Matkakokemukset - Hotelleja Teneriffalla: Sivu 2

Keskeisellä paikalla

Vieras    30.11.2017    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2017 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli huippupaikalla, aikuisille jotka eivät etsi luksusta vaan perus majoitusta, todella ystävällinen ja avulias henkilökunta. Maksullinen pysäköinti autoille.

Arvosana hotellille:

Järkyttävä paikka

Vieras    03.11.2017    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2017 | Hotelli: las piramides

No juu, eipä ole hotellin taso ainakaan ylöspäin mennyt tämän viestiketjun aikana.

Ihan järkyttävä paikka! Huoneet likaisia, torakoita ja jäljistä päätellen myös luteita, kaikki rikki suihkuista jääkaappiin.

Henkilökunta ei osaa englantia kuin avittavasti tai sitten eivät ole osaavinaan, kun eivät jaksa kuunnella valituksia.

Noita kännikaloja on edelleen, hyppivät altaaseen jopa huoneiden parvekkeilta pienemmällä uima-altaalla. Onneksi olivat koko ajan sen verran jurrissa, että humalaisen tuurilla osuivat aina juuri ja juuri veteen saakka.

Sängyissä nukutaan runkopatjan päällä ilman mitään petauspatjaa, tyynyt oli jossain kaukaisuudessa hankittu.

Yhden yön pystyin olemaan ja sitten piti vaihtaa hotellia. torakkamyrkky haisi, pöly ja home aiheuttivat jo nenän tukkeutumisen ja hengenahdistuksen, vaikken ole astmaatikko enkä edes allerginen. Ja ne torakat.. voiko niin isoja ollakaan?? En suosittele edes pahimmalle vihamiehelle!!

Arvosana hotellille:

Keskeinen, mutta rauhallinen sijainti

Vieras    19.02.2017    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Marola Park

Pienehkö hotelli keskeisellä paikalla. Lyhyt matka rannalle, ostoksille, ravintoloihin. Meillä oli kaksio altaalle päin, hyvin rauhallinen, ei melua yöllä. All inclusive suppeahko, mutta ruoka todella hyvää. Huone perussiisti, helmikuussa aamuisin melko viileä, ja kosteutta oli. Paljon suomalaisia, mutta meitä se ei haitannut. Kivoja kävelylenkkejä ympäristössä. Lähellä (tien toisella puolella) leikkipaikka ja vähän pidemmällä sairaalan takana toinen. Bussipysäkki hotellin edessä, helppo liikkua. Myös taksilla liikkuminen helppoa ja edullista.

Arvosana hotellille:

Loukku

Vieras    16.11.2016    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: las piramides

1/4 tähti. Matkantoimiston kuvat ihan eri maailmasta, tulvi vettä, sähkövika.

Sijainti ok mutta ei koskaan enään.

Arvosana hotellille:

En voi suositella

Vieras    18.06.2016    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Hotellin vanhenpi henkilökunta ei kovinkaan ystävällistä. Nuoremmat osasivat englantia ja yrittivät olla avuksi. Koko hotellissa haisi viemärit. Uima-altaan vesi oli niin kylmää että uiminen ei tullut mieleenkään vaikka kuvauksessa luvattiin lämmitetty uima-allas. Lakanat olivat saapuessamme likaiset ja reikäiset (ei pesty edellisen asiakkaan jäljiltä) Pyysimme uusia ja sekin oli työn ja tuskan takana respalta ne järjestää. Huoneessa öisin todella kylmä. Kylpyhuone ok mutta koko muu huone likainen ja kulahtanut. Pinnat pölyiset jne. Kaiken huippu oli varaus-sivuston mukaan luvattu keittokomero huoneen varustelussa jota ei ollut. Asiaa selvitettiin respassa heikolla kielitaidolla ja henkilökunnan mukaan sitä ei pitänytkään olla. Hotellin sijainti ok vaikkakin alueella paljon tyhjillään olevia lakkautettuja hotelleja. Aavemainen tunnelma. Todella suuri pettymys!

Arvosana hotellille:

Viikko riitti

Vieras    25.01.2016    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2016 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Hotelli ulkopuolisin siisti ja kivan tuntuinen. Allas alue ja istutukset hyvin hoidettu. Kotoisa tunnelma, mutta huonekalut jo aikansa eläneet. Äänieristys lähes olematon eli kaikki äänet kuuluvat huoneeseen. Yöllä lattioilla löytyy torakoita ja keittiön pöydällä liikkuu pikkuruisia mustia ötököitä. Astiat kannattaa ennen käyttöä pestä, lasit aivan harmaita.

