Matkakokemukset - Hotelleja Maspalomasissa: Sivu 2

vaatimaton bungalowi

Vieras    30.06.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: colorado colf

Hotelli on vaatimaton, mutta sen sinne mennessään myös tietää, koska ei ole kuin kahden tähden. Bungalow alue on ihana, hyvin hoidettu ja kaunis. Me toivoimme etukäteen jos saisimme huoneen läheltä allasta ja niin saimmekin. Osa huoneistoista on toisen bungalowin takana ja sieltä ei minkään näköiset maisemat. Huone on ihan perus siisti, lämmintä vettä vaan ei meinannut riittää kuin yhdelle, ensimmäiselle suihkuun kerenneelle. Henkilökunta on mahtavaa, todella iloista ja ystävällistä, apua sai aina kun halusi ta tarvitsi. Henkilökunta myös erittäin lapsiystävällinen. SIjainninltaan ihan ok, maspalomas aika levällään, joten jos meinasi minnekään mennä niin aina tuli hypättyä taksiin tai bussiin, paitsi että pari kertaa käveltiin melonerakseen rannalle, matka pitkä, mutta kiva. Taksikaan ei kyllä maksanut montaa euroa. Faro ostoskeskus siinä vieressä aika tyhjillään, muutama ravintola ja pieni ruokakauppa, mutta ainakin me tehtiin suuremmat ruokaostokset muualla kotiin tultaessa. Hotellista respasta sai joka aamu ostettua tuoreita sämpylöitä. Meidän lapsi oli oikein mieluissaan, että colorado colfin vastapäätä oli huvipuisto, siellä tuli melkien joka ilta käytyä. Hyvä valinta, jos ei vietä koko lomaa hotellilla, käy vain käytännössä nukkumassa siellä. Menisin uudestaan ihan mielelläni.

Arvosana hotellille:

Tyytyväinen

Vieras    18.04.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Luin toisen matkailijan kokemuksen hotellin palvelusta, enkä odottanut liikoja. Matka oli kuitenkin varattu enkä vaihtamaan alkanut. Hyvä niin! Palvelu oli loistavaa! Ystävällisiä kasvoja aina respassa, kun jotain tarvitsin, ylimääräinen viltti ilmestyi tunnin sisään,samoin ylimääräisiä pyyhkeitä, jotka kyllä meillä vaihtuivat päivittäin. Paras esimerkki ehkä oli se, kun tyttäreni yrittivät puhaltaa allasbaarin lähellä uimapatjaansa ilmaa, tuli tarjoilija ja kävi sisällä puhaltamassa jollain laitteella sen valmiiksi. Pyytämättä.. Siivoojat eivät paljoa jutelleet,eivätkä tervehtineet, mutta muu henkilökunta kyllä toimi kuin asiakaspalvelussa kuuluukin.

Itse hotelli oli siisti,kaksio mukavan kokoinen ja valoisa. Pienten lasten viihdyttämiseen oli enemmän satsattu, mutta omat esimurkut eivät hotellilla iltaisin viihtyneet, joten vietimme iltoja viereisessä huvipuistossa Holiday Worldissa. Sieltä löytyi hyvää ruokaakin.

Koska matkustin kolmestaan lasten kanssa, etsinkin rauhallisella seudulla olevaa hotellia, ja sijainti vastasi toivomuksiani. Respa soitti taksin pyydettäessä ja kadulle mentäessä sellaisen sai napattua lennosta. Lisäksi hotellin viereisellä kadulla oli linja-autopysäkki, josta pääsi lähtemään joka puolelle saarta. Matkatoimiston antaman kartan avulla suunnistimme lasten kanssa nähtävyyksiä ja kohteita helposti.

