Teneriffan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 13

Valitettava pettymyt

Vieras    16.10.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Mediterranean Palace

Hotelli valittiin sijainnin ja aikaisemman hyvän kokemuksen perusteella, mutta hotellin taso mielestämme laskenut oleellisesti, emmekä aio enää yöpyä tässä hotellissa.

Meillä ahdas, kolkko huone uima-altaan puolella, kivilattia, kovat sängyt, vanhat viltit lakanoiden lisäksi peittoina. Minibaari oli tyhjä, mikäli haluat sen jääkaappina käyttöösi, on maksettava 20e/vko.

Siivous epämääräistä ja huolimatonta, mistä huomautettu heti loman alussa sekä siivoojalle että respan asiakassuhdehlölle, mutta mitään muutosta parempaan ei tullut, vain pahoitteluja.

Hotellin hlökunta ei todellakaan ollut monikielinen niinkuin mainostetaan, eikä palvelualttiudesta saati asiakkaan ymmärtämisestä ollut tietoakaan.

Ravintolassa saimme luvatusta poikkeavat annokset, mitä tyly henkilökunta ei edes vaivautunut pahoittelemaan saati mitenkään korvaamaan, eikä paikalla ollut ketään ns vastaavaa eikä ketään kiinnostanut asiakkaan tyytyväisyys. Tästäkin huomautimme respan asiakassuhdehlölle, joka jälleen vain pahoitteli tapahtunutta, ei tehnyt eikä ehdottanut mitään mikä olisi tuonut tyytyväisyytemme takaisin.

Mikäli emme olisi maksaneet hotellia etukäteen, olisimme vaihtaneet majoituspaikkaa kesken loman, kahden yön jälkeen. Ei missään tapauksessa edes neljän tähden hotelli, paitsi sen perusteella että hotellin alueella näimme vain yhden torakan.

Arvosana hotellille:

Kaikinpuolin upea hotelli

Vieras    14.09.2011    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Iberostar El Mirador Grand Hotell

Pelkästään positiivinen kokemus. Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja siisti hotelli. Upea allasalue. Myös useana iltana hauskaa ohjelmaa. Voin suositella. Lisäksi uimaranta aivan vieressä.

Arvosana hotellille:

Pargue Cristobal ja torakat

Vieras    10.09.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Blue Star Parque Cristobal

Bungaloweissa valtavia torakoita. Viikon lomalla 1 huoneistossa bongattiin 35 torakkaa. Hotelli antoi torjuntasumutetta ja kehotti pärjäilemään.

Arvosana hotellille:

loro park - papukaijapuisto

kävimme jo toisen kerran loro-parkissa viime syksynä ja koska tällä kertaa tiesimme miten siellä pitää toimia, niin katselimme ihan rauhassa eläimiä kunnes tuli ensimmäinen merileijona-näytös, se oli taas ihan huippujuttu, varsinkin kun otimme paikan aika läheltä esityslavaa tällä kertaa, pienet vedenroiskeet eivät haittaa ;). sitten suuntasimme taas eläimiä katselemaan ja odottelemaan delffiini-näytöstä jne. nuo näytökset olivat hienoja (em. lisäksi miekkavalas ja papukaijanäytös). kannattaa ottaa se ohjelmalehtinen mistä näkee nuo näytös-ajat, niin voi rauhassa suunnitella mitä katselee milloinkin. ensimmäisellä kerralla menimme järjestyksessä koko puiston läpi ja aina tuli kiire etsiä paikka missä oli seuraava näytös ja siksi muut eläimet jäivät vähän vähemmälle huomiolle. pingviinit olivat myös aika veikeitä. puistossa oli nimensä mukaisesti valtava määrä erilaisia papukaijoja. kannattaa ehdottomasti käydä, varsinkin jos lapsia on mukana. lisäksi puistoon kulkee keskustasta ilmainen juna-auto edestakaisin koko päivän, mahtui kärrytkin kyytiin. ;)

Upea ranta bahia del Duquessa

Bahia del Duquen ranta Playa de las Americasissa on todella hieno paikka auringonpalvojille ja vesipedoille. Sen hiekka on valkoista ja hienojakoista. Ranta sijaitsee hotelli Bahia del Duquen vieressä ja hotellin henkilökunta käy pitämässä huolta, että paikka on koko ajan siisti ja roskaton.

Loro Parque

Mahtava eläinpuisto ,jossa näkee tiikereitä, papukaijoja, simpansseja, jättiläiskilpikonnia ja delfiinejä ym.

Hyvä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli oli mielestäni hyvää keskitasoa.Kaupat ja ranta lähellä.Keittomahdollisuus ja jääkaappi .

Yöllä ainakin viikonloppuisin kuului kyllä meteliä kaupungilta ja itse hotellista öiseen aikaan, mutta ei se paljon häirinnyt.

Bambi/Astori on hotelli joka sopii aikuisille.

Arvosana hotellille:

Vaatimaton hotelli

Vieras    25.04.2011    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Negatiiviset asiat:

- Patjat, tyynyt ja muut petivaatteet todella kuluneita etteivät näyttäneet enää edes puhtailta!

- Siivous lähinnä roskisten tyhjentämistä ja jonkinlainen lattioiden pyyhkäisy. Lattia tuntui silti aina likaiselta.

Positiiviset asiat:

- Todella ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu.

- Hyvät allas-alueet.

- Rauhallinen hotelli.

- Ruoka oli ok. Meillä oli all inclusive ja olin ihan tyytyväinen. Eväät sai tilata edellisenä päivänä jos oli tarvetta.

Meidän kuuden hengen porukalle tosi hyvä juttu!

Olen yleensä vähään tyytyväinen, mutta petivaatteiden huono kunto harmitti eniten, muuten voisin valita saman hotellin uudestaankin.

