Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 6

Hintansa arvoinen, ellei parempikin

Vieras    16.09.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: las piramides

2 viikkoa kyseisessä hotellissa 3 sukupolven matkalaisten kanssa. Ei mitään valittamista koko aikana, huoneisto oli siisti ja hyvinhoidettu. Parveke aivan ruhtinaallisen suuri ja hotellin sijainti mitä mainioin. Lämmitetyt altaat ja ruokakin hyvää. Ei ollut torakoita, ei muurahaisia, ei meluavia brittejä....ainoastaan muutama ruotsalainen nuori neitonen kävi hermoille yhtenä päivänä juhlimisensa takia.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli parhaalla paraati paikalla

Vieras    25.07.2014    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Barchelo Santiago

Tässä hotellissa voi viihtyä pitempäänkin .Heti kun astut tulo aulaan sinut otetaan

arvokkaasti vastaan. Hyvää ruokaa ,vaihteleva menu , meillä ALL INCLUSIVE joka

toimi ainakin meillä hyvin ja eri kansalaisuuksille löytyy omat aamiaiset ja makumieltymykset ja noita

herkkupöytiä joista sai kerätä oli useita . Iltaohjelma hauska ja mukaansa tempaava ja päivisin myös

altaalla mukavia pelejä ja leikkejä aikuiseen ja lapsienkin makuun . Ja jos sadepäivä yllättää löytyy

siihenkin hotellin järjestämää ohjelmaa . Huoneet siistit ja toimivat . Hotelli aikuiseen makuun , mutta löytyy siellä lapsillekin oma paikkansa /ohjelmansa .Henkilökunta pitää asiakkaistaan hyvää huolta . Huikeat maisemat parvekkeelta , lähiympäristössä kylläkin haasteellinen maasto joten

ei huonojalkaisen paikka . Suosittelen lämpimästi.

nimimerkillä

Los Gigantos fani vuodesta 2007

Arvosana hotellille:

Loro parque

wildcat81    28.04.2014    Teneriffan nähtävyydet    Teneriffa

Kävimme viikon reissullamme loro parquessa ja oli näkemisen arvoinen paikka. Siellä näki eksoottisia eläimiä ja show esitykset oli mahtavia. Suosittelen kaikille sinne menijöille.

Vanhahkoltahan

Vieras    25.04.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

Piramides huoneistohotelli tuntuu. Eikä vain tunnu, mutta myös käytännössä näyttää vanhahkolta. Siltikin menisin uudelleen ihan milloin vaan. Kuulin että ainakin kaksi paria oli viettänyt kuluvana talvikautena 6kk ko. hotellissa. Ja olen tavannut monta hekilöä jotka aikovat mennä sinne vielä ensitalvena uudelleen. Hotellihan se ei ole. Mutta jos ei ole täpäkkää niin paljon loma-asunnon parempaan valintaan niin kyllä se on vältettävä tämän Piramides huoneistohotellin meille köyhemmille. Valittamista riittäisi varmaan kaikesta, mutta lomalla tärkeintä on auringon paiste ja ruoka. Noita molempia kun on, niin mitä muulla on väliä. - Ehkäpä menen ensitalvena uudelleen. Se on omavalinta ja kokemuksia on ko. huoneistohotellista sen verran että riittää.

Arvosana hotellille:

tasokas hotelli

Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Be Live Experience Tenerife

Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla rannan ja keskustan läheisyydessä.hotelli oli hieno mutta huoneissa parveke kaipaisi kunnostusta.ruoka oli todella hyvää mutta tarjoilijat puhuivat pahaa asiakkaista heidän selän takana.Suomalaisia varsinkin.kahvilan baari oli erinomainen.sieltä sai vaikka mitä.(esim väli paloja ym ym..) suosittele hotellia noista pienistä haitoista huolimatta.

Arvosana hotellille:

Loro Pargue

Olimme tyttären pojan kanssa helmikuussa Teneriffalla, puerto de la gruutzissa, hieno ja onnistunut loma ,vaikka viikon alkupäivät olivatkin pilvisiä, mutta otimme ilmoista kaiken irti ja reissasimme ympäri kaupunkia. Suosittelen ehdottomasti Loro Prguetta jossa riittää näkemistä aikuisille sekä lapsille , ja niitä ihania ja liikuttavia merilijona, delfiini ja valas esityksiä ei voi hehkuttaa tarpeeksi, niin ihania ne olivat. Paikassa riittää nähtävää. Myös sukellusvene retki oli näkemise arvoinen. Loppuviikolla paistoi aurinko ja se meni aurinkoa ottaessa ja hotellin altaalla.

