Matkakokemukset - Hotelleja Teneriffalla: Sivu 7

Sopiva sijainti

Vieras    11.03.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Apartmentos Teneguia

Asiallinen hotelli, kiva sijainti, jos ei tarvitse merivesialtaita.

Pienet huoneet, mutta ok.

Arvosana hotellille:

Laguna Park 2

Vieras    11.03.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Laguna Park 2

Kotiuduime juuri ihanalta lomamatkalta Teneriffan Playa de las Americasista. Äkkilähtöhotelliksemme määräytyi Adejen / Fanaben alueella sijainnut Laguna Park 2. Kyseessä on melko jyrkässä rinteessä sijaitseva monitasoinen, suurehko apartementos-hotelli. Virallinen luokitus kaksi tähteä. Suurella terassilla varustetut huoneistot olivat tähän nähden todella siistejä; erilinen olohuone baarikeittiöineen + makuuhuone + kylppäri/wc. Keittiössä hyvä perusvarustus; astiat, uudehko keraaminen liesi+uuni ja mikroaaltouuni. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, hiustenkuivain ym olisivat olleet vuokrattavissa respasta 10-20e/vko -hintaan. Samoin televisioon olisi pitänyt lunastaa 20e/vko maksava katselukortti, tv ei mennyt päälle ilman tätä korttia. Me emme näitä kapineita vuokranneet, koska selvisimme hyvin ilmankin..mielestämme hiukan rahastamisen makua, koska kyseessä kuitenkin selkeästi apartementos-huoneisto. Siivouksesta annamme täydet viisi tähteä; joka päivä paitsi sunnuntaina huoneisto siivottiin ja pyyhkeet + lakanat vaihdettiin 2-3 kertaa viikon aikana. Miinusta möykkyisestä tyynystä, jonka olisi varmaankin saanut vaihdettua, jos olisi liikaa häirinnyt. Siivoojat erittäin ystävällisiä ja luotettavia. Myös hotellialueen yleiset tilat siistejä.

Hotellialueella on suurehko ravintola, jossa tarjoiltiin buffet-tyylistä, monipuolista aamiaista + lounasta. Päivällinen oli käsittääksemme ala carte-tyyppinen. Itse emme syöneet hotellin ravintolassa mutta matkatoverit kehuivat ravintolan antimia. Lisäksi hotellissa on baari/yökerho, jossa oli joka ilta ohjelmaa / esiintyjiä ja edulliset drinksut ja mahdollisuus ostaa yöevääksi ainakin take away-pizzaa:) Hotellin yhteydessä myöskin minimarket, josta sai kätevästi hankittua tuoreet leivät ym aamiaistyyppiset tarvikkeet--hinnat melkolailla samat kuin alhaalla San Eugenion tai Torviscan marketeissa. Hanavesi kuulemma huomakelpoista mutta itse turvauduimme kuitenkin pulloveteen.

Uima-allasalue suuri, aurinkotuoleja riittää varmasti kaikille. Aurinkotuoleihin sai halutessaan vuokrata pienellä summalla patjan + varjon. Uima-altaassa lämmittämätön merivesi, joten virkistävää oli pulikonti siinä:) Allas-alueella hyvinvarusteltu baari, josta myös kohtuuhintaista ruokatarjoilua. Plussana myös alueella partioiva uimavalvoja. Kuntosali, tenniskenttä ja minigolf-rata kuuluvat myöskin tämän hotellin antiin. Kuntoilusta käyvät myöskin sadat porrasaskelmat sekä jyrkähköt ylä- ja alamäet hotellin alueella sekä hotellin ulkopuolella liikuttaessa...ei siis liikuntaesteisten ja/tai kovin huonokuntoisten paikka. Hotelilla on tosin oma courtesy-bussi, joka kuljettaa monta kertaa päivässä ilmaiseksi alas San Eugenion keskustaa sekä Torviscas-rannalle ja myös ylös takaisin hotelille. Taksikyyti samalle matkalle maksoi noin kolme euroa suuntaansa. Takseja voimme myöskin kehua ja suositella--kohtuuhintaista ja aina oli mittarit asianmukaisesti päällä eikä kuskit kierrättäneet kertaakaan ylimääräisiä lenkkejä. Taksikyyti Los Christianokseen maksoi n.8 euroa, kävellen rantabulevardia pitkin aikaa menee noin 1-1,5h tähän matkaan.

