Matkakokemukset - Lennot & liikenne Los Cristianoksessa

Los Cristianosin bussimatkailusta

Los Cristianosista pääsee kätevästi Santa Cruziin bussilla 110, ja hieman hitaammin bussilla 111, joka menee Aeropuerto Sur ´ in kautta. Kestää tunnin verran. Puerto de la Cruziin menee bussi 343, poikkeaa mennessä kummankin lentokentän kautta, mutta ei muualla. Kestää reilut 1,5 tuntia, hieman alle 10€ bonokortilla. Tämän bussin pysäkki Los Cristianosissa on hämmentävästi laiturilla 9, joka on Avda Juan Carlos I: n ( täältä lähtevät/pysähtyvät melkein kaikki muut bussit, laitureilta 1-9) poikkikadulla liikenneympyrästä askel oikealle. Kadun nimi Hermano Pedro de Bethencourt. Jotkin muutkin bussit jättivät poislähtiessä tälle pysäkille.

Titsan toimisto, joka myy bussikortteja/ bonocard, on siinä laiturien 3-4 kohdalla muistinvaraisesti. Bonokorrtin arvo on 15€ ja 25€. Hämmästys oli suuri, kun matkaa ei voinut maksaa kahdella eri bonokortilla, vaan piti kaivaa käteistä ja toiselle kortille sitten jäi saldoa käyttämättä.

Bussit olivat usein täysiä, rahastus kesti ja kesti. puerto de la Cruzin bussi sunnuntaiaamusta oli todella luxusta, väljä ja ilmastoitu.

Linkki Titsan sivuille. Aikataulut aukeavat tuosta pdf kohdasta.

just-tenerife.com/titsa.htm

Oletko vieraillut Los Cristianoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.