Matkakokemukset - Ostokset Viipurissa

Mahtava ostospaikka - ja niin lähellä meitä!

Aritta    10.07.2011    Viipurin ostokset    Viipuri

Oltiin pitkästä aikaa Viipurissa. Todella positiivinen kokemus. Tehtiin hyvät ostokset: pellavaa, kristallia, taloustarvikkeita, pehmoleluja, lastenvaateita - ja muidenkin, upeaa teetä ja teekukkia, kalastustarvikkeita, etc. You name it!... Aivan fantastista! Ja hinnat vain murto-osa Tallinnasta tai Suomesta! Ystävällinen palvelu ja noin yleisesti myös ystävällinen henkilökunta kaupoissa. Kannatti ehkä opetella about kolme fraasia venäjää! Rauhassa kuljettiin. Iltayöstä keskustan puistossa yksi humalainen vähän huuteli, mutta kävi ilmi, että huusi "jaa lubluu vas" mikä tarkoittanee että tykkään teistä? Viipuri-hotelli oli ihan ok. Ravintolassa ruoka oli paitsi edullista niin myös ÄLYTTÖMÄN hyvää! Uutta reissua jo suunnitellaan!

Omalla autolla Viipurissa

Vieras    26.06.2010    Viipurin ostokset    Viipuri

Olen käynyt muutaman kerran omalla autolla tankkaamassa Viipurin Nesteellä. Sitä vastapäätä on

hyvä supermarket.

Punaisen lähteen torin laidalla on kelpo ruokapaikka joku white horse taisi olla.

Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Varokaa huijareita !

Vieras    22.11.2009    Viipurin ostokset    Viipuri

Olimme viikonloppuna matkalla Viipurissa. Kävimme myös ostoksilla ja vaikka olemme paljon reissanneet, pääsi yksi myyjä meitä kauppahallissa huijaamaan. Oma vika tietysti, eikä rahallisesti paljon, mutta periaate.........

Oli kyllä rohkea ja menin asiasta huomauttamaan ja sainkin sitten kunnon haukut. No pääsimme asiasta sentään sopimukseen ja sain "vahingonkorvausta ". Kysymys oli vain muovihelmistä,mutta kuitenkin...... Heidän mielipiteensä on että saa huijata sen kun ehtii, asiakkaan pitää olla tarkkana. Yleensä olenkin , mutta olin silloin niin väsynyt, etten ollut skarppina, vaan ns. helppo saalis.

Viipurin kauppahalli

piksu    31.10.2009    Viipurin ostokset    Viipuri

Halli suljetaan arkisin klo 18.00. Ostosvalikoima yllätti ennakkoluuloisen matkaajan. Kristallikruunuista villasukkiin ja elintarvikkeisiin. Tavaratalo "torihallimiljöössä". Myyjät olivat ystävällisiä , eivät liian tyrkyttäviä. Sai katsella rauhassa valikoimia, tinkiminenkin onnistui.

Matkalla itärajan takana

Vieras    21.07.2008    Viipurin ostokset    Viipuri

Olen käynyt Viipurissa ja Pietarissa monen monta kertaa niin neuvostoaikana kuin nyt myöhemminkin. Asun tässä Kaakon-kulmalla, josta on mukava pistäytyä Viipurissa kuin missä tahansa muussakin kaupungissa. Nyt kuitenkin on tilanne jälleen mennyt huonompaan suuntaan, nimittäin tässä viisumiasiassa. Pitää olla passikuva,pitää täyttää viisumihakemuslomake. Aiemmin oli tosi helppoa, ei tarvinnut kun ilmoitti vain matkanjärjestäjälle, että lähden mukaan. Voi olla, että matkani itäänpäin harvenevat. Ei raaski joka kerta käydä kalliissa passikuvassa mokoman päivä-retken vuoksi. Voin kuitenkin suositella matkoja niin Viipuriin kuin Pietariinkin. Se on elämys kuitenkin. Ei moni edes tiedä, että lähellämme on niin suuri ja upea kaupunki kuin Pietari - käykää ihmiset edes kerran elämässänne se katsomassa. Ei ole enää todellakaan mikään "votkaturistien" paikka kuten oli -70,-80-luvuilla.

Viipuriin

Vieras    19.02.2008    Viipurin ostokset    Viipuri

Viipurista voi tehdä todellisia löytöjä ostoskierroksilla, mutta Viipuri

tarjoaa myös viihdettä muulle vapaa-ajalle ja tietysti monipuolisia

yksityiskohtia Ruotsin, Suomen ja Venäjän-/Neuvostoliiton historian ajalta.

Viipuri nykyaikaistuu rakennusten restaurointitöiden ja uusrakentamisen

myötä hyvää vauhtia ja samalla kaupungin ilme siistiytyy vähitellen.

Viipuri kannattaa huomioida lähimatkakohteena, tutustu vaikka vain

uteliaisuudesta niin lähdet toisenkin kerran!

Lisätietoja pitkäaikaisella kokemuksella idästä ja matkoista saat

[email protected] ja www.matka-mekka.fi

Terveisin Pentti Pöyhönen.

Oletko vieraillut Viipurissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.