Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 18

Loppuun kulutettu ja heikkotasoinen

Vieras    22.01.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Kohtalaisin odotuksin, nettisivujen selailun perusteella, tuli valittua 70-luvun "ajattoman tyylin" säilyttänyt,

remontin tarpeessa oleva, sokkelokompleksi majapaikaksi.

Vessa lorisi, hanat vuotivat ja niin olkkarin sohva, tuolit kuin sängyt olivat tarjonneet parhaansa viime vuosituhannella.

Pimeä ruokailutila, jota ravintolaksi kutsuttiin, tarjosi kielitaidottomia kiinalaisia, möykkääviä britteja ynnä

sekalaisen ruokapuolen, jossa makunautinnoistaan kuuluisa englantilainen fish and chips vaikutteinen

koostumus hallitsi rasvaa tirisevien pekoneitten ja makkaroitten kera.

Itse hotellin sijainti jees, perustoiminnoiltaan menettelee, mutta kun allasbaarissa pyysi ison tuopin olutta,

pint lager, please , kouraan ilmestyi 2 dl kertakäyttömukillinen ja hintaakin pyydettiin hakijasta riippuen 2-4 euroa!

No, valinta oli oma, joten sitä piti yrittää muuttaa ts. lähteä lätkimään . Ja lähdettiin , oikeeseen luokituksen

mukaiseen hotelliin .

No, matkojen järjestäjille tällaiset ovat kultakaivoksia , sillä suomalaiset suurelta osin tyytyvät siihen mitä

nenän eteen kannetaan ja rutistaan sitten kotona reissun jälkeen.

Sitähän tämäkin on, mutta ensisijainen tarkoitus hiukkasen varoitella.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    20.01.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Poblado Marinero

Vietimme joulun huoneistohotelli Poblado Marinerossa. Ilmeisesti suomalaisille on varattu kallion viereiset huoneet, näköala parvekkeelta joko sisäpihalle tai kallioon. Huone oli todella vaatimaton ja pimeä, vessan ovi ei toiminut joten vessassa oli koko ajan "avoimet ovet". Onneksemme saimme vaihtaa huoneen 60 euron lisämaksua vastaan. Uusi huone oli tilava kaksio keittiöllä sekä kylpyhuoneella, kuten edellinenkin, mutta lisäksi saimme mahtavan terassin josta oli merinäköalan suoraan satamaan ja merelle! Kyllä siellä kelpasi joulua jo juhliakin! Plussaa; aamupalat otettiin naapurista, helppoa ja edullista, useita hyviä ruokapaikkoja. Miinusta; olisimme saaneet käyttää merivesiallasta mutta eipä ollut kertaakaan auki ja lähi uimaranta oli poissa käytöstä, muilla rannoilla oli punaiset liput. Paikassa ei ollut mitään mitä jäisi kaipaamaan niin että menisin toisen kerran..kerran nähty..

Arvosana hotellille:

Hyvä siainti

Vieras    17.01.2010    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2006 | Hotelli: Marina

Olin kahtena vuonna peräkkäin eli -06 ja -07 marraskuussa,,,,,erittäin ystävällinen henkilökunta ja avulias vaikkei aina ymmärretty toisiamme.Hyvä siainti,ei pitkä matka mihinkään,,,,,,harmi vaan ku ei enää ole millään matkatoimistolla,,,,

Arvosana hotellille:

Siisti ja rauhallinen hotelli

Vieras    16.01.2010    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Barcelo Varadero

Olimme tammikuun alussa huoneistohotelli Barcelo Varaderossa, joka sijaitsee kolme kilometriä kaupungin keskustasta. Hotelli oli erittäin siisti, ei torakoita missään ja huoneet siivottiin joka päivä. Varasimme all inclusiven, joka olikin hyvä ratkaisu, sillä ruoka oli erittäin hyvää ja monipuolista ja sitä oli lähes koko ajan tarjolla. Uima-altaita oli useampia ja yksi oli lämmitetty. Henkilökunta oli iloista ja palvelu hyvää. Tänne mennään vuoden kuluttua uudelleen, sillä paljon jäi Teneriffasta kokematta ja näkemättä!

