Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 14

KOMMENTIT LAS PIRAMIDES -HOTELLISTA

Vieras    01.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hei te, jotka kirjoitatte negatiivista palautetta hotelleista:

Muistattehan antaa palautteen myös suoraan matkanjärjestäjälle?

Luin huolestuneena kommentteja Las Piramides hotellista (homeongelmia?!?), kun olemme sinne lähdössä ja seurueeseen kuuluu astmaatikkoja.

Soitin Finnmatkoille ja he vakuuttivat, ettei heillä ole mitään tietoa homeongelmasta eivätkä ole saaneet aiheeseen liittyen yhtään palautetta.

Ei auta muu, kuin lähteä luottavaisin mielin paikan päälle katsomaan ja toivoa, että huone on asiallinen.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 1988 | Hotelli: palmeras playa

Tilavat huoneistot keittiöllä.Hotellissa myös erinomainen ravintola.Kielitaitoinen henkilökunta.Allas-alue siisti,joskin tien läheisyys aiheuttaa hieman hälyä.Lähes keskustassa ja lähellä kaikkea.Alueella paljon vihreää.Kaunis palmukuja hotellin vieressä.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Apartamentos

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 1992 | Hotelli: Teidemar

Puerto de la Crucin yläkaupunginosassa suht rauhallisella paikalla oleva huoneistohotelli.Siistit huoneet pienellä, mutta riittävällä keittokomerolla.Hotelli on lähellä mukavia ravintoloita ja kivoja pikku marketteja.

Hotellissa erittäin mukava allas alue,sekä siisti puutarha.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Perulainen ravintola

Linja-autoaseman vastapäätä (meren puolella) on loistava Perulainen ravintola nimeltään Peruana.Ravintola on katutason alapuolella ja ikkunoista voit katsella kadun vilinää.Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista.Hinta laatusuhde erinomainen. Laskun saat lopuksi aarrearkussa ja naisväki saa lähteissään mukaansa ruusut...Kävin tässä kodikkaassa paikassa ensimmäisen kerran vuonna 1984 ja oletan sen vieläkin olevan siellä.Hyviä ruokahetkiä kaikille!

EDULLISIA MATKOJA TARJOLLA ELI EI MITÄÄN

Vieras    18.02.2011    Teneriffan muita vinkkejä    Teneriffa

Halpoja matkoja oman valinnan mukaan.

Lokakuussa 2010 kävinne Los Americanossa ja törmäsimme kadulla tyttöön joka jakeli arpoja.

Mieheni voitti t-paidan mutta minun arpani sisälsi päävoiton. Tästä syystä lähdimme tytön matkaan viereiseen

Fanaben toimistoon. Siellä oli suomalainen mieshenkilö joka kertoi heidän toiminnastaan.

Jostain syystä hän sai meidän vakuuttuneeksi firman toiminnasta ja kävimme vielä toisen kerran ko.

toimistossa ja teimme sopimuksen. Sopimuksessa meille luvataan kolmen vuoden aikana kuusi valitsemaamme

matkaa. Heti piti suorittaa 1200euron maksu ja jos maksaisimme loput eli 4200 euroa kahden viikon

kuluttua saisimme vielä palkkioksi Karibian risteilyn 10-päiväksi.

Hoidimme maksut ajallaan ja olemme odotelleet jotain esitteitä jotta voisimme tehdä valintoja eri koh-

teistä. Tämä suomalainen mies lupaa l'hettää eli on luvannut marraskuun puolesta välistä tähän päivään

asti, mutta kitään ei tule.

Tuli vaan mieleen että näin hyväuskoisia kusetetaan Teneriffalla. Toivon että joku ottaa opikseen eikä

mene samaan lankaan kuin me kaksi eläkeläistä. Yrityksen nimi on Sand and Sea eli santaa ja merta mutta

meille tuli vain paska mieli koko hommasta ja suuri taloudellinen menetys.

Kohtuullinen majoitus

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Kulunut ja pieniä puutteita.

Henkilökunnan palvelu manjanalaisten puuhastelua.

Hotellin palvelukansiota en löytänyt edes kysymällä.