Sitten tärkeää asiaa turvallisuudesta; Safety Box (joka tässä hotellissa on huoneistossa sijaitseva pieni kassakaappi) kannattaa EHDOTTOMASTI vuokrata-->maksaa 20 e + 5 e vakuusmaksu, joka palautetaan lähtöpäivänä. Respasta saa avaimen kassakaappiin, johon lisäksi syötetään itse keksitty numerokoodi. Saimme valitettavasti todistaa eräiden suomalaistyttöjen joutuneen ryöstetyksi tulopäivänsä iltana--heillä ei kuulemamme mukaan tuota safetyboxia vielä ollut ja heidän huoneistostaan siis ilmeisesti ainakin passit+rahat+ yksi vielä lukittuna ollut matkalaukku varastettiin. Tytöt itse olivat ilmeisesti hotellin baarissa ryöstön aikana. Meillä ei ole tarkempaa tietoa siitä, että olivatko heidän huoneiston ovet asianmukaisesti lukittuina. Todella kurjalta tuntui heidän puolestaan, ei ollut mukava aloitus lomalle tuollainen:(:( Huom: hotelli ei ole korvausvelvollinen, jos arvoesineet / rahat / passit eivät ole lukitussa tallelokerossa. Hotellilla on oma vartija, joka ainakin iltaisin aktiivisesti alueella partioi--hotelli kuitenkin levittäytyy niin laajalle alueelle ja moneen tasoon rinteeseen, ettei kaikenkattava vartiointi ole millään mahdollista. Myöskin katutasossa sijaitseva respa toimii helppona läpikulkupaikkana, kontrollia vierailijoiden tai muiden kulkijoiden suhteen ei ole. Me emme tunteneet oloamme turvattomaksi mutta toki tuo tyttöjen ryöstetyksi tuleminen tuntui erittäin ikävältä.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin mukava ja monipuolinen hotelli tämä Laguna Park 2; aurinkoinen henkilökunta ja hyvät puitteet ihanalle aurinkolomalle. Playa de las Americasissa riittää nähtävää ja koettavaa, joka paikassa on erittäin siistiä ja paikalliset ihmiset aurinkoisia. Monia erikokoisia hiekkarantoja (aurinkotuoli x2+varjo maksaa 9-15 e/pvä) ja vesiurheiluaktiviteetteja tarjolla. Ravintolatarjonta monipuolista ja kansainvälistä--jos haluat enemmän paikallista, kanarialaista ruokaa niin suosittelemme suuntaamaan läheisiin pikkukyliin jossa ei massaturismia ole (esim.Los Abrigosissa ja La Calletassa fantastisia kalaravintoloita--taatusti tuoreita mereneläviä). Teneriffa on monipuolinen saari, jossa paljon nähtävää myös autonvuokraajille. Lapsiperheet suuntaavat mielellään vesipuistoihin sekä eläintarhoihin, jotka kuuleman mukaan hyvätasoisia. Itse suunnittelimme jo, että vielä joskus palaamme Americasiin ja silloin kahdeksi viikoksi:) Suosittelemme!

Arvosana hotellille:

Hieno paikka

Vieras    10.03.2012    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Todella siisti ja mukava paikka.Henkilökunta upean ystävällistä, huomioi lapset hienosti.Huomaa että lapsiperheet ovat haluttuja asiakkaita.Ruoka oli todella hyvää ja valikoimaa riitti, kaikkea sai syödä ilman vatsanväänteitä.Respasta sai juomavettä aina tarvittaessa.Altailla oli ihana lökötellä. Kaikki toimi niin hyvin että tahdon joskus takaisin.Oikea löhöviikko, ihanaa.

