Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 16

kuhea läävä!

jack65    06.08.2010    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

kuvien perusteella hieno ja siisti mutta oikeassa elämässä hirveä, finnmatkojen web sivujen mukaan juuri rempattu mutta vain 3rempattu 66 huoneesta jotka muistuttivat 1970 keihäsmatkoja.!!! finnmatkojen mukaan siisti hotelli, hyi vesivahinko ja sähkövika , kipinöi mulla ja.

Arvosana hotellille:

Siam Park- Vauhdikasta vesipuistoilua

Siam Parkiin saapuessamme, meille avautui aivan uusi maailma! Vesipuisto on rakennettu ihanasti thaimaalaistyyliseksi ja päivän aikana saimmekin maistaa palasen thaimaalomailusta :)

Mielestäni vesipuisto soveltuu hieman vanhemmille, ei siis ole pikkulasten paikka. Vesiliukumäet ovat aika hurjia ja

pidinkin siitä että meille aikuisillekin sallittiin hauska ja hurja vesipuistoelämys. Toki alueella oli perheen pienimmillekin alue, jossa saivat temmeltää vapaasti.

Siam Parkkiin kannattaa varata KOKO päivä aikaa, nimittäin alue on suuri ja liukumäkiä on niiin valtavasti että jos haluaa ne kaikki koluta läpi niin aikaa kuluu! Jonotusajatkin olivat joihinkin suosittuihin liukumäkiin aika pitkät. Ja kokemuksesta voin sanoa, että kun vauhdin hurmaan pääsee, niin täytyy tietenkin mennä uudemmankin kerran suosikkimäkeen :)

Ja vesipuistoon kannattaa suunnata heti aamulla! Portilla on jo ennen avaamista piiitkät jonot ja niissäkin saa kulutettua aikaa aika rutkasti. Mekin suunnistimme aamulla portille, aikamme jonotettua pääsimme sisälle vesipuistoon ja saimme hyvät aurinkopaikat thaimaalaisrannalta, johon useammat tulevat heti aamusti varaaman itselleen ja seurueelleen aurinko-ottopaikat koko päiväksi. Joten jos haluaa välillä loikoilla rannalla ottaen aurinkoa, kannattaa mennä jo heti aamulla! Myöhemmin päivällä ranta-alueelta on turha etsiä itselleen aurinkotuolia!

Ja omat eväät kannattaa ottaa mukaan! Hinnat olivat aika hukeita Siam Parkin ravintoloissa ja enpä voi kehua ruokaakaan kauheasti!

Mutta TODELLA kiva paikka ja suosittelen suuresti! :) Tuo kivaa vaihtelua lomaan kun viettää päivän Siam Parkissa!

Jos vielä päädyn Teneriffalle, haluan ehdottomasti uudelleenkin vesipuistoilemaan tuonne!

Asiallinen ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Club Casablanca

Hotelli on loistavassa paikassa, pakollinen kunnonkohotus keskustassa käymisestä ei ole pahasta! Hotellista siis pääsee keskustaan kätevästi rappusia alas menemällä ja takaisintulo on väsyttävämpää, mutta ei haittaa!

Huoneet ovat siistejä ja henkilökunta ystävällistä.

Hotellin baarista saa pikku purtavaa ja allasalue on riittävä.

Olimme jo toista kertaa tässä hotellissa ja kolmannen kerran olemme tulossa taas tulevana talvena!

Voin suositella lämpimästi tätä hotellia!

Arvosana hotellille:

Vaeltajan Teneriffa

Teneriffan todella monipuolisesta luonnosta kiinnostuneille on tarjolla erittäin kelvolliset vaelluspolkuverkostot. Ne on verrattain tai oikein hyvin merkittyjä ja reiteistä löytyy karttoja, kirjoja ja esitteitä. Vaelluksia järjestää myös monet alan yrittäjät, joten ihan omatoimisesti ei tarvitse mennä ellei sitä halua.

Koska maasto on monesti hyvinkin vuoristoista, niin vaeltajalta edellytetään jonkinlaista kuntoa/kokemusta. Joissakin paikoissa polku ei sovi korkean paikan kammoisille, sillä se saattaa olla hyvinkin vaarallisen tuntuinen todella kapea vain aavistuksen jalkaa leveämpi ura vuoren rinteessä. Helppojakin reittejä löytyy vähemmän vaeltaneille. Varaa kuitenkin hyvät kengät, riittävästi juomavettä ja aikaa. Niillä pääset jo pitkälle.

Kännykkä ei toimi kaikkialla, joten mieluummin älä ota riskejä, jotta selviät ehjin nahoin takaisin. Selvitä myös minkälaisella aluellaa liikut mukaanlukien mikä on sallittua ja mikä ei, jotta et tiedostamattasi riko määräyksiä ja saa niistä turhia ongelmia.

TITSA toimii

Teneriffan julkinen liikenne saa minulta lähes täyden kympin. Ensinnäkin bussit ovat ajallaan, hyväkuntoisia, riittävän tiuhat vuorovälit (ei tosin kaikkialle) eivätkä maksa liikaa. Mikäli käyttää niitä enemmän niin kannattaa hankkia Bono-kortti, jolla pääsee vieläkin edullisemmin.

Liikennekulttuuri

kesä66    10.04.2010    Fanaben vaarat ja ongelmat    Fanabe

Paikalliset ajavat todella kovaa, eivät käytä vilkkua miten täällä on totuttu vaan edelläolija näyttää että edessäoleva tekee jotakin.

