Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Jandiasta

Todellista lomaa!

Vieras    31.01.2011    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olimme (keski-ikäinen pariskunta) tammikuun alussa tänä vuonna (2011) Jandiassa, hotelli Barchelo Jandia Mar. Ehdottomasti paras etelän loma ikinä! Paikka rauhallinen, tilaa jokaiselle, ei tyrkyttäviä kauppiaita juurikaan, symppis kalastajakylä Morro Jable, sää just sopiva suomituristille, ruoka hyvää ja ihmiset ystävällisiä. Upeat rannat, lämmintä merivettä, mahdollisuus vaellukseen eri korkuisille vuorille, hyvät maantiet autoiluun - mitä ihmettä muuta voi lomalta toivoa? Seuraavan kerran ehdottomasti kahdeksi viikoksi! Hotelli oli hyvä, jos jotain negatiivista pitää hakea, niin onneton äänieristys, mutta onneksi ko. hotelli ei taida muutenkaan olla bilettävän nuorison suosiossa eli nukkua sai rauhassa :-)

Suosittelemme ehdottomasti muillekin rauhaa rakastaville.

Yleistä Jandiasta

Vieras    23.04.2010    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olemme olleet kolme kertaa Fuerteventurassa; kerran Corralejossa ja kahdesti Jandiassa. Jandia näistä ehdottomasti parempi kaikella tapaa. Jandiassa (v. 2007 ja 2008) olimme koko perheen kanssa ja Corralejossa (v. 2000) mieheni kanssa kahdestaan.

Jandia ei ole niin perinteinen turistipaikka, koska siellä on "tilaa" molella tapaa. Mm. rannalla ei joudu olemaan "sillit suolassa". Rantaa siis riittää ja saa olla rauhassa. Ja muutenkin paikka ei ole täyteen tupattu kaikenlaista turismia varten (lukuunottamatta rantakatua, mutta se ei ole liian häiritsevää).

Olemme vuoden tauon jälkeen lähdössä (viime vuonna olimme Lanzaroten Playa Blancassa, kiva paikka sekin) taas Jandiaan 31.12.2010.

Sitä odotellessa...

Rauhallinen lomakohde

Vieras    13.03.2008    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Jandia on rauhallinen ja lämmin paikka lepolomalaisille. Saksalaisia eläkeläisiä on joka paikassa, mutta menoa ja meininkiä löytyy nuorille viikonlomalaisillekin. Ranta on Kanarian hienoimpia ja tilaa löytyy! Vaeltajille on turvallisia, mutta mahtavat näköalat omaavia reittejä Zarzan huippulle ja rinteiden yli Coffeteen. Ja rantaa pitkin voi vaellella etelään ja pohjoiseen niin pitkälle kuin sielu sietää. Morro Jablen kylä on pieni, mutta idyllinen paikallisine asukkaineen, jota voi seurailla kuin tv:n viihdesarjaa. Olemme olleet siellä 4 kertaa 3 viikkoa ja edelleenkin voimme mennä taas...

Oletko vieraillut Jandiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.