Arvosana hotellille:

hyvä tasokas

Vieras    03.03.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: las piramides

Erittäin siisti ja palvelu ensiluokkaista. Olemme majailleet useita kertoja kyseisessä paikassa. ravintolan antimet erin-omaisia ja hinnaltaan edullisia. Huoneet siistit samoin uima-altaat. Suosittelen kaikille. Vaasalainen..........

Arvosana hotellille:

Parasta asumista Puertossa.

Vieras    02.03.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Club Casablanca

Hyvä hotelli,todella ystävällinen palvelu.Kaikin puolin siistiä.Ravintola yksi edullisimmista.

Arvosana hotellille:

Suosittelen varauksin

Vieras    01.03.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Apartamentos HG Tenerife Sur

Huonoa:

- Todella heikosti äänieristetyt huoneet, allas-alueen siivous alkaa joka aamu klo 7.30 ja siivouskoneen pyörien osuessa laattojen reunaan kuuluu kiva "klonk-klonk" ääni altaalle päin oleviin huoneisiin joten herätys on taattu tuohon aikaan.

- Vaatimaton aamiainen.

- Siivous vain 2 kertaa viikon aikana.

- Ei kahvinkeitintä.

- Lisämaksusta otettu Internet -yhteys käytännössä täysin käyttökelvoton.

Hyvää:

- Lyhyt matka rantaan.

- Lyhyt matka ostoksille.

- Ystävällinen palvelu.

- Allas-alue kohtuu ok.

Arvosana hotellille:

Hintansa arvoinen, mahtava kokemus!

Vieras    20.02.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: H10 Conquistador

Paljon reissaanneena ja erilaisissa hotelleissa yöpyneenä voin lämpimästi suositella H10 Conquistrator -hotellia sinne aikoville. Itse etsiskelin varatessani tietoutta/kokemuksia kyseisestä hotellista, mutta en löytänyt (ainakaan suomeksi/suomalisilta). Syy tähän selvisi paikanpäällä, hotellissa vierailee kuulemma harvoin suomalaisia. Itse olimme hotellissa viikon, ja ainoat Suomen kansalaiset.

Varasimme reissun Tjäreborgin kautta, all inclusivella ja merinäköalalla. Huoneesta lähtien hotelli oli todella siisti, moderni, tyylikkäästi sisustettu ja raikas. Yleensä näissä all inclusive -komplekseissa on kokemukseni mukaan "ahdas" ja meluisa tunnelma, toisin oli täällä. Ja kuitenkin, hotelli näkyi olevan loppuunbuukattu.

Ravintolasta löytyi useita ravintoloita, ja ruoka oli aina todella hyvää ja kattavaa (jokaiselle jotakin lihapullista ja nakeista simpukoihin ja shampanjaan). Ruoka vaihteli päivittäin, joten ainakaan viikon aikana antimiin ei kerennyt kyllästymään. All inclusive maksoi noin 160e/naama/viikko, ja oli todellakin sen arvoinen. Aamiasbuffetin, päivällisen ja illallisen lisäksi ranneketta vilauttamalla sai tiettyjä alkoholijuomia (merkitty listalta), virvokkeita, jäätelöä sekä allasbaarista pientä syötävää (kuten hotdogeja ja hampurilaisia) tiettyinä kellonaikoina. Lisäksi all inclusive -asiakkaat olivat oikeutettuja vaihtamaan yhden illallisen hotellissa sijaitsevaan Italialaiseen A`la carte -ravintolaan (jossa muuten oli vieläkin parempi palvelu ja maukkaammat ruoat).

Jos jotakin miinusta pitää väkisin keksiä, oli sitä hotellin hitaat hissit -onneksi huoneemme sijaitsi 2. kerroksessa, joten pärjäsimme hyvin portaitakin käyttämällä. Lisäksi hotellin kylpylä olisi voinut olla ilmaisessa käytössä all inclusivesta maksaneille. Kävimme siellä kerran, hintaan 12euroa/naama.

Suosittelen! Ja jos jollakulla on jotakin kysyttävää, vastaan ilomielin (koska itse en varatessani löytänyt hotellista juuri mitään suomenkielistä infoutta).