Taisi olla viimeinen kerta tässä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    15.02.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenequia

Hotelli äärimmäisen hyvällä paikalla. Lähellä rantakatua, linja-autoasemaa, (poliisilaitosta) (?). Pitkä matka niille portaille, joita en viikossa ehtinyt löytää (mentiin toiseen suuntaan rantakatua). Ei mitään valittamista. Olimme viikon matkalla. Pieni, kiva apartementos, ei aamupalaa. Teimme itse. Kadulta löytyi pieniä kuppiloita, mistä olisi saanut aamupalaa. Vastapäätä edullinen paikka, jossa kuulemma (suomalaiset) hyvä lounas (5,70 €). Tulimme Cruziin 17.1. aluksi lämmintä ja aurinkoista, loppupäivät pilvistä ja välillä melko kylmää (lähdimme 24.1.2011). Kuitenkin täydellinen reissu. Olen kiertänyt Canarian saaret muutamaan kertaan (paria pientä saarta lukuun ottamatta) ja vältellyt Cruzia puheiden perusteella (pilvistä ja kylmää verrattuna Americakseen ym.). Voin sanoa, että ihan turhaan. Mahtava paikka ja hotelli hintaluokkaan nähden ihan sopiva. Minulle riittää, että on paikka nukkumiseen ja matkalaukulle, mutta kyllä huoneistossa (ehkä liioiteltu; melko pieni makkari ja olohuone/keittiö) oltiin muutenkin.

Puerto de la Cruz voisi olla paikka, missä vietän viiskymppiseni.

Arvosana hotellille:

Vuorenrinteellä oleva 9 kerroksinen huikea merinäköala.

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club la Costa at Monterey

Osoite Calla de Finlandia. Vuorenrinteellä , asunnot porrastettu keroksittain. Autolla pääsee rinnettä ylös aivan vastaanoton eteen. Asuntokerroksia on 9 ja portaita noustava 8. kerrokseen vastaanotosta 170 rappua. Hotellissa harvoin suomalaisia koska ei ole Suomen matkatoimistojen listalla. Vaatii aika kovaa kuntoa liikkua jalkaisin hoteliile vaikka alhaalta meren rannnasata. Me vaimon kanssa kiivettin aika paljon. Hissit ovat keroksittain eli ylimpään kerokseen mennään neljällä hissillä. Viihdyimme yhden makuuhuoneen asunnossa hyvin sillä 30 neliömetsrin parveke aurinkotuoleineen suoraan etelään oli mahtava. Aamukahvit pienen pöydän ääressä katsellen heräävää kaupunkia ja meren selkää . Tunnelma on rauhallinen sillä moottoritie kulkee kaukana alhaallla eikä juuri häritse.

Hotellissa on ravintola, allasbaari. Uimaaltaalla on lämmitetty poreallas, ja lastenallas. Hotellissa puhutaan vain englantia ja espanjaa. Saavuttuasi hotelliin kantajat ottavat laukkusi ja toimittavat huoneeseen. Viikolla ravintolassa on teemailtoja. Meillä oli turkkilainen ja espanjalainen ilta. Osallistuimme espanjaiseen iltaan. 4 flamengotansijaa ja 2 miesartistia esittivät tunnelmallisen ohjelman. Viikosta jäi mukava muisto.

Arvosana hotellille:

Dona Juanita

Käykääpä Dona Juanitassa syömässä esimerkiksi pippuripihvi. Maksaa 12 euroa + litra Sangriaa (8 euroa). On hinta laatusuhteeltaan 10+. Ja palvelukin pelaa. Ravintola löytyy Palya Azul hotellin lähelta kiinalaisravintolan China Garden vierestä.

Kaikki OK

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Standardi hotelli, eli kaikki ns. normaalipalvelut toimivat. En havainnut torakoita eikä meidän huone tuoksunut homeelta. Tosin oltiin kolmannessa kerroksessa (oisko vaikutusta?). Piramides on hyvällä paikalla, sillä siitä on sopiva kävelymatka joka paikkaan, eikä ympäristömelu haittaa lainkaan. Yksi negatiivinen asia on se että sisäpuolen parvekkeilta ei ole minkäälaista näköalaa muualle kuin pieneen sisäpihaan tai vastakkaisiin parvekkeihin. No paistoi meidän parvekkeelle kuitenkin aurinko koko iltapäivän ajan joten sen osalta meitä kylläkin tyydyttävä. Jos huoneesta puuttui jotain, niin sen sai respasta tai respa vuokrasi sen.

Hotellin uima-allastuolit olivat varattuina jo heti aamusta lähtien, joten vinkkinä uusille kävijöille: vie pyyhe mukanasi aamupalalle mennessäsi. Vain tuolla tavalla saat varmistettua paikan itsellesi.

Arvosana hotellille:

finnmatkojen torakkapesä

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: hotelli andorra

Lomaile ja rentoudu muualla kuin FINNMATKOJEN markkinoimassa hotelli ANDORRASSA, Teneriffalla. Sellainen torakkapesä ettei ennen ole tullut vastaan, torakoita myrkytettiin päivittäin, siitä huolimatta, joka päivä torakoita tuli vain lisää. Seuraavassa huoneessa oli kosteus päässyt tekemään tuhoja tiskipöydän alla olevaan roskis kaappiin ja mukava vihertävän harmaa "surureunus" oli väriläiskänä sen kaapin seinässä ja lattiatasossa noin 10 cm korkeudella sekä se haju...Ihmetyttää MITEN tuollaista paikkaa kehdataan myydä kalliilla hinnalla lomamatkana, kierrän tästä lähtien FINNMATKAT hyvin kaukaa, suosittelen myös muille. Matkasi mennessä pilalle FINNMATKAT eivät ole halukkaita korvaamaan, koska kuluttajalautakunta on antanut "vapaat" kädet toimia näin vastuuttomasti !!!