Arvosana hotellille:

Paljoa kehuttavaa ei löydy

Vieras    09.02.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Vietimme helmikuun ensimmäisen viikon Koala - hotellissa ja paljoa ei kyllä positiivista asiaa mieleen jäänyt. Matkassa oli minä 19v, pikkusisko 14v ja meidän äiti. Suuret odotukset ei hotellin suhteen ollut, sillä niin paljon negatiivista palautetta tuli ennen reissua luettua ja ei ne kyllä harhaan johtavia olleet ollenkaan. Hotelli oli sinänsä rauhallisella alueella ja minnekkään bilekeskukseen ei kyllä edes haluttu mutta pettyneitä oltiin siihen, että oikein mihinkään ei päässyt kävellen. Ekoina päivinä yritettiin kävellä mm. ostoskeskus Bellavistaan ja Playa del Inglesiin mutta pakko oli sitten taksi ottaa, kun olivat niin kaukana. Maspalomasin rannalle jopa löydettiin mutta aika kaukana oli sekin. Hotellin respasta yritettiin kysellä reittiohjeita em. paikkoihin mutta joka kerta tuli tyly vastaus "ottakaa taksi" eikä edes yritetty neuvoa.

Rannalle piti myös olla ilmainen bussikuljetus mutta siitäkin voidaan olla montaa mieltä. Rannalle meno onnistui vielä suht. kivuttomasti (mitä nyt kerran bussi hajosi ja lähdettiin sitten kävellen) mutta takaisin tullessa oli yhtä tappelua. Bussi tuli pysäkille ja kun kysyttiin, meneekö bussi Koalaan niin kuljettaja hoki koko ajan "un momento, un momento", odottakaa hetki. Odoteltiin sitten ja lopulta kuski joka kerta häipyi bussiin sisään eikä edelleenkään kertonut, pääsemmekö perille vaan otti kaikki saksalaiset kyytiin. Lopulta kun saksalaiset oli kyydissä, kuski laski montako paikkaa oli jäljellä ja päästi Koalaan menijät sisään, - jos niitä paikkoja siis enää oli jäljellä. Jos ei ollut, niin Koalalaiset jäivät kyydistä.

Henkilökunta hotellissa oli todella töykeää, ikinä eivät moikanneet, vaikka itse moikkasi (lukuunottamatta erästä mukavaa työntekijää) ja jos menit puhumaan heille respassa niin aika äkäistä vastausta tuli. Huoneessamme myös oli rikkinäinen kahvinkeitin ja mikro, ja kun kävimme sanomassa asiasta niin huoneen numero otettiin ylös ja luvattiin hoitaa asia mutta mitään ei tapahtunut koko viikon aikana. Ruuanlaitto siis oli melkoisen hankalaa, kun ei ollut mikroa eikä myöskään uunia.

Siivooja oli kyllä kaiken huippu. Huone oli muutenkin todella sotkuinen ja likainen jo tullessa, liekkö edes siivottu edellisen jäljiltä. Minulla on pölyallergia ja allergialääkkeistä huolimatta nukkuminen oli öisin vaikeaa, kun oli niin pölyistä. Lattiat myös olivat likaiset, jäi jalkapohjat mustiksi, jos käveli paljain varpain. Siivoja kävi silloin kuin kävi eikä oikein siivonnut kunnolla, petasi pedit ja vei roskat mutta siinä se. Vessapaperia ei tuonut lisää ja ne piti käydä itse vaatimassa respasta, jolloin nenää nyrpistellen annettiin yksi uusi rulla. Pyyhkeitä ei myöskään vaihdettu, viikonloppuna (tulimme keskiviikkona) jätimme pyyhkeet kylpyammeen reunalle ja oletimme, että pyyhkeet vaihdettaisiin mutta siivooja sen sijaan oli vain viikannut likaiset pyyhkeet takaisin naulakkoon eikä uusista tietoakaan. Myös keittipyyhe hävisi samalla reissulla eikä uutta tullut tilalle.

Pahin kuitenkin oli viimeinen päivämme. Olimme altaalla aurinkoa ottamassa ja olimme olleet altaalla jo monta tuntia ja ajattelimme lähteä takaisin huoneeseen. Huomasimme kuitenkin, että siivoja on parvekkeellamme siivoamassa, joten ajattelimme antaa työrauhan ja odottelimme, että hän olisi lähtenyt pois. Myöhemmin menimme huoneeseemme ja huomasimme, että huoneen ovi oli siivoojan jäljiltä auki! Ensimmäisenä tietysti katsoimme pääpiirteittäin, että mitään ei ole varastettu, rahat, passit yms. onneksi olivat tallelokerossa. Siinä viimeisen päivän tohinassa ei kuitenkaan kaikkea kerennyt niin tarkkaan huomata ja kotiin tullessamme ja laukkuja purkaessa minä huomasin, että uusi Escadan hajuveteni puuttui joukosta. Mitään huoneeseemme ei jäänyt lähtiessä, joten hajuvesi sitten ilmeisesti lähti jonkun matkaan sillon kun se huoneen ovi oli jätetty auki.