Arvosana hotellille:

Siisti, viihtyisä huoneistohotelli

Vieras    07.02.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Club Casablanca

Erittäin ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ja rauhallinen hotelli, baarista saa hyviä edullisia lounasannoksia, iltaohjelmaa lähes joka ilta. Sopii kaikenikäisille, jos haluaa bailata, keskustaan on lyhyt kävelymatka.Suosittelen lämpimästi.

Arvosana hotellille:

kymppiplussan hotelli

Vieras    03.02.2012    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: costa los gigantes resort

Vietettiin aivan mahtava loma tammikuun 13. pvä 2012 alkaen viikon ajan finnmatkojen costa los gigantes resortissa perheen kanssa johon kuului 2 aikuista ja 3 lasta (2,5,8-vuotiaat).

olimme toista kertaa perheen kanssa Teneriffalla, aikaisemmin muutama vuosi sitten kohteena oli playa de las americasin lähellä oleva costa adeje. silloin aurinkomatkojen hotellissa nimeltä familyhotel isabel.

Päädyttiin kohteeseen oikeastaan hotellin perusteella. Etsittiin hotellia joka olisi tasokas sekä sieltä löystyisi kaikki ajatellen lapsiamme. Aikaisemmin muutaman vuoden takaa olimme paljon hotellilla joten sen täytyisi vastata odotuksiamme (hyvät lämmitetyt altaat, paljon altaita, vesiliukumäki, ohjelmaa lapsille, all inclusive, kulkuyhteys vesipuistoon/eläinpuistoon, ranta, isot ja tilavat sekä siistit huoneet, parveke/patio, hissillinen hotelli jossa helppo liikkua rattaiden kanssa).

Saavuimme tulopäivänä lentokentälle jossa ainut miinus oli matkallamme että finnmatkojen opas vain opasti bussille muttei lähtenyt mukaan bussiin. normaalistihan on tottunut että opas tulee bussiin kertomaan hieman kohteesta. Lentokentältä matkaa Gigantesiin oli n tunnin verran. Saavuimme hotellille myöhään illalla ja heti nopean checkin:n jälkeen hotellivirkailija kutsui laukunkantajan hakemaan meitä. Pääsimme lakkuinemme ja lapsinemme avinaisen sähköauton kyydissä omalle huoneelle. Huoneemme oli muutaman portaan päässä jalkakäytävältä mikä ei ollut ongelma vaikka meillä rattaat olikin.

Huoneen ensisilmäys oli mahtava!!! Huone oli todella siisti ja taso oli sviitin luokkaa. Baarikaappikin täytettiin joka päivä; ovella kävi aamupäivisin hotellintyöntekijöä joka kysyi mitä haluamme (olutta, virvoitusjuomiksi mehua, limpparia, vettä) taikka jos ei ollut paikalla niin baarikaappi oli täytetty puolesta ja siellä oli aina juomista. Huoneessa oli iso olohuone, jossa taulutv sekä iso makuuhuone jossa myös iso taulutv. iso, huoneistonlevyinen parveke, jolta rajaton näkymä atlantille sekä la gomera-saari joka siinsi keskellä merta!! hulppeaa!!! Wc:ssä oli iso kylpyamme suihkuineen, käsienpesualtaat, wcpönttö sekä wcallas?..liekö alapesuallas vai mikä oli? isot valkeat pyyhkeet, hiustenkuivain sekä joka päivä täytetyt shampoot, hoitoaineet, kampa, laseja, hiussuojus yms pientä ja ylellistä.

Meillä suht iso perhe niin huone oli meille juuri sopiva. Vaatekaappeja oli ruhtinaallisesti ja saimme kaikki vaatteemme viikon ajaksi kaappeihin, mihin sai halutessaan laittaa tuoksun jotta vaatteet tuoksuivat puhtaalle ja hyvälle. Makuuhuoneen vaatekaapissa myös kassakaappi jonka sai lukita omalla numeroyhdistelmällä. Myös eteisessä runsaasti kaapitilaa. Sen lisäksi huoneistossa kaksi kirjoituspöytää laatikoineen ja kaappeineen. Makuuhuoneessa meillä oli lastensänky sekä muhkea iso parivuode 160-180 cm. Olohuoneessa oli sohva levitetty valmiiksi ja pedattu vuoteeksi isommille lapsille. Sen lisäksi olohuoneessa lasinen rottinkipöytä kahdella pehmustetulla rottinkinojatuolilla. Parvekkeelta löytyi kaksi makuuasentoon taipuvaa parveketuolia pehmusteilla.

