Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 22

Ostokset Cruzissa

Cruzissa oli todella hyvät osto mahdollisuudet! Löytyi kaikkea,vaatteita,koruja,laukkuja,elektroniikkaa,ruokaa,viinejä,tuliaisia, ja todella halvat hinnat ! Suosittelen lämpimästi ! (:

Ravintola Caldoso

Onko kukaan käynyt Ravintola Caldosossa Puertossa (Punta Brava)

Siisti, viihtyisä, hyvän palvelun omava hotelli.

irri    22.01.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Apartamentos Teide Mar

Voisin antaa **** +++ yksi tähti siisteydestä/ toinen palvelusta ja kolmas hyvästä ruuasta..

Välittömästi saapumisemme yhteydessä, ensimmäinen havaintomme oli: erittäin siistiä, viihtyisää raikas tuoksu vastaanotti meidät.

Palvelu hyvää..

Huone tosin hieman vaatimattomasti kalustettu, ainut nekatiivinen huomio oli, rikkinäinen jääkaapin ovenkahva..

Muutamissa kohdissa kyselty kyseisen hotellin keittiövarustusta..

luettelen nyt ne tässä..

Jääkaappi, liesi, kahvipannu, hienot kattilat , paistinpannu, sekä kaikki tarvittavat ruokailuastiat,ja välineet, salaattikulhoa myöten..

Hotellin palvelu erinomaista baarissa ,allasbaarissa sekä buffet salissa.

Ruoka erinomaisen hyvää..upeat kattaukset aamiaispöydässä kuin muissakin kattauksissa..

Huoneemme siivottiin päivittäin jälki, jopa näin ammattilaisen silmin katsottuna erittäin hyvä..

Pedit petattiin wc pestiin pyyhkeet vaihdettiin joka päivä..

Pienellä "tipillä" päivittäin palkitsimme siistijän kiitos kirjeen kera..

Ainoan pitkän miinuksen saa matkanjärjestäjän opastoiminta.

Saavuimme hotelille ½1 aikaan yöllä...jä kysyin oppaaltamme tietoa mistä saisimme jotain yöpalaa...

sillä hän ilmoitti bussimatkamme aikana, että kaikki lähipaikat ovat jo sulkeneet ovensa...no sain vastaukseksi" kyllä tuolta alakaupungista ruokaa saa" häh! mietimme...minne suuntaan pitäisi lähteä...päästäksemme sinne hänen mainitsemaansa "alakaupunkiin"

Päätimme kuitenkin lähteä iltakävelylle ja kyselimme sulkeutuvasta kahvilasta mistä saisimme jotain syötävää..

Saimme ystävällisen neuvon...meidät ohjattiin läheiseen bubiin josta hyvän palvelun kera tilasimme erittäin hyvät, lämpimät voileivät..no se riitti meille iltapalaksi...

Ja seuraavillakaan kerroilla opasneuvoja pyytäessämme, emme saaneet ammattimaista palvelua.

Arvosana hotellille:

Hotelli Ocean Palace

Rauhallinen, tasokas ja miellyttävä hotelli. Isot huoneet ja uima-altaat. Ei häiriköintiä eikä ylimääräistä meteliä öisin. Ainakaan siinä osaa hotellia missä me olimme. Henkilökunta ystävällistä.

Hyvää ruokaa ja kävelymatkan päässä rannasta ja Fanaben keskustasta. Suosittelen :)

Teiden tulivuori

Jännä "kuumainen" tunnelma. Kannattaa käydä katsomassa. Varaudu lämpimiin vaatteisiin koska oli todella tuulista ja kylmä! Huipulla tuulee :)

Coral beach-hotelli

Viihtyisä huoneistohotelli hyvällä paikalla jos ei halua ihan ydinkeskustassa majailla. Ihmettelen ettei ole saanut sen enempää pisteitä Tjäreborgin asiakkailta. Ainoa mistä voi moittia on suihkut ja niiden toimivuus. Se oli kuitenkin kaiken kaikkiaan pikkuseikka. Suihkussahan tuli vaan kävästyä hyvin nopeasti kerran päivässä :)

Yleensä mainostetaan hotellien aamiaista aika vaatimattomaksi mutta täällä se oli todella runsaanlainen. Omasta seurueesta suurin osa on todella nirsoja ruuan suhteen ja jopa hekin kehuivat että kaikkee löytyi. Sama koski myös hotellin illallista. Oli sorttia laatua. Kielitaitoa näillä hotellin henkilökunnalla ei pahemmin ollut mutta se teki kaikesta sitäkin hauskempaa :) Meillä ainakin kun mitään ikävyyksiä ei sattunut matkalla ja kaikki asiat saimme selvitetyiksi.

Olkaa varuillanne!