Mitään viiden tähden hotellia emme todellakaan odottaneet, tämä oli jo viides kerta Kanarian saarilla ja Ingles/Maspalomas alueella olemme olleet jo kolme kertaa, joten tiesimme kyllä, millaista siellä on. Olen ollut huonommassakin hotellissa mutta palvelu on ollut silloinkin huomattavasti parempaa. Tämä oli tosiaan ala-arvoinen kokemus ja en kyllä suosittele Koalaa kenellekkään, sen verran paska maku jäi tästä reissusta suuhun.

Arvosana hotellille:

torakoiden paratiisi capri

Vieras    23.12.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: capri

todella paskainen ja surkea hotelli, lisäksi hirveästi torakoita. elä vaan erehdy menemään lapsien kanssa tähän hotelliin. taas se nähtiin, kun köyhä ostaa halpaa. hehkilokunnasta suurin osa ei puhunut englantia, jotenka vaikeutti aika paljon kaikkien asioiden hoitoa. maksa muutama kymppi enemmän ja mene kunnon hotelliin, jos aiot nauttia lomastasi.

Arvosana hotellille:

Perus huoneistohotelli

Vieras    23.11.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Perustasoinen huoneistohotelli, omasta mielestäni hieman syrjässä kaikesta. Rauhallista oli kyllä, joten öisin ei meteli häirinnyt.

Allasalueet mielestäni mukavat ja niitä tarpeeksi. Lämmitetty allas oikeasti lämmin, mutta aikamoisen kovassa käytössä. Allasalueella miltei koko päivän ohjattua toimintaa, joka saattaa joitakin jopa häiritä (pelejä ja leikkejä joista lähtee ääntä). Allasalueen snack-baari kiva, pientä suolaista purtavaa, eikä mitkään kiskurihinnat.

Huoneisto (kaksio) ihan tilava ja peruskuntoinen. Siivous todellakin "kevyt" (roskapussi pois ja uudet pyyhkeet pari kertaa viikossa. Lakanat taidettiin vaihtaa myös kahdesti. Lattioita ei viikon aikana pesty). Ilmastointi plussaa ja keittokomerosta löytyi jo valmiina tiskiharja ja tiskirätti. Myös tiskiaine talon puolesta (ainakin meillä).

Henkilökunta oli mukavaa, mutta osalla englannintaito hieman ontuvaa. Suomella EI PÄRJÄÄ.

Torakoita nähtiin useita, myös sisällä. Lähinnä pieniä ja tulivat kai viemäristä, koska majailivat lähinnä kylpyhuoneessa. Valitimme ongelmasta useamman kerran vastaanottoon ja lopulta saimme myrkkyä, jonka jälkeen ongelma hävisi. Mutta ötökkäkammoisille tiedoksi!

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli lapsiperheille

Vieras    27.08.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Bungalows Dunas Maspalomas

Mukava ja rauhallinen hotelli, joka on omiaan lapsiperheille. Useita uima-altaita ja leikkikenttiäkin kaksi. Rantaan mukava kävelymatka. Hyvä ruoka ja pikkudisko iltaisin lapsille. Olemme käyneet kahdesti, kolmas kerta mietinnässä.

