Matkakokemukset - Ostokset Torreviejassa

Käsityöt

Arnipoppa    14.01.2009    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Jos olet käsityöihminen ja tv:n katselu sujuu parhaiten kudin kädessä muista varata langat mukaan jos lähdet Espanjaan. Villa- tai villasekoitelankoja ei tunnu olevan missään. Löysin Stockmannin oloisen kaupan, El Corte Ingles, mutta sielläkin lankavalikoima oli todella pieni. Hinnat tosin olivat alhaisemmat kuin Suomessa mutta täysvillaa (esim. 7 veljestä) ei löytynyt ollenkaan. Eikö kukaan opeta espanjalaisia kutomaan villasukkia?

shopping center

Arnipoppa    20.12.2008    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Habaneras ja El Corte Inglés olivat suosikkejani Espanjan kauppakeskuksista. El Cortea voisi verrata Suomen Stockmanniin. Habaneras oli kolmessa kerroksessa ja siellä oli n. 60 erilaista liikettä, mm. Hennes & Mauritz, Zara ja Mango. Ne jätin väliin kun olivat tuttuja Suomesta mutta muut kahlasin läpi. Mielenkiintoisin oli "Yellow Rat Bastard" YRB, josta ostin puseron, housut ja alusvaatteita. Kauppakeskus on avoimen katon alla, kuten Kanariallakin. Ja sisustus oli komea, valtava joulukuusi isojen palmujen seassa, joka puolella isoja sinisiä ja valkoisia palloja ja kukkakoristeita. Palmujen juuressa kasvoivat orvokit. Vastakkainasettelu oli upea ja värit niin suomalaisen silmään sopivia. Ei kirkuvaa punaista ja kultaa kuten meillä. Ja mikä ihaninta, missään ei soinut korvia vihlova musiikki!!!! Kävimme myös Dos Maresissa jossa oli iso Eroski, paikallinen Prisma. Silti markkinat jäivät mieluisimmaksi kokemukseksi ostostilanteista. Etenkin Mil Palmeras, pienimuotoinen ja rauhallinen. Nyt on muuten Espoon Keskuksen Espoontorille tullut uusi liike, Basaari, josta saa aivan samoja villatakkeja ja puseroita kuin Mil Palmerasin markkinoilta !!

Shoppailu Torressa

Vieras    19.02.2008    Torreviejan ostokset    Torrevieja

Torrevieja on mainio paikka shoppailusta pitäville. Perjantain markkinat on euroopan suurimmat ja sieltä löytyy tavaraa vaikka muille jakaa. Laukkuja, vaatteita, koruja, ruokaa, kenkiä, sisustustavaroita, kaikkea mahdollista. Ja halvalla.

Oletko vieraillut Torreviejassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.