Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 9

Teiden huipulle

Piiu    23.02.2013    Teneriffan nähtävyydet    Teneriffa

Pari vuotta sitten olin Teneriffalla ja otin osaa retkelle Teidelle. Huikea kokemus! Ensin bussilla yli kolmen kilometrin korkeuteen ja siitä vielä köysirataa pitkin lähes huipulle saakka. Maisemat olivat huikean kuumaiset, eihän siellä enää mitään kasva, laavaa eri väreissä ja lunta vain, upeaa.

Matka huipulle oli jo sinänsä huikea, serpentiinitietä ja ylöspäin vaihtuva ja vähenevä kasvusto. Ylhäällä on kylmä, mutta onneksi osasin varautua riittävällä vaatetuksella. Sääliksi kävi niitä ajattelemattomia jotka tulivat sinne shortseissa ja t-paidassa.

Päällisin puolin ok ....mutta !

Vieras    23.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Saimme vastaanotosta huoneavaimen, siis kortin ja olimme iloisia että saimme huoneen neljännestä kerroksesta eli ylimmästä. No, avain ei toiminut, kolme kertaa sai ravata vaihtamassa avainta ennenkuin se lopulta toimi ja pääsimme sisään. Huone ok, tilaa oli. Allasalueet ihan hyvät, aamiainenkin menetteli.

Illalla alkoi meteli, ensin englantilaiset huusivat ja mellastivat. Sitten paikalliset jatkoivat huutamista ja autojen tönimistä, että hälyttimet soi moneen kertaan yössä, joka ilta yli klo yhteen asti. Nukuttua sai klo 4:ään asti ja sitten alkoi tavaran kuskaus hotellille, siinä rullakot tärisi pitkin ritilätasoja ja kuorma-auton lavat ja laidat paukkui.

Huoneen äänieristys täysin olematon, ikkunoissa ei ollut edes lasia, puuritilä vain !

Joka yö sama juttu, unta vain muutama tunti !

Onneksemme oli vain viikon "loma" ja pääsi sitten kotiin nukkumaan.

En tule koskaan enään viemään perhettäni tähän hotelliin, me haluamme nukkua yömme.

Eikä Finnmatkatkaan saa meiltä ruusuja, opaspalvelu oli aika onnetonta,

myös Tomas Cookin lentokone oli ahtain ja varmaan vanhin kone, jolla olemme lentäneet .

Kiitosta annan samassa korttelissa oleville ruokapaikoille, siellä palveltiin ja hyvin !

t. Aurinkomatkat mielestämme paras !

Arvosana hotellille:

Erikoisruokavalion omaavat ihmiset!!

scilla68    21.02.2013    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Cafe bar & grill Alejandra

Cichasna 2 - Residencia Costa Sol - Local 3

Costa del Silencio,

Arona - Tenerife

Englantilainen pariskunta pitää paikka ja rouva kokkaa aivan tajuttoman hyvää ruokaa.

Minulla on itselläni ruokalistat tehty, mitä en voi syödä ja mitä voin syödä.

Ensimmäisellä kertaa annoimme listan hänelle ja hän tutki sitä hyvin intensiivisesti ja hetken kuluttua

virkkasi että hän ottaa haasteen vastaan. =)

Sovimmekin aina millä kellon lyömällä tulemme syömään ja me vain istuimme ruokapöytään

ja ruoka tuli samoin tein.

Aivan mahtavaa palvelua koko rahan edestä!!

Suosittelen!

Lomakeidas

Vieras    16.02.2013    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Costa Los Gigantes Resort

Erinomainen lomakohde!!

Matkustimme kolmen aikuisen ja lapsen voimin ja yövyimme minisviitissä. Huoneisto oli hyvin siivottu, ei mitenkään ylellinen, mutta moitteeton.