Arvosana hotellille:

Perhelomalle "mukava" hotelli, jos ei luksuta kaipaa

Vieras    18.08.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Turbo Club

Perus kanariansaarten hotelli, ei luksusta hieman nuhjuisen oloista, mutta siistiä. Ruokaa ja juomaa riittävästi ja suhteellisen monipuolisesti. All inc.. loppuviikosta alkoi samat sapuskat mietittyttää, mutta aina löytyi syömistä. Ei siis ylimääräisiä elukoita, ei mahatautia. Ystävällinen henkilökunta, syömään ei päästetty uikkareissa eikä paljain jaloin :)

Lyhyt matka markkinoille(kävellen), kaupakeskukseen (kävellen/taxilla), rannalle (kävellen/taxilla), Inglesiin... Lapsille hotellissa oma kidsclub (eng/saksa kielinä), joka järjesti samoja ohjelmia päivästä toiseen, altaalla mahdollisuus ottaa mani/pedicure tiettyinä päivinä ja illasta hotelli järjesti ohjemaa.

Ihan ok, jos tykkää kanaria meiningistä :) Ehdotomasti hyvä hinta-laatu suhde, ei tolla hinnalla voi luksusta odottaa. Voisin siis mennä toisenkin kerran, mutta kanaria saa nyt jäädä meiltä hetkeksi rauhaan :)

Arvosana hotellille:

Rauhaa rakastaville

Vieras    12.03.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: blue star koala

Aika kulunut huoneistohotelli rauhaisalla paikalla. Siivous oli vähän niin ja näin,viikon aikana ehkä 4 krt pyyhkästiin lattiat ja tuotiin pyyhkeet ja tyhjennettiin roskikset. Allas-alueet olivat kivat,aurinkoiset,ei lämmintä allasta paitsi päärakennuksessa. Aamiainen oli aluksi meidän alueen ruokalassa mikä oli hyvä,loppuajaksi siirtyi päärakennukseen.Sängyt olivat kauheat,lakana ei pysynyt kun oli pelkkä joustinpatja ja erehdyin katsomaan patjaa,tosi likaiset.Miksei käytetä jotain petareita tai suojalakanaa? Kosteus oli kova huoneessa,ei kai osattu ilmastointia käyttää.Jos se on aina sellainen niin voi vaan kuvitella mitä se tekee kaikille patjoille yms. Sängyt oli leveät,siitä plussaa!kaksi 120 cm sänkyä.Takapiha,siis terassi oli kiva,sattui hyvälle paikalle,pääsi liikkumaan myös sieltä kautta.Lapsille oli kaikkea puuhaa eli kaikinpuolin ihan ok hotelli.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen paikka

marcus    02.01.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: eó Suite Hotel Jardin Dorado

Hieno allas alue,hyvä palvelu allas baarissa , tosi rauhallinen paikka golf kentän vieressä

suosittelen !?!?

Arvosana hotellille:

Erinomainen hotelli

Vieras    29.12.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Blue Star Dunas Maspalomas

Majoituimme viikon lomalla Dunas Maspalomasissa bungalowien puolella. Erinomainen hotelli! Monta uima-allasta, jotka olivat erikokoisia. Osa oli lämmitettyjä, osa ei. Siistit majoitustilat ja siistit yleiset tilat. Sekä huoneita että yleisiä tiloja siivottiin jatkuvasti ja koko ympäristö oli viihtyisä. Respan palvelu erinomaista. Hotellissa oli mahdollisuus all inclusiveen, mutta teimme ruoat itse. Lähellä oli minimarket ja muutama edullinen ja hyvä ravintola. Maasto on tasaista eli sopii hyvin sekä liikuntaesteisille että lastenvaunujen kanssa kulkeville. Inglesin puolelle pääsee taksilla neljällä eurolla. Hotellin alueella viihtyi auringonpaisteessa uima-altailla mainiosti.

Arvosana hotellille:

"All inclusive lähiöhotellissa"

Vieras    01.12.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Turbo Club

Olimme ensi kertaa Maspalomasissa ja tuntui kuin olisimme majoittuneet Playa del Inglesin nukkumalähiössä. Mukava paikka rauhaa etsivälle! Rannalle oli melko pitkä matka, mutta hotellilta oli sinne ilmainen kuljetus 3 kertaa päivässä. Tosin taksikaan ei paljoa maksanut.

Itse hotelli oli vähän nuhjuinen, mutta siisti ja asiallinen. Palvelu oli ystävällistä ja asiakas huomioitiin erinomaisesti. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme all inclusive -lomasta. Olihan se helppoa, kun ei tarvinnut kokkailla. Hotellin ruoka oli hyvää ja monipuolista, jokaiselle löytyi jotain.