Arvosana hotellille:

Mukava suuri hotelli

reeta89    19.04.2011    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Mare Nostrum Resort Mediterranean Palace

Hotelli oli oikein mukava, vaikkakin ehkä hieman liian jäykkä meidän makuumme. Hotelli on paikallista luokitusta 5 tähteä, ja se todellakin näkyi hotellin ruokien ja juomien hinnoissa!

Buffet- aamiainen oli erittäin hyvä, päivällisestä ei ole kokemusta, sillä sinne ei saanut mennä kerran käymään, vaan olisi pitänyt ostaa neljän kerran sarjalippu! Joka mielestämme oli liian kallis (n.90€), kun hotellin lähellä on paljon hyviä ja edullisempia ruokapaikkoja.

Normaali kahden hengen huone oli siisti ja muutenkin ok. Parveke oli meillä vuorille/kadulle päin, ja musiikki kantautui iltaisin huoneeseen, mutta ei kauhean häiritsevästi.

Allasalue oli kohtuullisen suuri ja altaat lämmitettyjä. Siellä oli yksi suuri allas, kaksi pienempää sekä lastenallas. Lapsille oli Hop-Lop- tyylinen leikkipaikka, jossa valvojia! Eli todellakin on lapsillekin tekemistä.

Altailla oli päivittäin toimintaa lapsille ja aikuisille. Nelj'nnessä kerroksessa olisi ollut aikuisille tarkoitetta rentoutumisterassi, jossa juomatarjoilua ym, auringonottoa helpottavaa. Siellä emme kuitenkaan käyneet, sillä sisäänpääsy ei ollut ilmainen (15€).

Hotellin takana on hyvä uimaranta.

Hotellilla oli iltaisin eläinesityksiä, mini-disco ja laulua ja tanssia.

Hotellin lähellä oli paljon kalliita merkkiliikkeitä, mutta hieman kauemman kävellessä löytyi edullisempia kauppoja.

Meillä loma oli oikein onnistunut, ja mielelläni kyseiseen hotelliin palaisin!

Arvosana hotellille:

Ravintola Mamma Rosa

reeta89    19.04.2011    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Todella hyvä ravintola Playa de las Americaksessa. Sieltä saa monipuolista ja erittäin herkullista ruokaa. Henkilökunta on todella ystävällistä ja osaavat he hieman suomeakin. Hintataso on hieman korkeampi kuin Teneriffalla yleensä, mutta edullisempaa kuin suomessa.

Kannattaa ehdottomasti käydä!

Playa Olid

Vieras    08.04.2011    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Playa olid

Hinta/laatusuhteeltaa hyvä paikka. Paljon rappusia joten ei sovi huonojalkaisille. Siisti ja mukava. Ruoka vaihtelevaa ja mahdollista itse valita eri annoksia buffetpöydästä. Viikon ALL INGLUSIVE paketti ennalta ostettuna kahdelta hengeltä 100€ ja oli sen arvoinen. Siistit uima-altaat ja auringonottopaikat. Sopivalla etäisyydellä kaikesta. Rauhallinen sijainti. Suosittelen

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla.

Vieras    05.04.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Las Vegas

Hyvä ja siisti hotelli. Meitä onnisti, saatiin huoneisto 12 kerroksesta jossa oli myös jääkaappi. Oma kattoterassi jonne hilasin kaksi aurinkosänkyä porttikäytävästä 2 viikon ajaksi. Vein sängyt takaisin loman lopuksi. Loma puolihoidolla ja se kannatti. Runsas aamiainen ja vielä runsaampi illallinen. Eka kerran hotellissa aurinkolomalla, vaikka oltiin finnmatkalla. Ehkä se että saatiin huoneisto hulppealta paikalta, antoi lomalle lisäpotkua. Lämmintä riitti hemikuun alusta puoliväliin ihan riittävästi. Joka aamu, päivä ja ilta tuli tehtyä pitkiä kävelylenkkejä ympäri kaupunkia. Kertakaikkisen leppoisa lomareissu järjestyksessään 25.

Arvosana hotellille:

siisti perushotelli.

Vieras    13.03.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Asuimme 3 viikkoa Tenerife Vingissä ja viihdyimme tosi hyvin.Sijainti hyvä,lyhyt matka rannalle ja keskustaan.Aamupäivät kuluivat kävelyretkiä tehden yläpuolelle kaupunkia ja aina avautu kaunis maisema merelle päin katsoessa tai mihin päin vain.Ensi talveksi olen varannut 6 viikkoa samaan hotelliin koska meille kelpaa tavallinen perusjuttu.Allasalue oli siisti katolla.Keittiö varusteet oli niukat mutta hyvin niillä sai laitettua mitä tarvitsi.

Arvosana hotellille:

"Pölypesä"

Vieras    07.03.2011    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: las piramides

Palasimme juuri Teneriffalta ja olimme viikon Las Piramideksessa. Emme haistaneet huoneessa homeen hajua, mutta siivous oli aika surkeaa. Sänkyjen ja tuolien alla oli paksu kerros pölyä samoin kaikki pöytäpinnat olivat pölyn peiitossa. Yskimme ja niiskutimme koko viikon. Saattoihan se olla jo Suomessa saatua flunssaakin, mutta tuskin pölyisyys ainakaan hyväksi oli

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    05.03.2011    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: las piramides

Hotelli Las Piramidos oli mielestäni todella hyvä hotelli, huone oli siisti ja remontoitu, rauhallisella alueella mutta ei kaukana kaupoista ja tanssipaikoista. Huonet siivottiin säännöllisesti ja tunnelma hotellisssa oli mainio. Olen taas lähdössä Teneriffalle, ja hotelli on tietysti tämä pyramidihotelli !

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.