Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Torremolinosin matkakokemukset ja vinkit

Onko htotelli Fenix ok ?

Vieras    06.01.2019    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2019 | Hotelli: FENIX

Heips,

menossa Fenixiin toukokuun viimeisellä viikolla.

Onko allasalueelle tosiaan 10 maksu hotellin asiakkailta?

Torakoita ?

Arvosana hotellille:

Tunnelmaa paikallisesti

Vieras    28.05.2015    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 1999 | Hotelli: Pierre & Vacances Residence Torremolinos Stella Polaris

Olin tuolla ensi kerran v. 1999 ja vietin siellä syntymäpäiväänikin.

Arvosana hotellille:

El Gato Lounge

Löysimme tämän pienen Tapas baari paikallinen opas, päätyi vierailevat kolme kertaa.Ensimmäinen yö oli minun 50 syntymäpäivää,, me tehtiin tuntuu erittäin tervetullut ja nauttinut ilmapiiri. Palasimme myöhemmin viikolla istua Tapas aterian, tämä valikko on Englanti sekä muita kieliä, ruoka oli erinomaista.Tapas-valikossa on erilaisia ​​ruokia, joita ei ole joitakin muita baareja. Meillä oli lihaksia Ricard ja fenkoli kerma, hidas keitetyt lammasta, entrecôte karamellisoitua vauvan sipulia, tomaattia leipää ja oliiveja. Kaikki keitetty erittäin korkeatasoinen .... Suosittelen myös Mojito-luvulla. .... Arvoinen. Muchas Gracias.

hyvän palvelun ja ruuan hotelli

Vieras    09.01.2012    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Gran Hotel Cervantes by Blue Sea

Kaikki mitä ostettiin ja varattiin saatiin myös..

Arvosana hotellille:

syksyllä aurinkovarma ja mukava paikka

Hei,

Olimme Torremolinoksessa syyskuussa 2011 kaksi viikkoa ja ilmat todellakin hellivät meitä. Aurinko paistoi aamusta iltaan joka päivä ja lämmintä oli reilu 30. Ilma ei kuitenkaan ollut tukalan kuuma. Vierailimme krokotiilipuistossa (13e/aikuinen) ja se oli tosi miellyttävä kokemus.

Ihmiset Torremolinoksessa eivät puhu yleisesti englantia, mutta jos osaat vähän espanjaa, pärjäät oikein hyvin. Englantia puhuttiin ainoastaan hotellimme reseptionissa. Ihmiset olivat joka paikassa erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Kaupustelijoita Torren rannalla ei ollut kuin muutama, tosin Fuengirolassa heitä sitten oli enemmän. Rantabulevardia pitkin pääsi hyvin kävelemään Torresta Fuengirolaan saakka ja sieltä sitten Renfe junalla helposti takaisin Torreen. Renfe Fuengirolasta Torreen oli 1,80e/hlö.

Taksien hinnat ovat pompahtaneet pilviin, joten taksia ei käytetty kuin kentältä hotelliin mennessä ja paluumatka samoin. Hinta taksille (2 hlö ja 2 matkalaukkua) oli 17 e ja paluussa fiestasta johtuen 3 euroa enemmän. Taksin hinta kannattaa kysyä etukäteen, koska mielellään veloittaavat lentokentältä kuljetuksesta jopa 30 e.

Satuimme paikalle sadonkorjuujuhlan aikaan (mahtavat 35 kpl härkävankkureita, kymmeniä hevosvankkureita sekä yksittäisiä ratsastajia juhla-asuissaan) sekä paikalliset vauvasta vaariin flamenco-asuissaan tanssimassa vankkureiden välissä. Sadonkorjuujuhla kesti pari päivää jonka jälkeen "huilattiin" pari päivää ja aloitettiin Fiestan juhlinta. Sitä kesti sitten 5 päivää. Fiestan aikaan markkina-alueelle ilmestyi tosi iso "linnanmäki". Markkina-alueella oli myös kymmeniä juhla-paikkoja, joissa pystyi syömään ja juomaan elävän musiikin ja tanssi-esitysten lomassa.

Hinta-taso alkaa olla kuten suomessa. Esimerkiksi ruokaileminen ravintolassa maksaa lähes saman, kaupassa ruoka on edullisempaa ja viinit/alkoholit halpoja yhä. Hyvän ruokaviinin saa alle kahdella eurolla pullon.

Paikkakunta on siistiytynyt huomattavasti viime vuosina ja tupakkaakaan ei enää polteta sisällä, kuten vielä muutama vuosi sitten heillä oli tapana. Yksi varkautta yrittänyt "kukkanainen" nähtiin, mutta heidät tuntien, pidimme hänet käsivarren mitan päässä.