Arvosana hotellille:

Yleistä asiaa puertosta

Vieras    29.12.2009    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Aivan ihana paikka.Todella vehreätä ja vihreää.Teimme matkan 4-11.12.2009.Ilmat olivat lämpimät. Keskilämpötila oli noin 25 astetta.Meidän onneksemme ei satanut kertaakaan vaikka pari pilvistä päivää osuikin.Puerton vehreyden taustalla kun on sadepäivät mitä talvi aikaan on ilmeisesti jonkin verran. Ilma oli puhdasta ja helppoa hengittää. Kadut siistit ja puhtaat.Taisivat ne pestä päivittäin.Nuoria matkailijoita oli vähän ja discoissa oli hiljaista.Mutta joulukuu onkin turistien osalta melko hiljaista aikaa.Kaupoissa ja kojuilla sai kierrellä rauhassa. Kauppiaat eivät tuputtaneet väkisin.Edullinen maa niin ruoan kuin juomienkin suhteen.Etenkin kaupoista ostettaessa.Ranta hiekka oli rumannäköistä eli mustaa mutta pehmeätä ja ihanan lämpöistä kun aurinko siihen osui.Aallot olivat korkeita joten ei ihan pienille lapsille sopiva uimapaikka.Suosittelen ihmisille jotka arvostavat siistiä ja puhdasta ympäristöä,ystävällisiä paikallisia ihmisiä ja luonnon kaunista ympäristöä.

rauhallinen hotelli

Vieras    29.12.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Olimme ystäväni kanssa joulukuussa florida apartamentos (florida aptos) hotellissa. Pieni,rauhallinen ja puhdas hotelli.Hotellin katolla ilmaiset rantatuolit ja pieni vilvoittava uima-allas. Jonne paistoi puolen päivän jälkeen ihanan lämpöisesti aurinko. Katolta myös mukavat näkymät merelle.Sijainti hotellilla hyvä.Postille,linja-auto asemalle ja keskustaan lyhyt matka. Eikä tarvinnut jyrkkiä mäkiä kävellä.Olimme ainoat nuoret tässä hotellissa,joten henkilö kunnalta saimme huomiota välillä ehkä liiaksikin.

Arvosana hotellille:

Perheihotelli uima-altaineen

Henriikka    26.12.2009    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2006 | Hotelli: Villa Mandi - Los Cristianos

+ Useissa kerroksissa kauniisti nouseva linnamainen huoneistohotelli oli väriltään oranssinkeltainen ja Tjäreborg oli luokitellut sen neljän tähden Golf Resortiksi. Suosittelen hotellia varsinkin perheille, lapsille oli järjestetty kerho ja omaa toimintaa. Ihanan vihreänä kumpuileva golf kenttä reunusti hotellia. Hotellin pihalta löytyi ihanan isot uima-altaat, tosin rantatuolit varattiin jo edellisenä iltana. Lapsille oli myös hieno leikkikenttä ja alueelta löytyi myös kauppa. Iltavalaistuksessa hotelli oli parhaimmillaan.

- Turistirysämäinen hotelli

Arvosana hotellille:

Loistava paikka!!

Vieras    15.12.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Oltiin marraskuun puolessa välissä Oasis Golf Resortissa ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Hotellialue oli kokonaisuudessaan todella upea, siisti ja hyvin hoidettu. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja all inclusive palvelu pelasi todella hyvin. Ruoka oli ihan hyvää, tosin meidän makuun olisi saanut olla enemmän mausteista. Kokonaisuutena jäi loistavat fiilikset ja varmasti tulemme menemään uudestaan tähän hotelliin!!

Arvosana hotellille:

Kamerakauppiaat

Vieras    25.11.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olkaa tarkkana jos ostatte kameroita tai elektroniikkaa Americasin rantakadun mustasilmäisiltä-tukkaisilta intialaisilta, saattaa olla ettei avaamattomassa kamerapaketissa olekaan sitä miltä tuote näyttää päältäpäin.Sonyn kameraa ei haluta myydä, jos olet tinkinyt hinnan sopivaksi ja alat maksamaan ennenkuin huomaatkaan niin sinulle aletaan esittelemään Fujin kameroita. Esittelevät kameran kuvia televisiossa ja Sonyn kuvat ovat niin huonoja ettei tunnista itseään kuvista mutta kun Fujin kuvia esittävät niin ompa hyvä kuva. Suosittelen älä osta näiltä hepuilta tuotteita.Visanta ja Maya ovat kauppoja joista voisi ostaa kameran hintataso tosin on melkein Suomen hinnoissa.

