Viipurin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Mahtava ostospaikka - ja niin lähellä meitä!

Aritta    10.07.2011    Viipurin ostokset    Viipuri

Oltiin pitkästä aikaa Viipurissa. Todella positiivinen kokemus. Tehtiin hyvät ostokset: pellavaa, kristallia, taloustarvikkeita, pehmoleluja, lastenvaateita - ja muidenkin, upeaa teetä ja teekukkia, kalastustarvikkeita, etc. You name it!... Aivan fantastista! Ja hinnat vain murto-osa Tallinnasta tai Suomesta! Ystävällinen palvelu ja noin yleisesti myös ystävällinen henkilökunta kaupoissa. Kannatti ehkä opetella about kolme fraasia venäjää! Rauhassa kuljettiin. Iltayöstä keskustan puistossa yksi humalainen vähän huuteli, mutta kävi ilmi, että huusi "jaa lubluu vas" mikä tarkoittanee että tykkään teistä? Viipuri-hotelli oli ihan ok. Ravintolassa ruoka oli paitsi edullista niin myös ÄLYTTÖMÄN hyvää! Uutta reissua jo suunnitellaan!

Museo

Vieras    22.04.2011    Viipurin nähtävyydet    Viipuri

Mielettömän upea museo!!!Siis jotain niin uskomatonta. Museon nimi on näin suomeks kirjotettuna:

ermitaz-vyborg

Lisää olen kirjoittanut blogissani, ja kuvaakin löytyy museosta :)

klikkaappa osoitteeseen : vanilijavaahto.blogspot.com/...kkuja.html

kysymykset

Vieras    24.02.2011    Viipurin vaarat ja ongelmat    Viipuri

Terve

Olen itse venäläinen, mutta nyt asun Ruotsissa. Haluan käydä Viipurissa ostoksilla

Jotain pelotovaa. Onko turvallista tiellä?

onko usein miliisi pysähtyvät tarkistaa papperit?

Kiitos jos vastatte.

vaihtelevuus.

Vieras    30.01.2011    Viipurin muita vinkkejä    Viipuri

Tullessa jo kohdekaupunkiin,ensin kierrellä tai hotelliin.Tärkeitä ostos kohteita ympäri kaupunkia ja kaupunki-kierros.Sitten hotellinsa ja ilta-ohjelma vapaata.Parhaita hotelleja-Drushpa/hotelli-viipuri jane..

Pitää jo ennen kaupunkiin tuluoa kin rahat,passit jo turvaan.Ei kuljeta ulkona autosta,lompakkoa,passia.

Voi kierrellä myös kävellen kaupunkia. Matka-Jortikka T.MI. Tilaus-Ajot/Valmismatkat.

Koti ja Ulkomaille.

Teen matkoja myös tännekin,ja muualle venäjällekin.Karjalan-Kotiseutumatkoja. Myös ,Baltiaankin.

Hotelli Atlantik

Vieras    07.01.2011    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Atlantik

Olen käynyt viimeisen reilun vuoden aikana useita kertoja Viipurissa. Laivalla ja omalla autolla. Vanhassa kaupunkissa Podgornaja kadulla on hyvä pieni Atlantik hotelli. Vähän kalliimmat huoneet ovat oikein hyvätasoisia.Aamupalan saa ihan viereisessa Nka ravintolassa. Hotellia vastapäätä on oikein viehättävä uudehko ravintola. Eremitaasin sivupiste on käymisen arvoinen ja samalla voi pistäytyä toisessa siivessä olevassa taidekoulun näyttelyssä. Automuseo valitettavasti lopahti. Viipurihotelli on ihan OK. Minkäänlaisia ongelmia mulla ei ole ollut. Parturipalvelut ovat hyviä ja edullisia. onhan Viipurissa Leningradinalueen parhaat kampaajat.(voittaneet kilpailuja) Viimeksi venäläinen passintarkastajakin kiitteli ja toivotti hyvää matkaa vaikka pakkastakin oli parikymmentä astetta. Palvelua löytyy jo erittäin kohteliasta ja hyvää mutta myös vanhaa neuvostoliitolaista perua olevaa, jossa asiakas häiritsee myyjien rauhaiseloa ja jutustelua. Menkää Viipuriin ja käykää Punaisenlähteen toria kauempana.