Varokaa ammattivarkaita Playa de las Americasin rantakadulla

Vieras    09.04.2014    Teneriffan vaarat ja ongelmat    Teneriffa

Lomailimme Americasissa huhtikuun ensimmäisellä viikolla 2014. Kävelin vaimoni kanssa n. klo 10 aikaan aamulla rantakadulla, jossa oli paljon turisteja, kuten tavallisestikin. Ammattivarkaat olivat jossain vaiheessa ottaneet minut kohteekseen. Toimintatapa oli seuraava:

Kaksi n.25-30 vuotiasta normaalivartaloista miestä lähtivät seuraamaan minua ja vaimoani huomaamattomasti. Heillä oli pyyheliinat olkapäillään. Aurinkolaseja kaupittelevat mustat miehet olivat mukana kuviossa. He rakensivat "sumpun" jolla saivat ihmiset ruuhkautumaan ja kiinnittämään huomioinsa heihin. Samalla kun he kaupittelivat naurettavia muovilasejaan, alkoi takanani tapahtua. Toinen aurinkolasipäisistä nuorista miehistä alkoi pyyheliinansa suojassa kollata olkareppuani auki. Tunsin, kuinka reppuni liikahti jotenkin epätavallisesti ja käännyin ympäri ja tartuin pyyheliinamiestä rinnuksista ja huusin hänelle, että aiotko ryöstää minut? Toinen pyyheliinamies otti heti etäisyyttä tilanteeseen. Tämä jonka rinnuksissa roikuin, selitti pelästyneenä "I didn't touch you - I didn't touch you". Vaimoni tarkasti reppuni ja kun kaikki vaikutti olevan tallessa tönäisin miehen matkoihinsa suomalaisten kirosanojen saattelemana. Kahdessa sekunnissa hän oli ehtinyt avata reppuni vetoketjun ja lompakkotaskun nepparin. Lompakon lähtö oli siis todella lähellä.

Siis lyhykäisesti. Kun näette rantakadulla mustia aurinkolasikauppiaita, kiinnittäkää huomiota siihen, mitä ympärillänne tapahtuu. Seuratkaa myös paikallisia, jotka kulkevat pyyheliinat olkapäillään. Ne ovat vain suojaverhoja konnantöille.

Hotelli

Vieras    04.04.2014    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Villa Mandi

Hotellissa esim tv. Ei toimi

Netti on .ei toimi

Futiskenttä on .lisä maksusta

Pelikone piti olla huoneessaa .ei ole

Arvosana hotellille:

parhaat päivänsä nähnyt hotelli

Vieras    27.03.2014    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: palmeras playa

Ensimmäisessä huoneessamme Palmeras playassa oli kosteusvaurio kylpyhuoneen katossa. Kosteusvaurio oli osaltaan levinnyt jo makuuhuoneen seinäänkin. Torakan kylpyhuoneestamme tapettuamme kysyimme mahdollisuutta huoneen vaihtoon, joka ei ollut mahdollista vasta kun seuraavaana päivänä. Saimme käydä katsomassa kolmea eri huonetta, joissa haisi mm. tupakka yms.

Ruoka ei ollut lämmintä (vaikka ruokailuun meni heti sen alkaessa) ja buffet-pöytä oli erittäin niukka. Myös "ravintolassa" näyttäytyi torakoita..

Kuvat,joita olimme katselleet ennen reissua hotellista, olivat otettu kenties heti rakentamisen jälkeen. Hotelli ei nykyisellään yllä kolmenkaan tähden tasolle!!

Arvosana hotellille:

Ihan ok

Vieras    25.03.2014    Adejen hotellit    Adeje
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: Aparthotel El Duque

Olimme Finnmatkalla Teneriffalla. Huoneistomme oli pienemmän altaan puolella, josta näköala sekä allasalueelle että merelle. Huoneisto oli kahdelle hengelle ihan toimiva ja parveke hyvä. Kalustus on jo jonkin verran kulahtanutta, mutta siisteys huippuluokkaa. Meille huoneisto toimi ainoastaan aamupalan syöntipaikkana ja nukkumapaikkana - päivät kiertelimme Teneriffalla ja Gomeralla. Respassa palvelu oli asiallisen hyvää. Isomman altaan puolella oli enemmän elämää ja allasbaarin iltaohjelma saattaa häiritä iltaunisia. Hotellin vierestä kulkevat paikallisbussit ja Finnmatkojen retkibussipysäkki on hotellin vieressä. Fanabe alueena on rauhallinen. Hotellin vieressä rannan puolella on pieni kauppakeskus, jonka Spar -kaupasta (kellarikerroksessa) saa ainakin aamupalaostokset tehtyä. Isompi ja tyylikäs kauppakeskus on rantaan päin noin 400m, mutta siinä ei tainnut olla ruokakauppaa. Ravintoloita löytyy tuosta lähimmästä keskuksesta pari ja baareja kaksi. Slow Boatista saa lähinnä kiinalaista (muutakin) ja toinen on ehkä italialaistyyppinen paikka. Molemmat ok. Huomattavasti enemmäni valikoimaa (kauppoja, ravintoloita) löytyy n. 1,4 km päästä Playa de Fanaben rantabulevardilta, mm. Terazza Roma3:sta saa varmasti gluteenitonta ruokaa. Jos et jaksa kävellä, ota taksi. Se maksaa 3,15 ja siihen sisältyy muutaman kilometrin ajaminenkin! No, muista tipata kuitenkin :-)

Arvosana hotellille:

Kauhea läävä

Vieras    07.03.2014    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

Huolestuneena luettiin kanssa näitä arvosteluja, ja ajattelimme, että nirppanokat siellä vaan kirjoitelleet pahaa kun ei ollut 5-tähden hotelli täyshoidolla.

