Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Arguineguinin matkakokemukset ja vinkit

Paikka meidän makuun

Vieras    20.02.2017    Arguineguinin muita vinkkejä    Arguineguin

Rauhallinen ja siisti ympäristö joka sopii meidän loma makuun. Green beach hotellissa vietetty jo kaksi lomaa ja muualle en Canarialla menisi. Hotellissa pääasiassa vain eläkeläisiä ja tunnelma siten hyvin rauhaisaa. Eli jos bilettämään lähtee niin kannattaa valita toinen paikka. Hotelli siisti, aamupala mahtava ja allasosasto tasokas. Lähellä useampi hieno ranta ja aurinko taattua. Bussit kulkevat kätevästi hotellin edestä, joten on helppo käydä muualla halutessaan. Kaksi hyvää ruokakauppaa kävelyetäisyydellä. Eritasoisia ravintoloita ympäristössä paljon ja Amfibeachilla voi kävelymatkan päässä suorittaa laadukkaampaa shoppailua.

Hieno hotelli, mutta haisee!

Vieras    05.12.2011    Arguineguinin hotellit    Arguineguin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: jhgktkkstyy

Muuten kiva hotelli, mutta niin pahat kosteusvauriot kylpyhuoneessa että home haisi koko ajan. Perhehuone kyseessä! Parvekkeen ovea oli pidettävä koko ajan auki, ja se lisäsi varkaiden vaaraa. Menisin muuten uudelleen samaan paikkaan, mutta kosteusvaurioiden takia en!

Arvosana hotellille:

markkinat

Vieras    05.12.2011    Arguineguinin vaarat ja ongelmat    Arguineguin

Olimme muutama vuosi sitten lomailemassa Arguineguinissa ja menimme "kuuluisille" markkinoille, siellä afrikan alueelta tulleet lipevät tyyoit silittelivät olkapäitä ja mielistelivät, samalla erään mummun rahapussi hävisi. He myös

"järjestivät" sumppuja joissa ihmiset eivät päässeet eteen aikä taakse, oli kamalaa katsoa kun kolmelta ruotsalaismieheltä vietiin yhtaikaa lompakot ja he eivät voineet tehdä mitään!! kukaan ei päässyt mihinkään ja nämä afrikkalaiset liukenivat kuin maan syömänä kun lompakot oli poissa. Samoin sumppu purkaantui. Jotenkin yhteisestä merkistä he järjestävät kamalan ryysiksen kapeaan kohtaan.

Älkää pitäkö lompakoita shortsin taskussa, naiset laittakaa rahat rintaliiveihin, sieltä ei kukaan vie huomaamatta, ja varokaa kapeita kohtia markkinoilla!

sunwing resort arguineguin

Vieras    15.02.2010    Arguineguinin ravintolat ja baarit    Arguineguin

Kävimme Sunwing resort- nimisessä hotellissa 20-27.1 2010 Arguineguin

Sijaitsee kauniilla paikalla eteläkärjessä, Puerto ricoon kävelymatka.Hotelli hieno, siisti mutta tarkoitettu lähinnä lapsiperheille. Ohjelmaa oli järjestetty hyvin melkein jokaiselle illalle. Aamupalalta saimme ruokamyrkytyksen, mikä pilasi muutaman päivän lomastamme.Kävelimme useana päivänä hotellilta rantaa pitkin Puerto ricoon ja lautalla menimme Moganiin. puerto ricossa kannattaa käydä ravintola ulvovassa myllärissä, suomalainen paikka missä erinomaista ruokaa.Muuten pieni paikka. Hienot rannat. Moganissa on kaunis venetsialainen kylä, missä kannattaa tutustua.Arguineguin, on pieni paikka, rauhallinen, siisti eikä pilattu turistirysällä, saa olla rauhassa ja aurinko varmasti paistaa.Kannattaa käydä myös markkinoilla tiistaisin.

arguineguin päiväretki

vaari55    19.11.2009    Arguineguinin muita vinkkejä    Arguineguin

1.10.09 kävimme vaimon kanssa polkupyörillä maspalomasista, n 30km suunta hieno retki, arguineguinesin ajoimme pyörillä n suurinpiirtein ympäri ,paljon alkuperäistä,kaupunkimainen, turisteja ei liikaa, hotelleja rakenteilla, kauppoja, kahviloita,ravintoloita, kalastus/venesatama siellä kalaravintola, uimaranta, ranta-alue rauhallinen, kaikkiaan rento, ihmisen kokoinen paikka, alue on aika mäkinen, rantakaistasta sisämaahanpäin, ruoka hyvää , diskoista ei tietoa,,

Oletko vieraillut Arguineguinissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.