Arvosana hotellille:

Omalla autolla Viipurissa

Vieras    26.06.2010    Viipurin ostokset    Viipuri

Olen käynyt muutaman kerran omalla autolla tankkaamassa Viipurin Nesteellä. Sitä vastapäätä on

hyvä supermarket.

Punaisen lähteen torin laidalla on kelpo ruokapaikka joku white horse taisi olla.

Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Kuvia Viipurista, myös esikaupungeista.

Vieras    31.01.2010    Viipurin muita vinkkejä    Viipuri

viipur.com

Karuselli

Vieras    28.11.2009    Viipurin vaarat ja ongelmat    Viipuri

Kävin torstaina 26.11. Viipurissa. Iltapäivällä Karusellin parkkiksella oli kaupassa ollessani puhkaistu rengas. Näitä tapauksia on nyt viikon sisään ollut ainakin neljä. "Avuntarjoajat" ovat siis keksineet taas uuden bisneksen.

Kannattaa jättää auto mahdollisimman lähelle ovia tai sitten joku paikalle vahtimaan renkaita.

Onhan siinä lähellä korjaamo, joka taitaa olla verkostossa mukana, mutta silti...

Varokaa huijareita !

Vieras    22.11.2009    Viipurin ostokset    Viipuri

Olimme viikonloppuna matkalla Viipurissa. Kävimme myös ostoksilla ja vaikka olemme paljon reissanneet, pääsi yksi myyjä meitä kauppahallissa huijaamaan. Oma vika tietysti, eikä rahallisesti paljon, mutta periaate.........

Oli kyllä rohkea ja menin asiasta huomauttamaan ja sainkin sitten kunnon haukut. No pääsimme asiasta sentään sopimukseen ja sain "vahingonkorvausta ". Kysymys oli vain muovihelmistä,mutta kuitenkin...... Heidän mielipiteensä on että saa huijata sen kun ehtii, asiakkaan pitää olla tarkkana. Yleensä olenkin , mutta olin silloin niin väsynyt, etten ollut skarppina, vaan ns. helppo saalis.

Viipurin kauppahalli

piksu    31.10.2009    Viipurin ostokset    Viipuri

Halli suljetaan arkisin klo 18.00. Ostosvalikoima yllätti ennakkoluuloisen matkaajan. Kristallikruunuista villasukkiin ja elintarvikkeisiin. Tavaratalo "torihallimiljöössä". Myyjät olivat ystävällisiä , eivät liian tyrkyttäviä. Sai katsella rauhassa valikoimia, tinkiminenkin onnistui.

hieno hotelli

Vieras    11.07.2009    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2007 | Hotelli: Otelli Druzhba

ystävänlinen henkilökunta suomalaisten rakentama hotelli.lyhyett matkat kaikiin viipurin nähtävyyksiin. (linna,monrepoo,pyöreätorni,mustan veljestenkatu.) taas lähös matkalle 14.7.2009 viipuriin....

Arvosana hotellille:

Siisti,lähellä keskustaa, hyvä ruoka

Vieras    06.11.2008    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Hotelli Viipuri

Hyvällä paikalla, todella siisti, edullinen, ravintolassa syötävää ruokaa....

Arvosana hotellille:

Viipuri-kärpäsen purema :)

Vieras    03.09.2008    Viipurin muita vinkkejä    Viipuri

Olen nyt käynyt kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä Viipurissa, ja taisi se matkakärpänen päästä purasemaan. Vuosiviisumin hankin jo keväällä, mutten sitten päässytkään matkalle heti. Ryhmäviisumi on minusta kallis, jos tykkää siellä reissata useamman kerran vuodessa. Täältä kulkee ainakin kolmen matkanjärjestäjän bussit 2 x viikossa, joten pääsee kyllä lähtemään milloin vaan jos itselle aika sopii.

