Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Torremolinoksessa

syksyllä aurinkovarma ja mukava paikka

Hei,

Olimme Torremolinoksessa syyskuussa 2011 kaksi viikkoa ja ilmat todellakin hellivät meitä. Aurinko paistoi aamusta iltaan joka päivä ja lämmintä oli reilu 30. Ilma ei kuitenkaan ollut tukalan kuuma. Vierailimme krokotiilipuistossa (13e/aikuinen) ja se oli tosi miellyttävä kokemus.

Ihmiset Torremolinoksessa eivät puhu yleisesti englantia, mutta jos osaat vähän espanjaa, pärjäät oikein hyvin. Englantia puhuttiin ainoastaan hotellimme reseptionissa. Ihmiset olivat joka paikassa erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Kaupustelijoita Torren rannalla ei ollut kuin muutama, tosin Fuengirolassa heitä sitten oli enemmän. Rantabulevardia pitkin pääsi hyvin kävelemään Torresta Fuengirolaan saakka ja sieltä sitten Renfe junalla helposti takaisin Torreen. Renfe Fuengirolasta Torreen oli 1,80e/hlö.

Taksien hinnat ovat pompahtaneet pilviin, joten taksia ei käytetty kuin kentältä hotelliin mennessä ja paluumatka samoin. Hinta taksille (2 hlö ja 2 matkalaukkua) oli 17 e ja paluussa fiestasta johtuen 3 euroa enemmän. Taksin hinta kannattaa kysyä etukäteen, koska mielellään veloittaavat lentokentältä kuljetuksesta jopa 30 e.

Satuimme paikalle sadonkorjuujuhlan aikaan (mahtavat 35 kpl härkävankkureita, kymmeniä hevosvankkureita sekä yksittäisiä ratsastajia juhla-asuissaan) sekä paikalliset vauvasta vaariin flamenco-asuissaan tanssimassa vankkureiden välissä. Sadonkorjuujuhla kesti pari päivää jonka jälkeen "huilattiin" pari päivää ja aloitettiin Fiestan juhlinta. Sitä kesti sitten 5 päivää. Fiestan aikaan markkina-alueelle ilmestyi tosi iso "linnanmäki". Markkina-alueella oli myös kymmeniä juhla-paikkoja, joissa pystyi syömään ja juomaan elävän musiikin ja tanssi-esitysten lomassa.

Hinta-taso alkaa olla kuten suomessa. Esimerkiksi ruokaileminen ravintolassa maksaa lähes saman, kaupassa ruoka on edullisempaa ja viinit/alkoholit halpoja yhä. Hyvän ruokaviinin saa alle kahdella eurolla pullon.

Paikkakunta on siistiytynyt huomattavasti viime vuosina ja tupakkaakaan ei enää polteta sisällä, kuten vielä muutama vuosi sitten heillä oli tapana. Yksi varkautta yrittänyt "kukkanainen" nähtiin, mutta heidät tuntien, pidimme hänet käsivarren mitan päässä.

Suosittelen käymistä Torremolinoksessa:)

Suosittelen

vesipuisto

Vieras    29.06.2008    Torremolinosin aktiviteetit ja harrastukset    Torremolinos

vesipuistoissa käyneelle aqualand oli pettymys. Meressäkin oli paremmat aallot kuin aaltoaltaassa. Kaikki maksoi vielä eksrtaa.Palvelu ynseää.Kannattaa säästää 20,50 e:n maksu/henkilö ja uida meressä tai vaikka käydä Serenassa. Pepe Lopez showkin oli amatöörimainen.Liian

hyvin viilennetyssä salissa vilustui.Ja siihen meni 26,50 e/henkilö.

Luulin että englannilla pärjää. Täysin ummikkoja tarjoilijoita.Jopa töykeitä.Olissi pitänyt osata tilata espanjaksi. Jopa hotellin respassa ei osattu sanaakaan englantia. Tavalisissa ruokakaupoissakin asiakkaan kohtelu oli epäystävällistä.

Oletko vieraillut Torremolinoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.