Hotellialue on laaja, uima-altaita on useita, eikä aurinkotuoleja todellakaan tarvitse rynnätä varaamaan kukonlaulun aikaan. Hotellialue on aidattu niin, etteivät lapse pääse katoamaan kuin respan kautta :)

Hotellin aktiviteetit olivat loistavat, ainakin aikuisille - lapsi oli liian nuori osallistumaan. Pilatesta, Zumbaa, joogaa, vatsatanssia, spinningiä jne. ja kuntosalikin yllätti positiivisesti.

Ruokala on siisti, suuri ja siksi aika meluisa, mutta eipä se juuri haitannut. Ruokavalikoima oli valtava ja ruoka hyvää, siitä kertonee kovasta urheilusta huolimatta kertyneet + 5 lomakiloa :D

Jos harkitset tätä kohdetta, lopeta se ja varaa lomasi!

Arvosana hotellille:

Terveiset Tamaimosta!

Vieras    11.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Hotelli Tamaimo Tropikal, kokemus helmikuuun alusta:

melko hyvää:

- ihan kivan näköinen paikka, ei mikään betonikolossi

- paljon uima-altaita, aurinkotuolit täyttyvät, varaajia on paljon, mutta uimaan mahtuu hyvin. Varsinkin lämmittämättömiin mahtuu, mutta suomalainenhan niissä juuri tarkenee.:) Vesi on raikasta, puhtaamman tuntuista kuin lämmitetyssä

- ei torakoita

- tuhti aamupala, sitä perusmättöä, mutta ei mitään persoonallista tai yllättävää

- henkilökunta etäisen asiallista

- jokaisella samanlainen parvele, mahtuu muovipöytä ja kaksi tuolia

ei niin hyvää:

- iso hotelli, jossa sisäpihat ja luhtimaiset sisäänkäynnit. Äänet kaikuvat ja kimpoilevat, todella huono äänieristys. Ota mukaan korvatulpat! Tanskalaiset ja britit mekastivat omatoimisesti joka ilta. Hotellilla saattaa olla joku "rauhanturvaaja", koska meteli vaimeni aina jossain vaiheessa.

- huoneet ovat elämää nähneitä, petivaatteet nukkaisia, verhoissa ja pyyhkeissä reikiä, ovet vinksallaan, vessa vuosi

- sängyt aivan järkyttävän kovia jousirojoja, lonkat tulessa viikon jälkeen, huonekalut muutenkin sellaista 80-luvun mökkikalustoa

- mikropieniä hyönteisiä

- keittön varustelu aika ankea, ei kahvinkeitintä

Tästä listasta voi vetää johtopäätöksen, että parempiakin vaihtoehtoja varmaankin on.

Los Gigantes:

- ei uimarantatarjontaa

- portaita

- perähikiä, eläkeläisiä suurin osa (brittejä, tanskalaisia ja saksalaisia). Hotellin lähellä ei ole niin yhtikäs mitään. Muutama kauppa ja ravintola. Sataman suunnassa on enemmän elämään, samoin jos kävelee Playa Arenaan. Siellä jopa uimaranta.

- ostoksiin ei mene yhtään rahaa :)

- Meille oivallinen vaihtoehto olisi kohde jostain Gigantesin ja Los Cristianoksen väliltä. Ei hirveää härdelliä, mutta jotain elämää kuitenkin.

Los Gigantes on kerralla nähty.

Mutta sää on aivan huippu! Aurinko, ihana aurinko! Sortseissa tarkeni koko viikon aamusta iltaan, pilvisyyttä vain parina päivänä.

Arvosana hotellille:

Perhehotelli

Elmoee    03.02.2013    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Iso hotelli rauhallisella alueella. Tämän kaupungin osan elämä löytyy läheltä, koska Tamaimo tropical on korttelin mittainen ja kaikki tarpeellinen löytyy sen varrelta. Rauhallinen paikka, jossa ei yöelämää juurikaan kello 12 jälkeen ole, joten erittäin käytännöllinen lapsiperheille. Hotellista huomaa, että on all inclusive paikka, eikä sinne välttämättä kannata mennä ellei ole valmis maksamaan all inclusive palveluista. Huone siivotaan kerran päivässä, tai tarkoittaen sängyn petausta ja pöllyjen pyyhintää, joten ei mikään siisteyden mekka. Lisäksi erittäin pienet mustat ötökät häiritsevät omaa ruuan laittoa keittiössä. Mikäli unohdat esimerkiksi voipaketin 5min auki pöydälle on se jo täynnä noita ötököitä. Mikäli et itse tee ruokaa hotellissa, ei noista ole mitään haittaa eikä sen suurempia haittoja huoneistossa ole. Kaksi uima-allasta, joista yksi lämmitetty, erittäin hyvät allas alueet, suosittelen ! Los gigantes ei itsessään ole mikään bailaajan menomesta vaan rauhallinen ja viihtyisä lomanvietto paikka. Mitään rantalomaa ei myöskään kannata tänne lähteä viettämään, koska kyseessä on kivikkoinen vuoristo kaupunki. Suomalaisiakin turisteja löytyy, mutta ei mitenkään huomannut, että olisi turistirysä suomalaisine baareineen ja lentolehtisineen, vaan oli erittäin viihtyisä. Jos haluaa suomalaisuutta lomalta kannattaa suunnata ennemmin Playa de inglesiin tai Playa de las Americasiin.

Arvosana hotellille:

"elämysmatka"

Vieras    09.01.2013    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Tropical Playa

Elämysmatka 19.12.2012-02.01-2013, joka ei unohdu! Saavuimme Las Americas Tropical Playa hotelliin paikallista aikaa klo:20 tienoilla. Saavuttuamme kuudennen kerroksen huoneeseen jo kahdenkymmenen minuutin kuluessa havaitsimme kohtalaista kokoluokkaa edustavan torakan, jonka jalalla litsasin listan alle. Huomautin asiasta alakerran drespaan, josta huoneeseen järjestettiin myrkytys välittömästi. Saimme myös lahjana ison pullon tuota tököttiä tulevia iltoja/aamuja varten- myrkytyksen jälkeinen aamu klo:5.00 aikoihin oli uuden torakan aika. Tämä oli jo kooltaan luokkaa :hätäisesti tupakka-askin pohjalle mahtuva. Tätä koitin nujertaa annetuilla suihkeilla viidesti ennenkuin tokeni. Vein tämän uuden tulokkaan näytille drespaan, jossa henkilökunnan silmät olivat suurehkoina...Taasen hotelli järjesti uuden kyrkytyksen huoneeseen, jossa jouduimme nukkumaan ja jossa oli kaikki vaatteemme myös siinä käryssä.. Soitimme jo tässä kohtaa Aurinkomatkojen oppaalle, joka totesi meidän asuvan torakan pesässä tai ainakin sellaisen lähellä? Kehotti myrkyttämään lisää huoneistoa ja kertoi, ettei saarella olisi paikkaa missä näitä ystäviä ei olisi? Tälläistä suihkuttelua nuuhkittuamme kurkkumme kipeytyi ja vaimolta veri alkoi tippumaan tyynylle yön tunteina ja kaiken hyvän päälle kolmantenakin aamuna jouluaattona emme olleet kaksin huoneessa aamulla. Ensimmäisenä pesuhuoneessa odotti kaksi pienempää lemmikkiä ja heti aamupalan jälkeen sai pyydystää sen tupakan kokoisen torakan huoneesta. Tässä vaiheessa jo kyllästyimme ja aloimme vaatia uutta huonetta, jota tarjottiin heti samasta kerroksesta ja miltei ihan vierestä. Tätä emme hyväksyneet vaan halusimme seitsemänteen kerrokseen, jossa emme havainneet torakoita. Käytävillä niiden raatoja sai potkiskella aika-ajoin ja yhden talloin ravintolassa kesken syömiseni. Juhlalounaalla jopa kärpänen teki kamikazelennon keskelle juhla-ateriaani siinä selällään jalat heiluen. Sen lahjoitin tarjoilijalle. Hoteelissa oli päivittäinen myrkkyjen haju etenkin yleisissä alakerran vessoissa kaikkine raatoineen + huoneenkin olisi saanut luovuttaa klo:10 vaikka oli maksanut klo12.00 asti. Myös informaatio pois hakevasta bussista oli katastrofi.Kolmeen henkeen emme löytäneet lomakirjasta pois hakevan bussin aikaa niinpä päätimme kysyä asiaa matkaoppaalta Aurinkomatkojen toimistolta , vastaus: oman kirjanpidon mukaan haku hoteellin edestä klo 11.25 , jos muutoksia niin soitamme asiasta . Tälläistä soittoa emme saaneet. Siispä luovutimme huoneen ja laukkuinemme hotellin eteen ajoissa. Kun tämä ilmoitettu aika sitten saapui ja bussia ei kuulunut niin soitin jälleen Aurinkomatkojen toimistoon, jossa ihmettelivät saamaamme tietoa ja että voihan näitä virheitä sattua kenelle hyvänsä tyylillä peitellä omia töppäilyjä. Tämän töppäilyn johdosta olimme heittäneet jo alll inclusive rannekkeet roskiin , siis syömään ja edes limsalle emme päässeet odottaessamme bussia 27 asteen lämmössä hotellin edustalla kolme tuntia. Emme olleet tyytyväisiä amatöörimäiseen palveluun vaikka huoneen vaihdosta saimme 60e. Mielestäni tämä olisi ollut tapporaha tapetuista torakoista enemminkin- näin tyytymättömänä katselemmekin nyt muiden järjestäjien matkoja, joista ei tähän asti ole jäänyt moitteen sijaa vaikka paljon matkustammekin. Se kuherruskuukaudesta!

