Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Jandian matkakokemukset ja vinkit

meluisa hotelli

Vieras    25.10.2015    Jandian hotellit    Jandia
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Iberostar Playa Gaviotas Park - All Inclusive

All Inclusive kattava, siinä olikin hyvät puolet. Henkilökunnasta osa toki oikein mukavia, osa varsin töykeitä. Huoneessa repaleiset lakanat ja pyyhkeet. Iltaohjelman melu kantautui huoneeseen erittäin häiritsevästä aina puolille öin asti. Jos haet rauhallista hotellia, älä valitse tätä vaihtoehtoa. Ns Junior sviitit hotellissa ovat max standard tason huoneita muutenkin

Arvosana hotellille:

Menossa

Vieras    19.12.2014    Jandian ostokset    Jandia

Haluaisin tietää missä parhaimmat ostokset voi tehdä. Tarkoitan lähinnä kenkä/vaate/asuste- linjaa. Kauppakeskuksia, liikkeitä, merkkejä ym?:)

Todellista lomaa!

Vieras    31.01.2011    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olimme (keski-ikäinen pariskunta) tammikuun alussa tänä vuonna (2011) Jandiassa, hotelli Barchelo Jandia Mar. Ehdottomasti paras etelän loma ikinä! Paikka rauhallinen, tilaa jokaiselle, ei tyrkyttäviä kauppiaita juurikaan, symppis kalastajakylä Morro Jable, sää just sopiva suomituristille, ruoka hyvää ja ihmiset ystävällisiä. Upeat rannat, lämmintä merivettä, mahdollisuus vaellukseen eri korkuisille vuorille, hyvät maantiet autoiluun - mitä ihmettä muuta voi lomalta toivoa? Seuraavan kerran ehdottomasti kahdeksi viikoksi! Hotelli oli hyvä, jos jotain negatiivista pitää hakea, niin onneton äänieristys, mutta onneksi ko. hotelli ei taida muutenkaan olla bilettävän nuorison suosiossa eli nukkua sai rauhassa :-)

Suosittelemme ehdottomasti muillekin rauhaa rakastaville.

Rauhallinen lähellä rantaa

Vieras    27.04.2010    Jandian hotellit    Jandia
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Jandia Luz

Hyvällä paikalla siisti ja rauhallinen,menen uudestaan tähän huoneistohotelliin.

Arvosana hotellille:

Yleistä Jandiasta

Vieras    23.04.2010    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Olemme olleet kolme kertaa Fuerteventurassa; kerran Corralejossa ja kahdesti Jandiassa. Jandia näistä ehdottomasti parempi kaikella tapaa. Jandiassa (v. 2007 ja 2008) olimme koko perheen kanssa ja Corralejossa (v. 2000) mieheni kanssa kahdestaan.

Jandia ei ole niin perinteinen turistipaikka, koska siellä on "tilaa" molella tapaa. Mm. rannalla ei joudu olemaan "sillit suolassa". Rantaa siis riittää ja saa olla rauhassa. Ja muutenkin paikka ei ole täyteen tupattu kaikenlaista turismia varten (lukuunottamatta rantakatua, mutta se ei ole liian häiritsevää).

Olemme vuoden tauon jälkeen lähdössä (viime vuonna olimme Lanzaroten Playa Blancassa, kiva paikka sekin) taas Jandiaan 31.12.2010.

Sitä odotellessa...

Loistokas iso hotelli

Vieras    19.08.2008    Jandian hotellit    Jandia
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Barceló Jandía Mar

Kaikki toimii hyvin.

Arvosana hotellille:

kylän keskellä

Vieras    13.03.2008    Jandian hotellit    Jandia
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Igramar

Rauhallinen, saa nukkua kunnon yöunet. Ympärillä paikallista asutusta, jota voi seurata mielenkiinnolla. Huoneisto kaksi kerroksinen, makuuhuoneessa ilmastointi. Iso kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa wc ja suihku. Keittiö tavallinen, mutta alakerran ja yläkerran parvekeet viihtyisät ja mukavat. Aurinko paistaa koko päivän ja auriongonlaskua saa seurata aina kun pilvet sallivat. Ihan mukava majoitus!

Arvosana hotellille:

Rauhallinen lomakohde

Vieras    13.03.2008    Jandian muita vinkkejä    Jandia

Jandia on rauhallinen ja lämmin paikka lepolomalaisille. Saksalaisia eläkeläisiä on joka paikassa, mutta menoa ja meininkiä löytyy nuorille viikonlomalaisillekin. Ranta on Kanarian hienoimpia ja tilaa löytyy! Vaeltajille on turvallisia, mutta mahtavat näköalat omaavia reittejä Zarzan huippulle ja rinteiden yli Coffeteen. Ja rantaa pitkin voi vaellella etelään ja pohjoiseen niin pitkälle kuin sielu sietää. Morro Jablen kylä on pieni, mutta idyllinen paikallisine asukkaineen, jota voi seurailla kuin tv:n viihdesarjaa. Olemme olleet siellä 4 kertaa 3 viikkoa ja edelleenkin voimme mennä taas...

Oletko vieraillut Jandiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.