Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Torreviejassa

Hyvä kiinalainen ravintola

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

Calle Orihuelalla aivan Eurooppapuiston kupeessa on Nan kin niminen kiinalainen ravintola.

Sielä voit valita menu del dian edullisesti. Esim. he tuovat alkushotin sangriaa, sitten katkarapulastuja, kanakeitto alkuruuaksi, pääruuaksi esim. riisiä ja naudanlihaa osterikastikkeessa, jälkiruuaksi jäätelöpallo. Juomaksi puoli pulloa viiniä ja hinta on vain 6 euroa. Lopuksi vielä kiinalaista likööriä snapsit, nam. Erittäin halpaa ja hyvä palvelu.

Jäätelöbaari

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

AIvan taivaallinen jäätelöbaari löytyy Rantakadulta, aallonmurtajalta Locoksen rannalle päin lähtevällä kadulla. Valittavana on 300 erilaista jäätelöä, aivan ihania makuja ja ihan ok hintaisia. Nam!

hyviä ruokapaikkoja

ibiza    18.05.2009    Torreviejan ravintolat ja baarit    Torrevieja

Hyviä ruokapaikkoja riittää Torreviejassa. kiinalaisia ravintoloita on paljon, niissä edullinen hintataso.

Suosikki ravintolani on Wok Buffet Aivan Habaneros-ostoskeskuksen ja Carrefourin vieressä. Hinta 8,95 euroa per nuppi, lisäksi juomat. Seisovasta pöydästä löytyy jokaisella jotakin. Voit myös kerätä lautasellesi erilaisia lihoja ja kasviksia, jotka viedään grilliin ja itse saa valita kastikkeen niihin. Kokit kokkaa / wokkaa edessäsi ruuat. jälkiruuaksi on hedelmiä, kakkuja, jäätelöä, vanukasta, leivoksia ym ym... nam!

Ehdottomasti paras paikka Torreviejassa. ja hyvä palvelu.

toinen hyvä ruokapaikka on aivan rantapaseon vieressä, suihkulähteen nurkassa oleva la casona, jossa herkulliset pizzat ja hyvät liharuuat. Paikka on myös kotoisa ja viihtyisä.

Oletko vieraillut Torreviejassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.