Mukava ja viihtyisä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Club Casablanca

Mukava ja viihtyisä hotelli. Hotellin baarissa/ravintolassa hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Henkilökunta todella ystävällistä.

Arvosana hotellille:

Erittäin viihtyisä ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Siistit, toimivat huoneistot ( 5 hengen huoneistossa ISO parveke ja kattoterassikin!), erittäin viihtyisä uima-allasalue lämmitetyllä altaalla, porealtaita.. Herkullisis ruokia, ihana aamiainen, allasbaarin tarjoilukin pelasi loistavasti! Kannattaa kokeilla parina päivänä All Inclusive-palvelua! Ei roskia missään ja palvelu todella hyvää! Minuksena puuttuvat kodinkoneet (mm. leivänpaahdin) sekä ohjelmassa ollut, muttei toteutunut vesipoolo, jota lapset odottivat kovasti!

Arvosana hotellille:

Varo tätä paikkaa, Homeisia asuntoja

Vieras    12.11.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Blue Star Parque Cristobal

Olin Teneriffalla 31.10. - 6.11. 2009 kyseisessä hotelissa Finnmatkojen matkalla. Hotellin piti olla FFFF tason majoitus ja kunnostettu 2006. Kaiken piti olla kunnossa. Kuvista päätellen viihtyisä paikka.

Pääsimme majoitukseen ja loma alkoi. Alussa emme huomanneet mitään mitään, mutta sitten vaatekaappi alkoi haista hirveälle. Puinen kaappi oli pesuhuoneen seinää vasten ja ilmeisesti seinä kastui kehden ensimmäisen päivän aikana ja home riehaantui. Haju oli kammottava.

Astmaatikkona sain pahan astmakohtauksen. Hotellin hlökunta vaihtoi erittäin avuliaasti opastaen uuden huoneiston ja kertoi, että tämä uusi olisi teille paras. Ymmärsin, että he tiesivät ongelmien olemassa olon.

Uudessa huoneistossa alkoi olla samaa ongelmaa päivää ennen kotiinlähtöä. Onneksi ei ollut kuin yksi yö jäljellä.

Sain kylläkin 500 euron lahjakortin Finnmatkoila jo paikanpäällä, mutta se ei korvannut haittaa.

Muutoin hotelli oli hyvä. Allasosasto, ruoka ja palvelut olivat hyviä.

Valitettavasti muutoin niin hyvä majoitus osoittautui aivan ala-arvoiseksi.

Mielestäni tätä hotellia kannattaa välttää jos et pysty asumaan homeisessa heinäladossa.

Pekka

Arvosana hotellille:

koko kaupunki

Vieras    06.11.2009    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Yksi maailman ihanimmista paikoista,tänne tekee mieli aina palata....en tiedä mistä johtuu,mutta näin se vaan on......

ihan hyvä

Vieras    06.11.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Tenerife Ving

Oikein hyvä hinta -laatu,Ystävällinen palvelu. Ainoa miinus :niukat keittiövälineet (nuukasti kaikkea) ja kauheen pieni kylppäri.Olisi varmaan parempi , jos kalusteet olisivat toisin järjestetty,nyt "kumahti" pää monta kertaa oveen heiluvalla pytyllä istuesssa, eikä ollut omalle kamalle oikein säilytyspintaa. Kokonaisuutena,menisin ehdottomasti vielä uudelleen.....Hyvä sijainti ja hyvä allas-alue.

Arvosana hotellille:

kodikas hotelli

Vieras    30.10.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hacienda del sol

kiva pieni ,kodinomainen hotelli.nätti pihaympäristö....hyvin viihdyttiin 11,13 ja 16-v nuorison kanssa.altaalla vesi lämmintä ....ja sijainti tosi hyvä,ei liian lähellä melupaikkoja.mut lähellä kuitenkin merta ja ostospaikkoja.....en olis vaihtanut niihin hervottoman isoihin kerrostalohotelleihin,mitkä varmaa oli 4-5 tähden....

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.