Toronton matkakokemukset ja vinkit

Mahtava fiilis

Vieras    18.02.2009    Toronton nähtävyydet    Toronto

Olen käynyt 3 kertaa Torontossa. CN-tower kannattaa kokea - sehän näkyy kauaksi ja se sijaitsee Harbourfrontissa lähellä Ontario-järven rantaa. Keskikesällä esällä siellä on turisteja liikaa . Niagaran putouksille pääsee Harbourfrontista laivalla tai bussilla. Olin siellä hotellissa 2 yötämahtava kokemus. Valtava veden kohina ja illalla ilotulitus. Hintataso ihan kohtuullinen - ruoka hyvää, samoin palvelu. Toronton kaupungintalo on suomalaisen arkkitehdin käsialaa.

Toronton nähtävyyksiä

Vieras    28.06.2008    Toronton nähtävyydet    Toronto

Olen käynyt Torontossa 5 kertaa, koska siskoni asuu siellä. Itse asuin siellä pienenä perheeni kanssa siirtolaisina. Itse keskittyisin turistina kiertelemään alakaupungin alueella ja nauttimaan sen monikulttuurisesta ilmeestä. Raitiovaunut ovat hauska tapa matkustaa ja melko halpa myös. Kohde, jossa vierailisin toisenkin kerran on casa loma. joka historiallisuudellaan ja ainutkertaisuudellaan kyllä sykähdyttää. Kohde sijaitsee alakaupungilla ja sinne on helppo päästä. Suosittelen myös lauttamatkaa Ontariojärvelle ja lähellä olevalle saarelle, josta saa mahtavat kuvat alakaupungin pilvenpiirtäjistä. Lautalle vie turistibussi merkityltä pysäkiltä hyvin läheltä CN-toweria ja kysymällä aina selviää. Kanadalaiset neuvovat mielellään ja kun kertoo, että on Suomesta, niin kyllä puhetta riittää ainakin jääkiekosta, jos ei muustakin.

Toronto Metro International Caravan

Vieras    17.06.2008    Toronton aktiviteetit ja harrastukset    Toronto

joka kesä joskus Juhannuksen aikaan oleva tapahtuma , jossa n.40 eri kansallisuutta esittelevät kulttuuriaan .Paviljonkeja on ympäri kaupunkia ,aika monessa kyllä ehtii käydä vaikka illan aikanakin.

CN-torni

maria    21.02.2008    Toronton nähtävyydet    Toronto

Toronton CN-torni on tosi korkea ja ihan kivat näkymät sieltä on, mutta sinne ei kannata mennä kesällä, tai muuhun turistiryysisaikaan. Se on tosi nopeasti nähty, ja sitten sieltä jonotetaankin hisseille (kun siis juuri oli jonotettu hisseille, että päästiin ylös), ja se kestää kauan. Kannattaa mielummin käyttää aika johonkin muuhun nähtävyyteen. Tai vaan kaduilla kuljeksimiseen ja Toronton ihailuun.


Oma matka

 • Toronto
  Lähtö: Syyskuu 04, 2005
  Paluu: Syyskuu 23, 2006

Shoppailu Torontossa

maria    21.02.2008    Toronton ostokset    Toronto

Torontossa ostoksille kantsii lähteä Queen Streetille, Eaton Centeriin (joka sijaitsee aivan Toronton keskustassa) ja Yorkdaleen (joka sijaitsee hieman Torontosta länteen, Yorkdalen kaupungin osassa. Sinne pääsee helposti junalla, ei kestä kauaa.)


Oma matka

 • Toronto
  Lähtö: Syyskuu 04, 2005
  Paluu: Syyskuu 23, 2006

Suorat lennot Torontoon

maria    04.02.2008    Toronton lennot & liikenne    Toronto

Kesäaikaan Finnair lentää suoria lentoja Torontoon. Kone on lomalentojen Boeing B757. Eli melko pieni 9 tunnin lennolle.. Mutta kyllä noi suorat lennot aina voittaa yhden vaihdon matkat, oli kone kuinka pieni tahansa. Varsinkin kun vaihto luultavasti olisi esim. Heathrow'lla, jossa menijöitä on paljon ja turvatarkastukset to-del-la tarkkoja.


Oma matka

 • Toronto
  Lähtö: Syyskuu 04, 2005
  Paluu: Syyskuu 23, 2006

Oletko vieraillut Torontossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.