Arvosana hotellille:

Aivan ihana hotelli

Vieras    21.12.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: hotelli andorra

Loistava palvelu, siistit huoneet, joissa siivous päivittäin. Mahtava sijainti. Lyhyt matka joka paikkaan ja hotelli itse rauhallisessa paikassa. Ei torakan torakkaa missään. Ihana loma oli ja mahtava hotelli. Toistekkin mennään samaan paikkaan ja suosittelen lämpimästi muille!

Arvosana hotellille:

joulukuu 2012

Vieras    17.12.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Parque de la paz

Olimme perheen kanssa (2 aikuista+lapset 7&9) joulukuun alussa viikon Aurinkomatkojen matkalla Playa de las Americaksessa hotellissa Parque de la Paz. Meillä oli 2 makuuhuoneen huoneisto puolihoidolla (aamiainen&päivällinen). Huoneisto oli toisessa kerroksessa kävelykadulle päin. Huoneet olivat tilavia ja säilytystilaakin oli ihan riittävästi. Keittiössä perusvarustus, kahvinkeitin, uuni jne. Huoneistot olivat melko kuluneita, mutta eipä 3 (-) tähden hotellista kummempaa voinekaan olettaa. Meille kuului iltaisin hotellin allasbaarin ja läheisten ravintoloiden sekä toisten matkailjoiden melu jonkin verran, korvatulpilla ja hyvillä unenlahjoilla kuitenkin pärjäsimme. Voin vaan kuvitella kuinka paljon melua allasalueen suuntaan oleviin huoneistoihin kuuluu.

Siivous pelasi hyvin, espanjalaiseen tyyliin ja pyyhkeitä vaihdettiin joka kerralla siivouksen yhteydessä. Henkilökunta oli pääasiassa ystävällistä ja tehokasta. Ruokailut olivat ihan ok, aina löytyi sopivaa syötävää. Ainoana miinuspuolena oli se, ettei Aurinkomatkojen sivuilta/matkainfosta löytynyt tietoa siitä, ettei puolihoidossa kuulu päivälliset juomat hintaan eli niistä piti maksaa erikseen. Eipä tämäkään matkaa pilannut, mutta tieto olisi mielestäni ollut hyvä olla matkainfossa. Suosittelen kyseiseen hotelliin meneville all inclusivea, koska tällöin näytti olevan lähes koko ajan ruokaa ja juomaa tarjolla. All inclusiven voi ottaa myös paikanpäällä ja esim. vaikka vain kolmeksi päiväksi.

