Matkakokemukset - Muita vinkkejä Playa de Amadoresista

Hotellit Amadoreksessa

Vieras    29.03.2010    Playa de Amadoresin muita vinkkejä    Playa de Amadores

Olimme Amadoreksessa talvolomalla ja asuimme huoneistohotelli Miradol de Atlanticossa. Minusta huoneemme oli kertakaikkiaan ala-arvoinen, ja kävimme siitä heti huomauttamassa, mutta ei ollut vapaita huoneita mihin vaihtaa. Huone oli hyvin kallis laatuun nähden. Keittiövarustus oli surkea, ei tiskianeitta, ei puhdistusainetta. Huonetta ei siivottu joka päivä, pyyhkeet olivat osin likaisia ja huoneessa oli torakoita. Seinän toisella puolella mellasti allasbaari (ei Miradolin) ja seinät olivat paperia, kaikki äänet kantautuivat sisälle.

Eli missään nimessä en suosittele Miradol-hotellia. Hotelli pimeä ja tunkkainen, ruoka pahaa ja kallista.

Kävimme kääntymässä Melonerasissa, josta pidimme paljon. Erityisesti Maspalomasin Villa de Conde hotelli oli upea. Amadoresiin pääsee Maspalomasista bussilla, 2,50 €. Ranta oli upea, mutta ei sen takia kannata Amadoresiin matkustaa. Siellä ei ole mitään näkemistä rannan lisäksi. Myös Amadoresissa oleva Riu hotelli oli upea, all inclusive-tarjonnalla. Siellä oli upeat allasalueet ja runsas buffet tarjonta. Sieltä ei tarvitse lähteä ollenkaan pois.

Vieressä oleva Puerto Rico oli suuri pettymys. Se oli nuhruinen ja basaarimainen. Mainostettu "ostoskeskus" on vain kasa basaareita, missä myydään ylihintaista kiina-kamaa.

Huippu loma Amadoreksella!

Vieras    07.02.2010    Playa de Amadoresin muita vinkkejä    Playa de Amadores

Playa de Amadores 10/10 huippu lomakohde! Jos jonnekkin menisin uudestaan niin kyllä sinne! :)

Rauhallista lomanviettoa meren rannalla

Vieras    17.04.2008    Playa de Amadoresin muita vinkkejä    Playa de Amadores

Playa de Amadores on pieni ja suojaisa lomakohde, joka sopii erityisesti lapsiperheille ja muuten rauhallista lomanviettoa hakeville. Paikka on siisti, iltaelämää ei juuri ole. Kaikki palvelut, ravintolat ja jonkinlaiset ostosmahdollisuudet ovat olemassa rannalla.

Näkymä Mirador del Atlantico -hotellin parvekkeeltamme oli huikea, suoraan valkoiselle rannalle, turkoosiin mereen. Kallioitten rinteille rakennetut hotellit olivat iltaisin täydessä valaistuksessa ja näkymää saattoi katsella tuntikausia. Puerto Rico on pistäytymismatkan päässä ja useimmat matkalaiset tuntuivat käväisevän siellä rantabulevardia pitkin päivittäin.

Hotelli oli ihan kohtuullinen, aika siisti ja sijainniltaan näppärä. Uima-allas on sen verran syvä, että 9-vuotiaalla tyttärelläni eivät jalat ihan yltäneet pohjaan, mikä aiheutti vähän huolta. Lastenallas on ihan pieni, lähinnä kahluuallas taaperoille.

Olimme matkalla 2.-9.4. ja päivälämpötilat kipusivat jopa + 27 asteeseen. Joten tämän sivuston säästä kertova informaatio on kovasti pielessä! Kaiken kaikkiaan ihana lomakohde, suosittelen!

Oletko vieraillut Playa de Amadoresissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.