Olimme Coral Beach-hotellin parvekkeella nauttimassa virvokkeita :) kun viereisen hotellin edessä ryöstettiin vanhempi pariskunta. Kaikki kävi niin äkkiä että ei edes ehtinyt kunnolla tajuamaan mitä siinä tapahtui. Kaikki oli hyvin pian ohi eikä pariskunta saanut mitään tällejä siinä rytäkässä. Osa miedän seurueesta lähti katsomaan sinne suuntaan mihin ryöstäjät olivat menneet ja kaikkien ihmetykseksi he olivat sen kyseisen hotellin henkilökunnan joukossa jakamassa eläkläispariskunnan rahoja. Kyllä olisi tehnyt mieli tehdä jonkinlainen ilmoitus kyseisestä hotellista. Mutta millä sieläkään mitään osaa ja pystyy tekemään. Ei voi muuta sanoo kun että törkeätä toimintaa. Saa näköjään miettiä tarkkaan jopa majoituspaikan ettei tule henkilökunnan ryöstämäksi tai huijatuksi.

Pikkutytölle pikkuletit

Vieras    15.01.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olimme ennen lähtöä jo päättäneet että otamme 5-vuotiaalle tytöllemme ne letit sieltä niiltä mustilta naisilta kaupungilla.

Niitä pyöri jokapuolella, niin keskustassa kuin lähempänä rantoja rantakaduillakin. Ajattelimme että kaikki ovat samanhintaisia.. No eipä ollut... Meidän valitsema nainen sanoin hinnaksi 40euroa, kaiken lisäksi letit tehtiin vain etuhiuksiin. Kun on kumilenkkejen pujotuksen aika, hän sanoin että ne pienet kumilenkit maksavat sitten 10euroa enemmän. Näin meidän pikkytytön pieni ja nopea letitys tuli maksamaan 50e.

No reissaajina ajattelimme että kylläpä moni on valmis maksamaan sen verran jos kerta sellaiset haluaa.. Ei mennyt kaikilla ihan niin... Yksi keskustan naisista juoksi meidät seuraavana päivänä kiinni ja kysyi missä letit oli tehty ja paljonko maksoi. Kun kerroin hänelle, hän kauhisteli ja sanoi että harmi että meillekin kävi näin, hän olisi tehnyt 15eurolla ne, ja koko päähän.

No, nyt ainakin tiedämme että heti ensimmäiseltä myyjältä tai ensimmäisestä kojusta ei kannata ostaa... Aina niitä tulee lisää..

Mutta eipä ensikertalainen kaikkea hoksaa... varsinkin kun pelkää eksyvänsä aina :)

Palvelua tympeimmillään.

Menomatkalla Los Gigantokseen Epsanjan kaunottaret eivät päästäneet edes vanhuksia vessaan, piti odottaa kun he tarjoilivat kaikille ateriat, käytävät toki oli ahtaat mutta pienellä joustolla siitä olisi selvitty, tai selvittiin takaisin tullessa ainakin. Muutenkin palvelu oli nyrpeää, ei hymyä, ei kiitosta , ei ole hyvää...

Itse ja lapsemme jotka jo isoja käyttäydyimme ystävällisesti ja kiitimme kaikesta.

Teimmekin välilaskun silloin menomatkalla Malagaan kun piti tankata kone ja käsitääkseni tankkauksen aikan koneessa ei saisi olla, meitä ei päästetty pois.

Kaikki nämä venyttivät lentomatkan n. 11 tuntiin. Perillä matkaopas tälläsi kirjekuoren käteen ja kertoi että sieltä löytyykin sitten tarkemmat tiedot kohteesta jne. Oli siinä naurussa pitelemistä kun jäimme los gigantoksessa pienen littele italy ravintelin eteen keskellä yötä. Eikä ketään ihmisiä missään, joskaan ei hotelliakaan.. mutta se onkin jo toinen kertomus..

Puerto De la Cruz ja Tsekki

Vietimme mukavan parivikkoisen viime keväänä Puerto De La Cruzissa. Hotelimme oli Masaru, joka oli tosi positiivien yllätys. Anatain hotelille **** 4 tähteä vaikka Tjareborgin luokitus oli ***+ Kolme plus. Matkastani olen kirjoittanut matkekertomuksen "Seijasiskon Neuleblogiini" r

r

seijasisko.vuodatus.net/blog...18.3.2008r

r

Viime kesän Tsekin matkamme oli aivan huippureissu ja siitä voi lukea myös blogistani:

r

seijasisko.vuodatus.net/blog...+7%2F2008r

r

r

r

siisti ja hyvä sijanti.

Vieras    04.01.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

isot hyvät huoneet.hyvät muut alueet,kuten iso puisto.

Arvosana hotellille:

liikenne

Jalankulkijat ovat turvassa:) Autot pysähtyvät aina kun jalankulkija on ylittämässä tietä...jos ei pysähdy poliisi antaa sakot. Lento on aika pitkä

vesipuisto

Uusi hieno vesipuisto avattiin lokakuussa 2008 siam park...paljon lapsille ja aikuisille

hotelli ruokailu

Hotellin ocean palacen täysihoidon kaikki ruoat olivat erinomaisia

lapset matkassa

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: ocean palace

lapsille joka päivä aktiviteettia hotellilla tosin saksaksi, mutta...siksi yksi tähti pois.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.