Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Viipurissa

Mainio iso hotelli

Vieras    02.09.2018    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2018 | Hotelli: Viktoria

Hyvä palvelu, sisäpiha autolle, siisti huone, kaunis ja äänekäs näkymä Salakkalahdelle. Parkettilattia, ehdottomasti hyvä, pölytön. Suositelen!

Arvosana hotellille:

Tunnelmalinen pieni hotelli

Vieras    10.07.2016    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2007 | Hotelli: Otelli Druzhba

Teimme ryhmämatkan -Viipuriin,ja oli hyvä reissu ja tulopäivänä kiertelimme kaupungilla,ostelimme myös torilla,joosa kannattaa sopia ryhmän kanssa,ostosaikaa-myös vanha-kaupungin osa oli nähtävää.Hotelli Druszba on minullekin jo vanhastaan tuttu hotelli,hyvin viihtyisä ja palvelut paikallaan,masina parkki hotellilla jne..Hyvät ravintolat siellä ja lähistöllä.Teen myös yhä siinnekin ryhmämatkoja,omalla bussillani.

Ari Jortikka

www.matkajortikka.fi

Arvosana hotellille:

Hotelli Atlantik

Vieras    07.01.2011    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Atlantik

Olen käynyt viimeisen reilun vuoden aikana useita kertoja Viipurissa. Laivalla ja omalla autolla. Vanhassa kaupunkissa Podgornaja kadulla on hyvä pieni Atlantik hotelli. Vähän kalliimmat huoneet ovat oikein hyvätasoisia.Aamupalan saa ihan viereisessa Nka ravintolassa. Hotellia vastapäätä on oikein viehättävä uudehko ravintola. Eremitaasin sivupiste on käymisen arvoinen ja samalla voi pistäytyä toisessa siivessä olevassa taidekoulun näyttelyssä. Automuseo valitettavasti lopahti. Viipurihotelli on ihan OK. Minkäänlaisia ongelmia mulla ei ole ollut. Parturipalvelut ovat hyviä ja edullisia. onhan Viipurissa Leningradinalueen parhaat kampaajat.(voittaneet kilpailuja) Viimeksi venäläinen passintarkastajakin kiitteli ja toivotti hyvää matkaa vaikka pakkastakin oli parikymmentä astetta. Palvelua löytyy jo erittäin kohteliasta ja hyvää mutta myös vanhaa neuvostoliitolaista perua olevaa, jossa asiakas häiritsee myyjien rauhaiseloa ja jutustelua. Menkää Viipuriin ja käykää Punaisenlähteen toria kauempana.

Arvosana hotellille:

hieno hotelli

Vieras    11.07.2009    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2007 | Hotelli: Otelli Druzhba

ystävänlinen henkilökunta suomalaisten rakentama hotelli.lyhyett matkat kaikiin viipurin nähtävyyksiin. (linna,monrepoo,pyöreätorni,mustan veljestenkatu.) taas lähös matkalle 14.7.2009 viipuriin....

Arvosana hotellille:

Siisti,lähellä keskustaa, hyvä ruoka

Vieras    06.11.2008    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Hotelli Viipuri

Hyvällä paikalla, todella siisti, edullinen, ravintolassa syötävää ruokaa....

Arvosana hotellille:

Iso hotelli

vesku    11.05.2008    Viipurin hotellit    Viipuri
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2006 | Hotelli: Otelli Druzhba

Iso hotelli ja palvelu oli hyvä. Huone oli hyvä, vain näkymä ikkunasta oli "väärään" suuntaan. Aamupala kuului hintaan ja oli runsas.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Viipurissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.