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    31.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las piramides

Hotellissa on paha home-ongelma. Viikon ajan jouduin nukkumaan hotellihuoneessa parvekkeen ovi auki olohuoneessa, koska suihku ja WC-tiloista tuli niin vahva homeen haju vieressä olevaan makuuhuoneeseen etten pystynyt nukkumaan makuuhuoneessa. En suosittele kenellekään tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

aurinopaikka ei ollutkaan niin aurinkoinen

tervaleijona    28.01.2011    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Park del sol

Monessa Tenriffan hotellissa vierailleena Park del sol oli pienoinen pettymys. Hotellin allasalue oli kuvissa ison ja hienon näköinen. Käytännössä se oli aika pieni ja varjoisa. Aurinkoa ei juurikaan saanut. Hotellialueella oli paljon puita, jotka varjostivat sekä allasaluetta että myös osaa parvekkeista. Hotelissa katsottiin myös hieman kieroon vedestä ja uimisesta nauttivia poikia. He eivät millään malttaneet olla aivan äänettömiä. Aamupalat olivat loistavia.

Arvosana hotellille:

"Hieman kulunut" = läävä

Vieras    28.01.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Family Garden Compostela Beach

Olemme olleet Teneriffalla ja Playa de las Americasissa monen monta kertaa, aina eri hotellissa. Sillä kertaa odotimme innolla aivan meren rannalla sijaitsevaa hotellia merinäköalalla. Merinäköala olikin parasta koko lomassa. Käytännössä hieman kulunut hotelli tarkoitti sitä, että hotellin vesiputket huusivat joka kerta kun joku kävi jossakin huoneistossa suihkussa. Wc-istuin oli rikki, vaikka joku sitä kävikin rassaamassa. Äänieristys oli huono ja yöllisltä retliltään palaavat turistit pitivät mekkalaa hotellin käytävillä. Unet jäivät vähiin sillä lomalla.

Parvekkeet eivät olleet "omia", vaan parvekkeiden ohi kulki käytävä, jota pitkin ihmiset kulkivat huoneistoihinsa. Otapa siinä sitten aurinkoa parvekkeella tai syö ruokaasi saati anuti juomiasi, kun jatkuvasti joku ramppaa ohitse. Yksityisyytta ei ollut. Tämä henkilökohtaisen parvekkeen puuttuminen ei tullut esille matkaesitteessä ja oli todella suuri pettymys.

Hotellialueella oli myös torakoita, lähin onneksi vain parvekkeella. Muissa hotelleissa niitä ei ole näkynyt. Uima-allasalueen aurinkotuolit olivat aikansa eläneet ja likaiset. Allasalue oli muuten hyvä ja aurinkoinen. Se oli meidän ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Mainettaan huonompi

Vieras    17.01.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: H10 Tenerife Playa

Olimme marraskuussa tässä hotellissa viikon. Lennot Finnmatkojen kautta ja hotelli suoraan netistä. Matka tuli puolihoitoineen noin 80 euroa halvemmaksi kuin Aurinkomatkojen pakettimatka. Olemme käyneet Puerto de la Cruzissa useita kertoja mutta ei tässä hotellissa aiemmin. Hotellissa on todella huono ruoka, vihanneksia oli vähän ja ruoka todella yksinkertaista ja halvalla tehty, verrattuna esimerkiksi Las Vegasiin ja Valle Mariin. Viini on kallista ja vesi ilmoitettiin alkuun olevan ilmaista mutta loppulaskussa 4 pulloa oli kuitenkin velotettu ja respassa ei kuunneltu reklamaatiota. Tarjoilijat olivat töykeitä, johtuen varmaan suuresta asiakasmäärästä. Hotellia myydään eläkeläisryhmille varmaan todella paljon kun ravintola oli aina tupaten täynnä harmaatukkaisia elkeläisiä samoin kuin uima-altailla. Parvekkeilta näkee kaikille samalla sivuilla oleville parvekkeille kun sivuseinät ovat rakennettiu tiiliristikoista. Epämukavaa olla parvekeella nakuna aurinkoa ottamassa kun naapurit tuijottavat. Iltaohjelma oli ihan hyvää. Hotellista jäi kuitenkin huono maku!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.