MUTTA nyt itse hotellissa yöpyneenä voin yhtyä suurimpaan osaan edellä mainituista. Hotelli huoneemme katto vuosi vettä ja oli yltäpäältä homeen peitossa, asiasta kun sanoimme respaan he lupasivat korjata tilanteen MAALAAMALLA KATON!?!

Emme tähän tietenkään suostuneet joten saimme uuden huoneen vierestä, joka näytti paremmalta, kunnes huomasimme että suihku on rikki, eikä sitä voi käyttää, taas respaan sanomaan asiasta ja nyrpeä respa ihminen sitten jotain vinoili meille, mutta lupasi hoitaa asian kuntoon. Parin tunnin odottelun jälkeen putkimies kävi korjaamassa tilanteen ja loma jatkui normaalisti.

Muita huomion arvoisia seikkoja hotellissa oli mm. järkyttävän aneeminen ja kettuuntunut palvelu respassa (olivat onnistuneet hävittämään passimme jopa hetkellisesti, johon eivät edes oikeastaan millään tavoin reagoineet muuta kuin "come see later". eivätkä reagoineet mitenkään kun känniset britit uivat vaatteet päällä altaassa tai kaatelivat kaljaa siinä sivussa altaaseen) hotellin siivoojat eivät oikein jaksaneet kunnolla lakaista lattioita, Keittiössä olevia laseja vain vähän huuhdeltiin ja laitettiin "puhtaana" takaisin hyllyyn, vedenkeitin oli karvan ja lian peitossa sisältä yms yms.

Positiivista oli etten nähnyt yhtään torakoita tai muita ötököitä huoneessa, myös allas oli kiva jos sinne sattui brittituristeilta pääsemään.

yhteenvetona voi sanoa, että ei kannata lomaa tuhlata tähän hotelliin.

Arvosana hotellille:

Rancho Grande

Mahtava ravintola upealla paikalla, hyvät maisemat ja maistuvaa ruokaa. Olen syönyt reissuillani useissa eri ravintoloissa mutta tämä on jäänyt tuoreesti muistiin. Suosittelen!

Iso hotelli

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2001 | Hotelli: Club Casablanca

Iso ja tasokas hotelli, huoneet reiluja. Muuten kiva paikka ja paljon aktiviteettejä, mutta koska hotelli oli niin suuri ja korkea, kesti kauan että aurinko näkyi rakennuksen takaa

Arvosana hotellille:

paras paikka

Vieras    25.02.2014    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Jos haluat lomaltasi merta ja hienoja aaltoja. Muhkean näköalan lumiselle vuorelle mutta alhaalla on kuitenkin lämmin ehkä jopa kuuma. Kaunista ja siistiä ympäristöä ja paljon katseltavaa kaupungissa, hyvät uintimahdollisuudet, erittäin hyvät ostosmahdollisuudet, hyvää ruokaa...... tietenkin lähdet Teneriffalle Puerto de la Cruziin. Kokemuksen arvoinen paikka.

Lepoloma

Vieras    18.02.2014    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Playacanaria Spa Hotel

Hotelli sijaitsee 1,5 km:ä kävellen rannalta erittäin turv. ja rauhallisella alueella. Ilmainen bussi vie Martianezin kauppakeskukseen läh. rantaa 1x/t. Taxi halpa n. 5 E suunta. Uima-allasalue aurinkoinen ja suojaisa. Altaan vesi +22 sekä sen vieressä ol. porealtaan vesi +34 ast.Siinä oli rentouttavaa istua vesihieronnassa tihkusateessakin, eikä tullut kylmä. Osa altaasta erotettu lapsille liukumäen kera. Kylpyläosastolla useita eril.altaita. Hintaan kuului 1 käynti ilmaiseksi loman aikana. Internet maksuton 1 tunti/vrk ( oma kone)yleisissä tiloissa. Huone siisti ja mikä parasta, lämmityksen sait itse säätää päälle. Myös vuode oli ok. Kylpytuotteet ja hiustenkuivaaja sekä tv sisältyi hintaan. Hotellilla oli ohjelmaa, myös lapsille minidisco, jos oli osallistujia. Ruoka oli monipuolista ja hyvää. Meillä oli täysihoito. Jos olet lounaalta poissa, pyydä ed. iltana klo 20 menn. picnikboxi ja saat sen aamiaisella ollessasi mukaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja vieraat paljolti keski-ik. ja eläkeläisiä. Lapsiperheitä oli muutamia. Olimme Miller-Travelin järj. suuri saarikierros-retkellä kiertäen koko saaren. Retkeen kuului myös tunnin laivareissu Costa Adejesta. Totesimme ensikertalaisina ja eläkeläisinä, että pohjoinen Teneriffa on vehmasta ja kaunista verr. etelään. Puerto de La Cruziin ja tähän hotelliin tulemme toistekin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.