Hotellilla oli myös pientä iltaohjelmaa, josta erityisesti lapsivieraat tuntuivat pitävän.

Arvosana hotellille:

Siisti ja viihtyisä hotelli

Vieras    27.09.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Bungalows Club MasPalomas

Bungalo-hotelli oli aivan täydellinen ratkaisu. Aamulla kokkasimme keittonurkkauksessa aamiaisen, jonka nautimme oman pikku pihamme suojaisalla kuistilla. Uima-altaat olivat aivan nurkan takana. Palvelu oli hyvää, hotellin buffet samoin oikein hyvä (etenkin päivällinen). Hotellin asiakkaat olivat jakaantuneet melko tasaisesti lapsiperheisiin, nuoriin ja vanhempiin ihmisiin. Altaalla oli sopivan rauhallista makoilla.

Playa del Inglesiin oli helppo päästä hotellista bussilla, taksilla (n.4€ suunta) tai kävellen. Kävely kesti puoli tuntia ja se oli meille oikein kiva tapa saada hiukan liikuntaa ja nähdä maisemia samalla.

Ainoa miinus oli, että jäimme viimeisenä päivänä kokonaan ilman siivousta, johon olimme jo tottuneet (tiskaus ym). Ja että viimeisinä päivinä se tehtiin todella myöhään. Lisäksi hotellin alueella oli paljon kodittomia kissoja, joista ei tosin mitään hirveää riesaa ollut. Kunhan kävelivät ympäriinsä makupalojen toivossa.

Arvosana hotellille:

Hyvää saa pyytämättäkin

Vieras    20.02.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Club Hotel Bahia Meloneras

Olemme olleet ainakin viisi kertaa jo samassa hotellissa.6 ja 10 v lasten kanssa. Mikä sitten tekee kyseisestä hotellista hyvän on se, että kaikki on lähellä, siisti paikka, ei liian iso vain 56 kämppää joissa espanjalaiseen tapaan alakerrassa keittiö ja olohuone ja yläkerrassa makkari ja vc/suihku. Huvipuisto n 500m päässä ja taksit kulkee. Lapsiperheille suosittelen päivää Palmitos parkissa eli eläinpuistossa ja käynti moganissa avartaa kummasti käsitystä turistirysästä. Paikka on kuin venetsia minikoossa. Hyviä kokemuksia on myös meloneraksesta hotelli bahia meloneras sekä kay beach (vastakkain) molemmat siistejä ja varsinkin kay beach erikoinen kaikki huoneistot ovat erilaisia. Ruokapaikoista löytyy hyviä esim. koko perheemme suosikki ravintola Bali.

Arvosana hotellille:

siisti pieni hotelli

mikkonen    03.12.2009    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2003 | Hotelli: blue star koala

Blue star koala, oli hieno. siitä ei voi oikein muuta kertoa. huoneet olivat ihan siistit 3 tahden hotelliksi.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen perhekohde

Vieras    23.10.2009    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Bungalows Club MasPalomas

Minusta tämä oli aivan erinomainen paikka lapsiperheille. Meillä oli 6 ja 8 vuotiaat pojat ja viihdyimme erinomaisesti kyseisessä hotellissa. Ahdashan se hieman meille neljälle oli, mutta eihän siinä huoneessa oltu kuin yöt nukkumassa. Hotellilta oli lyhyt läheiseen huvipuistoon ja ostoskeskukseen. Allas alue oli aivan mahtava, ainakin meidän kokoisille pojille, lämmitetty allas oli 120 cm syvä. Samalla alueella oli myös toinen hotelli ja siinä oli tämä ravintola, jossa myös kävimme välillä syömässä. Hotellin pihaan tuli taksi, kun vain respaan ilmoitti. Joka aamu ennen kello 7:ää hotellin minimarkettiin tuli tuoreita sämpylöitä ja croisantteja. Suosittelen sellaisille, jotka eivät vaadi kauhean korkeatasoista hotellia.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Maspalomasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.