Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Maspalomasista

Aurinkoa riittää

Vieras    05.12.2016    Maspalomasin muita vinkkejä    Maspalomas

Ollaan oltu pari kertaa Maspalomasissa. Aina on paistanut aurinko. Ympäristö on karua sateen vähäisyyden vuoksi (mistä suomalaiset turistit valittivat kohteessa!). Sadettimet on päällä puutarhoissa, ei hoidetun alueen ulkopuolella. Suosittelen apartamentos-tyyppisiä hotelleja, joissa on rauhallista nukkua. Oma sisäänkäynti takaa parhaat yöunet. Inglesissä ollaan oltu kerran, ja hotellissa oli meteliä aamuviiteen asti. Viikon jälkeen olin niin väsynyt, että istuin lentokoneessa laput silmillä kovassa migreenipäänsäryssä koko kotimatkan yli 6 tuntia. Maspalomasissa on voitu valita pieniä apartamentoksia, ei päänsärkyä.

Rauhallinen paikka..

Vieras    11.03.2010    Maspalomasin muita vinkkejä    Maspalomas

Maspalomas on rauhallinen paikka. Jos joku tykkää rauhallisuudesta niin sinne siis. Itse tykkään enemmänkin ihmisvilinän katselusta, shoppailusta ja nähtävyyksien katsomisesta ihan jalkaisin, joten ei todellakaan ollut mun paikka. Sai väliin kävellä vaikka kuin kauan ennenkuin edes näki toisia ihmisiä liikenteessä. Liian pieni pitäjä, ei siellä tullut sitten oltuakaan vaan aina piti ottaa taksi tai lähtä bussilla kauemmas.

Oletko vieraillut Maspalomasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.