Paikalliset ovat kohteliaita, pysähtyvät jos olet ylittämässä katua suojatien kautta.

El Teide tulivuori

kesä66    10.04.2010    Fanaben nähtävyydet    Fanabe

Vuokrasimme auton ja ajoimme serpentiiniteitä ylös niinpitkälle kuin autolla pääsimme.Näkymät olivat huikeita, mitä ylemmäs menimme sen karupaa oli mutta kaunista samalla. Pois tulimme tulivuoren toiselta puolelta.

Hyvin vaikuttava kokemus, kannattaa käydä katsomassa.

Rauhallinen iso hotellikompleksi

Vieras    10.04.2010    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Isabell family

Hotelli on Fanabessä,todella rauhallinen paikka. Iso makuuhuone, tupakeittö;sisältäen 2 keittolevyä, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, astiat 4:lle, kylpyhuone ammeella ( lämminvesikin riitti).Siisti ja toimiva huoneisto jossa on ilmastointi itse säädettävissä. Siivoojat oli mukavia, tiskasi vaikka se ei kuulunut heille.

Lapsiperheitä siellä oli paljon, pääosin kyllä Saksalaisia ja heille oli järjestetty kerho. Mukavinta oli rauhallisuus, kemut loppuivat yöllä kello 24, jolloinnoin tunnin päästä sammuivat myös parvekkeiden valot.

Aivan Americanoksen kupeessa, jos iltaelämää kaipaa.

Paikassa oli myös minimarket josta sai kätevästi pientä purtavaa esim. aamupalan ja vedet ( juomavedet itse hankittava).

Allasbaarista sai ilman ranneketta myös syötävää, tosin vasta mielummin klo 13 jälkeen.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Noelia Playa

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Apartamentos Noelia Playa

Noelia Playa sijaitsee ihan bussiaseman vieressä, pienen kävelymatkan päässä. Charconaukiolle hotellilta on noin kilometrin matka. Loro Parkkiinkin pääsee hotellilta nopeasti kävellen. Hotellin katolla sijaitsi uimaallas ja aurinkotuolit. Hotellin alakerrassa on discosali, jossa soitetaan joka ilta tanssimusiikkia. Siistit, asialliset huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Hotellilta on lyhyt matka suomalaiseen karaokebaariin La Bambaan.

Arvosana hotellille:

Bahia Principe San Felipe

Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Bahia Principe San Felipe on vilkkaasti liikennöidyn pääkadun varrella sijaiteva suuri ja siisti hotelli. Hotellissa on lisämaksusta All inclusive palvelu. Palvelut olivat käytössämme, ja söimmekin mahan täydeltä. Myös juomat sisältyivät hintaa, iltadrinkeistä lähtien. Hotellilta on lyhyt matka rantaa, ja merivesialtaat olivat aivan hotellin vieressä. Hotellia käytämme jatkossakin.

Arvosana hotellille:

Pieni tunnelmallinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Pieni, vaatimaton mutta siisti hotelli kaupungin laidalla. Huoneet olivat siistit, ja henkilökunta todella ystävällistä. Minimarket oli heti hotellin alakerrassa. Aurinkotuolit löytyivät hotellin katolta. Loro Parkkikin oli kävelymatkan päässä. Ainut haitta oli ettei huoneessamme ollut parveketta.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Casablanca

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Club Casablanca

Laadukas, korkeatasoinen hotelli mäen rinteessä. Tilavat, viihtyisät ja erittäin siistit huoneet. Keittiövälineitä käytin, ja olivat asialliset. Jopa hiustenkuivain oli kylpyhuoneessa. Keskustaan matkaa noin kilometri. Portaita pitkin pääsi suoraan keskustaan, jolloin matkaksi kertyi parisataa metriä. Hotellilla oli ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hotellia käytän jatkossakin uudelleen.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli Tenerife Ving

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Tenerife Ving

Hyvin vaatimaton ja vanha huoneistohotelli. Kylpyhuone aivan liian ahdas. Huoneet olisivat voineet olla paremmassa kunnossa, ja paremmin siivotut. Toista kertaa en käytä tämän hotellin palveluita. Hotellissa kyllä yöpyy, jos päiväksi on suunnitellut muuta ohjelmaa. Keittovälineisiin en tutustunut, ruokailimme ulkona.

Arvosana hotellille:

remontilla pilattu hotelli

Vieras    18.03.2010    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

olimme ennen remonttia 2 viikkoa ja nyt vuoden vaihteen yli kuukauden.

olen huonosti liikkuva oikean puolen halvaantunut henkilö,saimme huoneen 3krs kahdet rappuset toiset hyvin

jyrkät ilman mitään kaidetta johon olisi tukenut.

huoneessa myös paha haju joka poistui jääkaapin mukana,mutta uudessa kaapissa kova ääni joka oli puolen

metrin päässä sängystä (tyynystä),valvotti tosi pahoin.

siivous pelasi joten kuten,joka päivä kävivät siirtämässä kuivana pölyn ja roskat toiseen nurkkaan.

ja paljon muuta p****a,no tiedän mihin emme mene,kyllä kuukauden saa kotonakin valvoa eikä maksa mitään.

Don sepe.

Arvosana hotellille:

Sauna Finlandese Puerto de la Cruzissa Teneriffalla

Löytyy Calle Blancolta. Tultaessa Blancoa alaspäin Calle Nieves Ravelon risteyksen jälkeen vasemmalla muutama talo risteyksestä. Katso viistosti alaspäin nähdäksesi saunan sisäänkäynnin.

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.