana aamiainen, allasbaarin tarjoilukin pelasi loistavasti! Kannattaa kokeilla parina päivänä All Inclusive-palvelua! Ei roskia missään ja palvelu todella hyvää! Minuksena puuttuvat kodinkoneet (mm. leivänpaahdin) sekä ohjelmassa ollut, muttei toteutunut vesipoolo, jota lapset odottivat kovasti!

Arvosana hotellille:

Varo tätä paikkaa, Homeisia asuntoja

Vieras    12.11.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Blue Star Parque Cristobal

Olin Teneriffalla 31.10. - 6.11. 2009 kyseisessä hotelissa Finnmatkojen matkalla. Hotellin piti olla FFFF tason majoitus ja kunnostettu 2006. Kaiken piti olla kunnossa. Kuvista päätellen viihtyisä paikka.

Pääsimme majoitukseen ja loma alkoi. Alussa emme huomanneet mitään mitään, mutta sitten vaatekaappi alkoi haista hirveälle. Puinen kaappi oli pesuhuoneen seinää vasten ja ilmeisesti seinä kastui kehden ensimmäisen päivän aikana ja home riehaantui. Haju oli kammottava.

Astmaatikkona sain pahan astmakohtauksen. Hotellin hlökunta vaihtoi erittäin avuliaasti opastaen uuden huoneiston ja kertoi, että tämä uusi olisi teille paras. Ymmärsin, että he tiesivät ongelmien olemassa olon.

Uudessa huoneistossa alkoi olla samaa ongelmaa päivää ennen kotiinlähtöä. Onneksi ei ollut kuin yksi yö jäljellä.

Sain kylläkin 500 euron lahjakortin Finnmatkoila jo paikanpäällä, mutta se ei korvannut haittaa.

Muutoin hotelli oli hyvä. Allasosasto, ruoka ja palvelut olivat hyviä.

Valitettavasti muutoin niin hyvä majoitus osoittautui aivan ala-arvoiseksi.

Mielestäni tätä hotellia kannattaa välttää jos et pysty asumaan homeisessa heinäladossa.

Pekka

Arvosana hotellille:

kodikas hotelli

Vieras    30.10.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hacienda del sol

kiva pieni ,kodinomainen hotelli.nätti pihaympäristö....hyvin viihdyttiin 11,13 ja 16-v nuorison kanssa.altaalla vesi lämmintä ....ja sijainti tosi hyvä,ei liian lähellä melupaikkoja.mut lähellä kuitenkin merta ja ostospaikkoja.....en olis vaihtanut niihin hervottoman isoihin kerrostalohotelleihin,mitkä varmaa oli 4-5 tähden....

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli rannan lähellä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2005 | Hotelli: Vista Sur

Oltiin viikko Vista Surissa. Huone oli valtava, kaksikerroksinen, kolme makuuhuonetta, joissa parisängyt. Erittäin lähellä rantaa. Ranta oli siisti ja sopi hyvin uimiseen. Hotellin oma uima-allas oli erittäin pieni ja vesi oli kylmää. Hotellin oma uima-allas ei ollut mitenkään suljettuna, vaan siihen pääsi kuka vaan. Lämmin vesi saattoi loppua suihkusta.

Illalla läheisestä baarista saattoi kuulua hieman häiritsevää melua.

Kaiken kaikkiaan mukava hotelli. Huoneisto oli napakymppi, vaikka olikin turhan iso nelihenkiselle perheelle. :))

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Todella viihtyisä hotelli lapsiperheelle. Olimme viikon 03/09 kolmen pienen lapsen kanssa tässä hotellissa. Ihana henkilökunta, hyvät uima-altaat (pienille lapsille oma allas), hyvä ruoka, rauhallinen sijainti, mukavaa ohjelmaa joka ilta (klo.20 ensin minidisco lapsille). Kannattaa ottaa ainakin puolihoito, koska ruokapaikkoja ei ole lähellä. Suosittelen erityisesti lapsiperheille!

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli...toisesta päästä

Vieras    07.03.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Aparthotel Bonanza

Hotelli jyrkässä rinteessä ja rinteen yläpään huoneistot sijaisevat lähellä vilkasliikenteista moottoritietä.

Saavuimme keskellä yötä kohteeseen ja meidät majoitettiin tien puolelle. Yö meni valvoen. Huoneiston ikkunat ovat aina raollaan, koska ne ovat semmoiset "lasiset kaihdinverho"-tyyppiset - äänet kuuluu läpi vapaasti.

Saimme loman ensimmäisenä aamuna huoneen vaihdettua yksiöön meren puolelta, joka olikin sitten tosi loistava! Merinäköala viimeisen päälle ja yksiössä saa keittiön oven kiinni tuonne moottoritien suuntaan.

"Huoneistoissa lievää kuluneisuutta" - esitteen tekstit ovat tämän reissun jälkeen huvittaneet :-). Kyllähän tuolla oli niin alkuperäistä pintaa huoneissa, että kaksi tähteä on yläkanttiin pintojen osalta.

Eli summa summarum: kiva hotelli, josta pääsee mukavasti tekemään kävelyretkiä ympäristöön, sijaitsee lähellä linja-autoasemaa (toisella puolella tietä), mutta moottoritiestä sietämätöntä melua jos joutuu vuoren puolelle kaksioon.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.