Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Torontossa

Mahtava fiilis

Vieras    18.02.2009    Toronton nähtävyydet    Toronto

Olen käynyt 3 kertaa Torontossa. CN-tower kannattaa kokea - sehän näkyy kauaksi ja se sijaitsee Harbourfrontissa lähellä Ontario-järven rantaa. Keskikesällä esällä siellä on turisteja liikaa . Niagaran putouksille pääsee Harbourfrontista laivalla tai bussilla. Olin siellä hotellissa 2 yötämahtava kokemus. Valtava veden kohina ja illalla ilotulitus. Hintataso ihan kohtuullinen - ruoka hyvää, samoin palvelu. Toronton kaupungintalo on suomalaisen arkkitehdin käsialaa.

Toronton nähtävyyksiä

Vieras    28.06.2008    Toronton nähtävyydet    Toronto

Olen käynyt Torontossa 5 kertaa, koska siskoni asuu siellä. Itse asuin siellä pienenä perheeni kanssa siirtolaisina. Itse keskittyisin turistina kiertelemään alakaupungin alueella ja nauttimaan sen monikulttuurisesta ilmeestä. Raitiovaunut ovat hauska tapa matkustaa ja melko halpa myös. Kohde, jossa vierailisin toisenkin kerran on casa loma. joka historiallisuudellaan ja ainutkertaisuudellaan kyllä sykähdyttää. Kohde sijaitsee alakaupungilla ja sinne on helppo päästä. Suosittelen myös lauttamatkaa Ontariojärvelle ja lähellä olevalle saarelle, josta saa mahtavat kuvat alakaupungin pilvenpiirtäjistä. Lautalle vie turistibussi merkityltä pysäkiltä hyvin läheltä CN-toweria ja kysymällä aina selviää. Kanadalaiset neuvovat mielellään ja kun kertoo, että on Suomesta, niin kyllä puhetta riittää ainakin jääkiekosta, jos ei muustakin.

CN-torni

maria    21.02.2008    Toronton nähtävyydet    Toronto

Toronton CN-torni on tosi korkea ja ihan kivat näkymät sieltä on, mutta sinne ei kannata mennä kesällä, tai muuhun turistiryysisaikaan. Se on tosi nopeasti nähty, ja sitten sieltä jonotetaankin hisseille (kun siis juuri oli jonotettu hisseille, että päästiin ylös), ja se kestää kauan. Kannattaa mielummin käyttää aika johonkin muuhun nähtävyyteen. Tai vaan kaduilla kuljeksimiseen ja Toronton ihailuun.


Oma matka

  • Toronto
    Lähtö: Syyskuu 04, 2005
    Paluu: Syyskuu 23, 2006

Oletko vieraillut Torontossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.