Hotellin all inclusive oli hulppea. Iltaisin oli illallispuffet. Miehethän eivät saaneet osallistua tänne sandaaleiss aja sortseissa. Mutta sai osallistua esim tennareissa tai muissa siistimmissä kengissä sekä siisteissä sortseissa. Ruokateema vaihtui päivittäin ja ruoka ei todellakaan ollut samanlaista. Useita kokkeja teki suoraan ruokaa lautasille, ruuan tarvikkeet sai itse valita. esim. pastaa + lisukkeita; oma pasta-annos tehtiin suoraan paitsinpannulta lautaselle. Ruokaa oli valtavasti!!!! Jonoja ei ollut koska tarjoilupöytiä oli niin paljon. Heti puffettiin tultaessa tarjoilija oli vastass aja ohjasi sopivaan pöytään. Kaikki pöydät oli keskeisellä paikalla ja joka paikasta pääsi kätevästi hakemaan ruokaa. Pöytiin tarjoiltiin ruokajuomat, eli heti pöytään saavuttaessa tuli uusi tarjoilija ottamaan saman tien ruokajuomatilauksen, viiniä sai pöytään pullollisen, olutta tarjolla sekä vettä ja virvokejuomia, maitoa mitä vaan halusi.

päivisin oli myös puffet käytössä sekä uima-altaalla oli snackbaari missä tarjoiltiin ranskalaisia, nugetteja (kala+kana), sai tehdä omia hampurilaisia täyttäen niitä itse, erilaisia pizzapaloja, saalaatteja yms. juomia mitä vaan. toiselta uima-altaalta löytyi myös drinkkejä, tältä sncakbaarilta sai olutta, sangriaa, puna-ja valkoviiniä, limppareita, mehuja, vettä ym ym. Hotellin aulassa oli myös suuri baari mistä sai tilata ilmaiseksi tietenkin erilaisia drinkkejä ja juomia. niin ja snackbaarista sai myös jäätelöä.

Aamupalapuffet oli myös loistava; sielläkin kokkeja teki oman maun mukaan munakkaita...muista herkuista puhumattakaan.

Niin ja aivan valtavat valikoimat aina hyvän ruuan vastapainoksi herkkuja, leivoksia, hedelmiä ym mitä vaan voi kuvitella!!!

Niin ja illallisja lounaspuffetiss akokit paistoivat milloin mitäkin pihvejä suoraan lautaselle liekittäen ems.

uima-altaat oli lämmitettyjä kaikki (27-32 asteista vettä). Oli yksi iso uima-allas, jossa koko ajan kopissaan valvoja lifeguard tarkkailemassa. Sitten keskellä vielä isompi uima-allas, tämä taisi olla aktiiviallas, jolla järjestettiin jos minkälaisia ohjelmia, mm ilmalla täytetty lavitsa mitä pitkin sai kävbellä veden päällä yms yms. vesijumppaa, tikanheittoa, kilpailuja. Sekä sitten vielä tosi lämmin uima-allas, jossa erotettu aidalla matala pää sekä hieman syvempi pää. Tähän altaaseen laski vesiliukumäki. Vesiliukumäki oli yllättävän pitkä ja siitä ei sanaut aikuiset laskea. Meillä 8- ja 5 vuotiaat kyllä nauttivat suuresti laskiess akellukkeilla mäkeä.

ja sitten oli vielä lastenallas.

Aurinkotuoleja oli paljon ja aina löytyi vapaita tuoleja koko perheellemme. Allaspyyhkeet oli ihanan pehmeät ja suuret. Ne sai panttia vastaan viikoksi respasta.