Olen käynyt tiistaisin, kun vähän hirvittää ne lauantairuuhkat - mutten kyllä ole porukoilta kuullut valituksia niistäkään. Setelirahat (eurot) kannattaa vaihtaa kotimaassa jo pienemmiksi seteleiksi, ja hyvä jos on monta taskua mihin niitä laittaa.

Kauppahallissa ja torilla ei kannata hyväksyä ensimmäistä hintaa, mitä myyjä tarjoaa. Parempi jos vaan huitasee kädellä, ettei sillä hinnalla maksa. Yleensä tulevat hyvin vastaan, jos ei liian innokkaalta näytä. Ekalla kerralla en osannut vielä tinkiä, mutta eiköhän siihenkin pian opi.

Karusellista porukat on ostaneet laadukkaita ruokatarvikkeita, sinnekin saa 3:lla eurolla lisäalennuskortin (voi ostaa sen sieltä viinakaupasta).

Ensi kerralla voisi ehkä kokeilla jotain ravintolaa; tähän asti olen ottanut eväät mukaan kun tuo budjetti on olt niin pieni. Kiva kun täältä saa vinkkejä hyvistä paikoista, missä kannattaa käydä.

No eipäs tässä sen kummempia turinoita, jään odottamaan teiltä lisää vinkkejä :)

varo viipuria

uma    03.08.2008    Viipurin vaarat ja ongelmat    Viipuri

Aninyymin kuvaus Viipurista tuttua jo muutaman vuoden takaa. Itselleni ei vielä noin ole käynyt, muta useita kertoja mm.siellä käydessäni aina porukasta jollekkin on käynyt samoin. Myös rahoja on viety maksutilanteessa jos ei ole ollut tarkkaavainen. Itse pidän rahani taskuissa sillälailla, ettei sinne kyllä kukaan pääse ellei kolkkaa ensin. Viipurissa kannattaa varoa myös kassinmyyjiä samoin kuin kartanmyyjiä. Kyllä siellä rosvot ovat koulunsa käyneet, että kannattaa olla huippuvarovainen ja välttää etenkin ruuhkaisia tilanteita. Siinä esim ihmisten töniessä toisiaan on jonkun helppo varastaa, ja usein ne ruuhkat rosvot luo tahallaan, päästäkseen taskuille ym.lle huomaamatta.

Ostosmatkat Viipuriin

Vieras    30.07.2008    Viipurin vaarat ja ongelmat    Viipuri

Haluaisin varoittaa Viipuriin matkaavia.

Kävin 22.7.08 siellä ja jouduin ikävien asioiden kanssa tekemisiin. Olen tehnyt useita Venäjän matkoja, niin Pietariin kuin Viipuriinkin. Mitään ikävää ei ole aiemmin tapahtunut. Nyt kuitenkin sitten tapahtui. Olkalaukkuuni viillettiin terävällä veitsellä takaapäin pitkä viilto. Tavoiteltiin ilmeisesti rahaa tai muuta arvokasta. Onneksi eivät mitään saaneet kun osasin varautua piilottamalla rahapussini aivan toiseen paikkaan. Tätä kuulemani mukaan harrastavat nuoret naiset kaduilla. Sitten nämä kauppahallin piraattilevykauppiaat ovat myös täysiä huijareita. Eihän ko.levyjä saa edes Suomeen tuoda, mutta...mukaani niitä kuitenkin joutui. Kotona niitä sitten soittaessani; 2 oli aivan tyhjää ja ns.tupla-cd:ssä olikin sitten vain 1cd!

Että tämmöinen Viipurin-matka tällä kertaa.

Oletko vieraillut Viipurissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.