Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Las Palmasissa

Mukava ostoskeskus Las Palmasin liepeillä

Anni61    14.01.2014    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Ennen Las Palmasia Inglesistä tultaessa on uudehko ( pari vuotta vanha) ostoskeskus, josta löytyvät kaikki mahdolliset vaateketjut, mitä matkailija saattaa mieliä. Palvelu oli miellyttävää ja satuimme paikalle alennusmyyntien aikaan niin hinnatikin olivat paikallaan.

Playa las canteras

Vieras    05.11.2012    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Las Palmas viikko 44/2012: viikko alkoi aurinkoisena ja jatkui lämpimänä, vaikka yksi kunnon sadepäiväkin mahtui mukaan. Päivällä jopa +38 C, yötkin hyvin lämpimiä. Hintataso yllätti alhaisuudellaan. Kosmetiikka ja parfyymit lähes poikkeuksetta alennusmyynnissä.

Rannalla syö suomaiseen lounashintaan ruhtinaallisesti, kaupungilla vielä ruhtinaallisemmin.

Jos tähän aikaa vuodesta haluaa lämpimään eikä ole kuin viikko lomaa, suosittelen Las Palmasia.

Las Palmas on kunnon kaupunki, jossa on muutakin kuin hiekkaa ja tarvittaessa sitä hiekkaakin löytyy useammasta paikasta. Sinne vaan. Siistiä on. Kadut ja rannat puhdistetaan joka ilta.

Las Arenas

muus    30.11.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Jos haluaa mennä kunnolla shoppailemaan, kannattaa suunnata Las Arenas-ostoskeskukseen. Se on tämän saaren suurin ostoskeskus josta löytyy jokaiselle jotakin! Jos etsii vaikka hieman edullisempia vaate- ja kenkäkauppoja, on alakerrassa oleva Primark siihen oiva paikka. Myös "tasokkaampia" liikkeitä löytyy, esim. Zara.

Jeopardy -kellot

Vieras    07.11.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Varokaa "aitoja" , tyylikkäitä liikkeitä, joissa myydään mm.laadukkaita kelloja. Palvelu on erinomaista, kellot yms. saa omasta mielestään edullisesti. Ihmettelimme Jeopardy-kellojen aitoutta, he näyttivät netistä Swatch Jeopardy -sivustot, jotka nyt tutkiessa kuuluvatkin siis sveitsiläiselle kuuluisalle Swatchille ja Jeopardy on yksi heidän mallinsa.

Mm. Multipresios - niminen liike Calle Ripoche no 4 - kadulla oleva liike on täyttä huijausta.

Vaikka olemme kokeneita matkailijoita, ko. liike huijasi meitä todellakin.Yritimme ottaa yhteyttä takuutodistuksessa ja kuitissa olevaan liikkeeseen. Kuitissa lukee Classic, joka tutkimusten jälkeen osoittautuu manner-Espanjassa olevan Classic Communications - organisaatioon. E-mail -osoitetta, toimivaa puhelinnumeroa eikä muutakaan löydy.

Ihmettelimme huimaa hinnanalennusta - "no money, eurocrise"

Nim. huijattu

Shoppailua El Corte Inglesen tavaratalossa

Maarit77    29.01.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Vaikka vuosien saatossa Las Palmasiin on tullut paljon uusia putiikkeja ja ostoskeskuksia, jaksaa El Corte Inglesen tavaratalo ja etenkin tammikuun alet vetää puoleensa. Saman katon alta saat tasokasta kansainvälistä kosmetiikkaa, mutta joka hinnaltaan on huomattavasti edullisempaa kuin esim. Seutulassa; sekä huippusuunnittelijoiden vaatteita ja kenkiä.

Oletko vieraillut Las Palmasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.