Hotellilta kulki oma bussi hotellivieraille ja sillä pääsi vesipuisto siam parkiin costa adejeen sekä los cristianokseen. Bussi maksoi 3e / menopaluu. Meisänkin piti ensin vuokrata auto mutta se ei ollut tarpeellista koska hotellin bussilla pääsi minne tarvitsikin. Sekä finnmatkojen retkille olisi myös päässyt. Opas oli tavattaviss ajoka päivä klo 10-15 muistaakseni vai olikohan se 10-13. sekä guide onnline toimi hyvin ja oppaille sai soiteltua ja kyseltyä tarpeellista.

Hotellin henkilökunta oli aivan ihanaa ja ystävällistä.

Lapsille oli paljon ohjelmaa, sekä aikuisillekin. Päivisin oli lasten kerho missä askarreltiin ym järsjetettiin kaikkea ohjelmaa. Hotellin sienällä oli suuri taulu ja aikataulu missä oli lueteltu lasten ja aikuisten ohjelmat. Siletä oli hyvä aina käydä tarkistamass ajos oli ohjelmaa vaille.

Joka ilta oli jonkunlainen show lasten minidiscon jälkeen, jossa laulattivcat ja naurattivat useita ohjaajia. lapset nauttivat discoista missä ohjelma oli aina ohjattua, oli yheisiä tansseja joihin myös aikuiset pääsivät mukaan. Ohjaajat olivat kehittäneet myös näytelmiä ja erilaisia leikki- ja visailuja.

Iltaisin oli myös aina se jokin show. milloin oli paikalla kotkia kera isäntänsä.kotkat lensivät pitkin salia ja hauskuttivat yleisöä. Välillä taas oli ohjelmass apapukaijashow sekä käärmeshowtakin oli ohjelmassa. lasten näytelmä oli aivan ihana! tosi hyvää iltaohjelmaa. lapsille oli omia drinkkejä alkoholittomia ja aikuisille sitten alkoholillisia.

hotellilla oli tenniskenttä ja minigolf-rata. Sen lisäksi oli tosi iso ja monipuolinen leikkialue ulkona. kuin hoplop kuten meidän lapset asian ilmaisivat.

niin ja paikallinen ranta oli ihan pienen kävelymatkan päässä, playa arena. siellä oli ihanaa ja hienoa mustaa hiekkaa ja se oli juuri sopivat kokoinen. aurinkotuoleja sai paikan päältä ja varjoja pientä korvausta vastaan. ihanat aallot olivat ihmetyksen aiheita! rnatakatu oli myös kiva käppäillää

kävimme myös los gigantesin keskustass akatsomassa kallioita kävellen rattaiden kanssa, mutta aikamoista kiipeämistähän se oli.

siivous oli joka päivä, pyyhkeet vaihdettiin joka öpäivä sekä tarvittavat tarvikkeet jotka oli loppu.

eli kymppiplus arvosanaksi tästä reissusta ja ennen kaikkea hotellista jossa oli aivan kaikki!!!!!!!!

niin ja vielä se pelihalli mikä oli lapsille hotellilla, jos kiinnostaa pelit...meitä ei niinkään.

Arvosana hotellille:

Ei lepoa kaipaaville

Vieras    27.01.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Aparthotel Parque La Paz

Ajateltiin tulla miehenikanssa levähtämään ja unohtamaan työkiireet viikoksi espanjaan just tähän hotelliin. Jatkuva melu häiritsi koko ajan. sekä pikkuisen ötökät jotka juoksivat kilpaa nurkasta nurkkaan... En suosittele kenellekkään sellaiselle, joka kaipaa lepoa. joka ei tykkää jatkuvasta melusta.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli huippupalvelulla

Vieras    21.01.2012    Playa Paraison hotellit    Playa Paraiso
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

Olimme kahden lapsen kanssa kaksi viikko Teneriffalla Playa Paraisossa ja asuimme Riu Buena Vista- hotellissa ja meillä oli All Inclusive - paketti.

Hotelli on iso, mutta selkeä. Henkilökunta on aivan mahtavaa. He huomioivat kaikki kokoajan, ovat erittäin lapsiystävällisiä ja hotellin suuresta asujamäärästä huolimatta heillä on kaikille aikaa ja aina tietenkin hymyn kanssa.