Hotellin uima-allas ei ollut lämmitetty, mikä oli mielestämme huono asia. Merivesi oli paljon lämpimämpää, joten rannalla viihdyimme hyvin. Hotellin sijainti on loistava, lyhyt matka joka paikkaan.

Vinkkinä lapsiperheille, kannattaa käydä Siam park vesipuistossa sekä Monkey Park apinapuistossa, jossa saa syöttää vapaana olevia apinoita.

Arvosana hotellille:

Tuoreet!

Vieras    15.12.2012    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Hei!

Mieluusti kuulisimme tuoreita mielipiteitä hotelli Tamaino Tropicalista?!

Onko lähellä hyvää supermarkettia josta saa myös vauvan vaipat sun muut tarpeelliset pikkuiselle? Onko hyvää edullista super markettia koko Gigantesissa???

Ravintoloiden aukioloajat

Vieras    13.12.2012    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Moi

Olen lähdössä joulun alla kahdeksi viikoksi ja haluaisin tietää että onko joulu - ja uudenvuoden aattona ravintolat auki siis Puerto de La Cruzissa

Kiitos

reval bar cafe

Suositelen hyvä ruoka ja mukava paikka, edullinen Virolaiset ovat omistajat ja puhuvat suomea.

Tänään Revalin päivän tarjous:28,11,2012

-aamulla korjattu tuoreet katkaravut valkosipulilla!

Maritimo Edif. Butcanero Loc 8, Los Cristianos, ES.

www.facebook.com/#!/pages/Ca...04?fref=ts

Siisti aikuisten hotelli

Vieras    01.12.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: Sun Prime Coral Beach

Siistit huoneet ja hyvä palvelu. Aamiainen ok, muita ravintolapalveluita ei tullut kokeiltua. Hotellissa myös ok tasoinen kuntosali jossa aika vähän, mutta ehyitä laitteita. Hotelli oli ns. lapsilta kielletty, mutta Tjäreborgin esittelystä sai sellaisen kuvan, että asiakaskunta olisi aikuisia ja nuoria aikuisia. Todellisuudessa paikka oli suurimmaksi osaksi eläkeläisten valtaama, eikä esimerksi ohjattuihin ryhmäliikuntoihin viitsinyt siksi mennä. Hotellia voin kuitenkin suositella.

Arvosana hotellille:

Siisti, mukava hotelli

Vieras    17.11.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: Club Casablanca

Olimme kaksi aikuista ja kouluikäinen lapsi viikon hotelli Casablancassa ja täytyy sanoa, etten juuri siistimpää hotellia ole nähnyt. Meillä oli olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja parveke. Keittiössä oli täydellinen varustus. Ainoa huono puoli, ettei kylpyhuoneessa ollut lattiakaivo joten märkää oli suihkun jälkeen, mutta tämä oli pieni miinus kaikelle muulle hyvälle. Henkilökunta oli tosi ystävällinen ja avulias. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Perustasoa oleva huoneistohotelli.

Vieras    16.11.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: las piramides

Sellainen kuin yleensä apartementos hotellit Kanarialla yleisesti ovat. On joku kerta tullut käytyä mm. Teneriffalla ja ei tämä Piramides kyllä ole huonoin huoneistohotelli missä olen ollut. Ruoka alakerran ravintolassa ihan hyvää ja huoneet perustasoa. Siivous menettelee, mutten koskaan varaa huoneistoa allaspuolelta. Parveke kannatta maksaa niin saa varmasti parvekkeellisen huoneiston. Pitää vielä uudelleen joskus käydä, jos sitten syvenis ko. hotellin syvälliset tiedot. Jos aikoo altailla ottaa aurinkoa, niin klo 08.30 avautuu alakerran ovi ja eikun varaamaan sänky silloin ja iltapäivällä löytyy tilaa varaamattakin. Hyvä sijainti on plussaa!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.