Suosittelen käymistä Torremolinoksessa:)

Suosittelen

puhelinnumero taksi ja lääkäri

oliivi    04.01.2011    Torremolinosin muita vinkkejä    Torremolinos

Tässä omatoimimatkailijalle pari tärkeää puhelinnumeroa

alkuun +0034 jos soitat suomalaisella kännykällä

lääkäriasema Xanit

ilmainen puhelinnumero (lääkäri ja ambulanssi) 24h

900 407 407

taksi

952 374 007

maista sardiineja

Rantaravintoloista on saatavilla todella herkullisia sardiineja. Avotulella, nuotiolla rapeiksi paistettuja. Aamupäivisin ja iltaisin saatavilla, ei siestan aikaan.

Hinta esim.

sardiineja (6 kpl) 5€

lisäksi haluttaessa leipä ja voi 1€ annos

juomaksi vaikka

appelsiini tuoremehu vastapuristettu 2,50€

1/2 pulloa cava kuohuviiniä 6€

*hinnat kesältä 2010 ravintola Restaurante José Cerdan, Paseo Maritimo 13, Torremolinos

krokotiilipuisto

oliivi    04.01.2011    Torremolinosin nähtävyydet    Torremolinos

Krokotiilipuisto - Crocodile park Torremolinos

Käymisen arvoinen kohde. Kaikki mitä olet ikinä halunnut tietää krokotiileistä. Lisäksi saat pitää vauvakrokotiilia sylissä ja nähdä krokotiilien ruokinnan.

Hinnat

aikuinen 12€

lapsi 6€ (4-12v.) alle 4 vuotiaat ilmaiseksi

*hinnat kesältä 2010

Napakymppi

Vieras    10.09.2009    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Luca Costa Do Lago

Asuin viikon tässä hotellissa. Hotelli oli todella siisti henkilökunta ystävällistä ja ruoka maittavaa. Hotellilta lyhyt matka rantaan ja keskustaan. Suosittelen...

Arvosana hotellille:

OK!

vuju    01.02.2009    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Hotel Parasol Garden

Ihan ok hotelli. Olimme puolihoidolla, ruoka hyvää ja valintaa riitävästi. Huoneet siistit ja huonepalvelu pelasi.Allasalue aika pieni , mutta hyvin sinne mahtui.Sijainti oli Torremolinoksesta Malagan puolelle .

Arvosana hotellille:

Upea hotelli

Vieras    27.11.2008    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Hotel Amaragua

Aivan upea hotelli ja loistavalla paikalla. Hotellissa on aidosti ystävällinen palvelu. Hieno allas- ja saunaosasto. Helppo lähteä kävellen liikenteeseen. Ensi kesänä menemme jo kolmatta kertaa!

Arvosana hotellille:

torren yöelämä

Vieras    04.10.2008    Torremolinosin ravintolat ja baarit    Torremolinos

Keskustan discot kaikonneet luultavastin benalmadenaan. Keskustassa on vähän vartuneemmalle väelle eugenio discoteca jossa voi tutustua espanjalaiseen menoon. Ihan hyvä paikka jos haluaa olla jossakin missä on espanjalaista tunnelmaa.

vesipuisto

Vieras    29.06.2008    Torremolinosin aktiviteetit ja harrastukset    Torremolinos

vesipuistoissa käyneelle aqualand oli pettymys. Meressäkin oli paremmat aallot kuin aaltoaltaassa. Kaikki maksoi vielä eksrtaa.Palvelu ynseää.Kannattaa säästää 20,50 e:n maksu/henkilö ja uida meressä tai vaikka käydä Serenassa. Pepe Lopez showkin oli amatöörimainen.Liian

hyvin viilennetyssä salissa vilustui.Ja siihen meni 26,50 e/henkilö.

Luulin että englannilla pärjää. Täysin ummikkoja tarjoilijoita.Jopa töykeitä.Olissi pitänyt osata tilata espanjaksi. Jopa hotellin respassa ei osattu sanaakaan englantia. Tavalisissa ruokakaupoissakin asiakkaan kohtelu oli epäystävällistä.

Kaupunki korkealla,huonot hotellit,ruoka

Torremolinos on pieni paikka,joka kuhisee turisteita ja salaa maahan tulleita kauppiaita.See on oikea kräsään rakastajan paratiisi.Hotellit ovat alhaalla rannalla,joten päästäkseen Kaupunkiin,on kiivettävä noin 400 porrasta ylös.

Ravintoloita on paljon,hintataso vaihtelee ja turisteja huijataan melkein joka asiassa.Älä tilaa mitään isoa juomaa,sieltä nimittäin tulee noin 1,5 litran tuoppi.

Pissalle et pääse kuin johonkin rotankoloon.Pari päivää sielä viihtyy,ei mitään nähtävyyksiä.Supermarkettien hinnat ovat halpoja.Torremolnoksssa hinnat vaihtelevat paikasta riippuen,joten kannattaa käydä useissa eri paikoissa,ennen ostopäätöstä.

hyvä paikka

Vieras    26.05.2008    Torremolinosin hotellit    Torremolinos
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Sol House Aloha - Costa del Sol

siisti paikka osaava henkilökunta hyvät baarit mahtava aamiainen

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Torremolinoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.