Palveluja on hotellissa paljon. Kivoja kauppoja, mahtavia sohvaryhmiäja autonvuokrauskin onnistuu hotellin kautta.

Lasten kanssa on todella mukava ja helppo, kun mikään hotellialueella ei maksa mitään, lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana ja homma toimii. Ihmettelen miksi olemme aiemmin olleet puolihoito paikoissa. Tämä on ihan ehdoton. Hotellin ruoat ovat niin monipuolisia, että kahden viikon matkalla tuli vain kaksi kertaa syötyä hotellin ulkopuolella ja silloinkin olimme muualla saarella vuokra-autolla. Vedetkin saa ilmaiseksi respasta ! Ja se palvelu.

Allasalue on upea aivan meren äärellä. Vieressä on baari ja snack-paikka, joista voi hakea ruokaa ja juomaa, joten siinä menee vaikka koko päivä ja palvelu tosiaan pelaa.

Jos haluat lomalta helppoutta, vaivattomuutta, upeita puitteita, huippupalvelua, hienoja näköaloja, mahtavaa ruokaa, hienosti järjestettyjä lasten kerhoja, iltaisin ilmaisia show-tapahtumia, iloista henkilökuntaa, niin RIU BUENA VISTA on valintasi. Suosittelen. Vieläkin on hyvä makua suussa muutama päivä matkan jälkeen. Ylivoimaisesti paras hotelli missä olemme olleet. Pesee Hiltonin mennen tullen.

Arvosana hotellille:

all inclusive-hotelli

Vieras    15.01.2012    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: paraiso floral

Iso tornitalo-hotelli lähellä rantaa, tilava kaksio, olohuoneessakin makuualkovi, mikä oli positiivinen yllätys! Näkymät 16-kerroksen parvekkeelta upeat; Teiden huippu, Las Americas ja meri, sekä merivesiuima-allas, sekä paikallinen

"ostoskatu", siis 100m turistikauppoja, muutama ravintola. Aamiainen TOSI BRITTIVERSIO, munia neljällä tavalla, pekonia, papuja, makkaroita,jne. Kaipasimme tomaattia, kurkkua, salaattia, muuten oli monenmoista tarjolla.

Lounas oli päivän paras ruoka, yleensä, vaikkakin illallisbuffet oli joka ilta hieman erilainen, niin muutaman päivän jälkeen kyllästytti, eli ulos syömään! Shangri La:ssa" hullu" tarjoilija, ihanaa sweet & sour kanaa ja monipuolinen seisova pöytä: sushia, wok-vaihtoehtoja, äyriäisiä, jne.

Hotellin henkilökunta oli ok, ravintolan iltaruuhkassa ehkä hiukan tiukoilla, paikka oli täynnä brittejä, myös nuoria, jotka totisesti osaavat juoda "ilmaista" alkoholia=)

Meidän huoneeseen ei onneksi kuulunut ravintolan jokailtaisten esiintyjien meteli.

Brittien aamuinen jonotus allasalueelle (aukesi klo 9) oli hupaisaa seurattavaa, kun palasimme klo 18 retkiltämme, hotelli oli täynnä ravunpunaisia brittejä.

Hotellin hissit olivat alimitoitetut, aamulla klo 9-10 sai odotella jopa 20min hissiä, paitsi jos kävelit alas.

Arvosana hotellille:

Olen ollut tyytyväinen

Vieras    14.01.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Olen ollut kahden viikon pätkiä kaikkiaan kuutena eri vuotena. Koskaan ei ole ollut mitään valittamista.Hotelli on ollut, kuin toinen koti. Tuttuja pidempään olevia suomalaisia sekä pariskuntia, että yksikseen reissaavia.

Henkilökunta on ollut aina hyvin ystävällistä ja kaikki tilat tosella siistit. Uima-allas alue mukava ja sieltä hyvät näköalat. Keittiön tarvikkeet saa sellaisiksi, kun tarvitsee. Olen pyytänyt aina tarvitsemaani siivoajalta ja aina olen saanut.

Nyt vain on liikkeellä huhu, että koko hotelli olisi myyty ja koko henkilökunta muuttuisi.

Todella harmillista, jos näin on, kun syksyllä olisin halunnut mennä hotelliin pidemmäksi aikaa, kuin vain pari viikkoa

Arvosana hotellille:

Varma perushotelli

Vieras    12.01.2012    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Apartamentos Teide Mar

Kulunut, mutta siisti hotelli. Keittiövälineet vaatimattomat. Sängyissä parhaat päivänsä nähneet runkopatjat ja muovitettu patjan päällinen, joka vanhuuttaan "äänteli" kylkeä kääntäessä. Huoneemme olivat puutarhaan/altaalle päin ja 3. ja 4. kerroksessa, joten maisemat oli vuorille päin ja aurinko lämmitti mukavasti huoneet. Viereisen siiven parvekkeilta suora näkymä meidän parvekkeelle, mutta kun ei antanut sen häiritä ja kun huoneissa ei tullut niin paljon vietettyä aikaa, ei haitannut. Henkilökunta ehdottomasti ystävällistä, vaikka aina ei yhteistä kieltä löytynytkään. Aamupala runsas ja melko proteiinivoittoinen. Meidän viikolla melko vähän suomalaisia. Muutama lapsiperhe/keski-ikäinen seurue.

Arvosana hotellille:

Isolle perheelle loistohotelli

Vieras    04.01.2012    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Vista Sur

Vista Sur oli tosi kiva hotelli meidän kolmilapsiselle perheellemme. Sijainti oli loistava, rantaan pääsi ylittämällä kävelytien (hotellin alueelta rantaan yht. n. 20 metriä) ja ostosmahdollisuuksia oli reilusti kilometrin sisällä (esim. Zara oli kadun toisella puolella, keskustassa oli merkkiliikkeitä, kuten Guess, ja laadukkaita, mutta edullisia lastenvaatteita, kuten Okaidi). Näistä seikoista huolimatta sijainti oli mielestäni rauhallinen. Iltaisin kuului musiikkia terassille - joka oli muuten noin 50-60 neliötä! - mutta sehän loi vain mukavaa etelänmaalaista tunnelmaa.

Meillä oli huoneisto, jossa oli kaksi erillistä makuuhuonetta, ruokailutila, jonka yhteydessä oli keittokomerotasoinen keittiö, ja pari porrasta alempana oli olohuone sohvineen. Käynti terassille oli sekä keittiöstä että olohuoneesta. Keittiöstä löytyi kattiloita, paistinpannuja ja lautasia, laseja ja aterimia ihan tarpeellinen määrä. Teimme viikon aikana useampia aterioita "kotona". Hotellin lähellä (n. 50-80 m) oli pienehkö Spar-kauppa, noin kilometrin päässä oli iso ruokakauppa.

Terassilla oli muovinen pöytä ja tuolit sekä auringonottotuoleja + reilusti tilaa. Näkymä oli merenrantaan ja palmujen reunustamalle kävelytielle. Terassin toiselta sivulta näki aukiolle, jossa oli pizzerioita ja ravintoloita. Hotellin uima-allas oli hotellin ja kävelytien välissä: siis hotelli - uima-allas - kävelytie - merenranta - nämä kaikki ehkä noin 30/40 metrin sisällä. Allas ei ole siis kummoisen kokoinen, lastenosa oli todella pieni. Olimme kerran altaalla, muuten olimme merenrannassa.

Hotelli oli siisti ja siivooja kävi joka päivä. Mutta luksusta lomaansa havittelevalle se ei ole oikea paikka. Sohvat, keittiö, terassin muovituolit jne. tuovat lähinnä mieleen 80-luvun :) Mutta lapsiperheelle, joka arvostaa käytännöllisyyttä, tilaa, keittomahdollisuutta, perussiisteyttä ja loistavaa sijaintia, paikka on viiden tähden löytö. Jos menisin kyseiseen kaupunkiin uudelleen, valitsisin saman hotellin ehdottomasti uudelleen!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.