Plussana on ehdottomasti hotellin henkilökunta joka tekee parhaansa lomailijoiden viihtyvyydeksi. Ohjelmaa on monenlaista niin päivällä kuin illalla. Ei välttämättä ihan eka vaihtoehto jos menisin uudestaan Los Gigantesiin.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli keskeisellä paikalla

Vieras    01.01.2016    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Parque Santiago 3

Olimme joulukuussa 2015 viikon Parque Santiago 3:ssa. Hotelli on hyvällä paikalla, rantakadun varrella, lähellä rantaa. Toisella puolella kauppoja, ravintoloita yms. Meillä oli kaksio puutarhaan päin, eikä siihen kuulunut meteliä. Matkakavereilla oli kaksio kadulle päin, ja joka ilta kuului musiikin jumputus klo 23 saakka.

Hotellialueella on ravintoloita ja baareja. Kokeilimme kerran myös yhden ravintolan aamiaisbuffettia ja se oli oikein hyvä kuohuviineineen. Vähän matkan kävelymatkan päässä oli tosin edullisempia ravintoloita. Hotellin alakerrassa on paljon kauppoja ja niitä löytyy myös lähietäisyydeltä.

Altaat olivat isot, mutta se ei lämmitetty oli jäätävän kylmä. Lämmitetty allas oli viileän virkistävä. Aurinkotuoleja riitti kaikille hyvin. Lapsille on myös oma alue, jossa leikkipaikka ja kuusi vesiliukumäkeä (4-12 vuotiaille). Respasta piti pyytää lapselle ranneke, niin pääsi alueelle.

Huone oli perussiisti, kylpyhuone vähän vanhanaikaisen näköinen, mutta oikein toimiva. Parveke oli iso, mutta olisi myös kaivannut vähän kunnostusta. Sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta pääsi parvekkeelle.

Arvosana hotellille:

Hotelli on

Vieras    13.12.2015    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: las piramides

hieman kaksijakoinen. Henkilökunta vaikuttaa asialliselta, mutta vaihtuvuus ei kyllä paranna hotellin hyvyyttä. On tullut joku kerta oltua ja enpä osaa sanoa tuleeko koskaan enää mentyä Piramides huoneistohotelliin. Henkilökunnan pito on tämän hotellin ongelma. Huoneistot on ok. ja ruoka ok. Ensi keväänä ei mennä tähän hotelliin.

Arvosana hotellille:

Edullista etsivälle

Vieras    12.12.2015    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: pez azul

Pez Azul on halpa, jo paljon vieraita nähnyt hotelli. Ihan siedettävä viikon matkalla, jos ei paljoa odota. Huoneessa oli paljon monia paikkoja rikki ja ne olivat olleet jo kauan, eli siellä ei niitä ilmeisestikään säännöllisesti korjata. Muun muassa parvekkeen lukko reistaili, ja näki että oli ollut jo pitkään rikki. Viimeisenä iltana lukko hajosi, mutta saimme kyllä uuden huoneen. Keittiössä ruokailuvälinelaatikon pääty jäi käteen. Oli jo pitkään ollut irti kulumisjäljistä päätellen. Tekstiilit ja suihkuverhot olivat aikansa eläneitä. Pienillä edullisilla muutoksilla saisi ihan kivan paikan, mutta ilmeisesti ei ole osaamista tai kiinnostusta asiaan.

Arvosana hotellille:

Tosi hieno puutarha,teidemar.

Vieras    18.09.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Teidemar

Moi olemme olleet muutaman kerran ko. hotellissa ja kaikki on toiminut todella hyvin.Tietenkin on vähän ajan patinaa,mutta niin on meissäkin..Liikuntaa saa jos haluaa,kun kävelee alakaupunkiin ja takasin ,mutta jos on ns .huonot jalat ei kannata ottaa tätä hotellia.Kyllä taas on kova polte lähteä 12/15,mutta ei ole vielä lyöty lukkoon.Olli.

Arvosana hotellille:

hyvä hotelli kahvinkeitin mikro ja leiväpaahdin...alakerrassa oli uima-allas ja ruokaa ja lähistöllä hedelmäkauppa joka päivä ostettiin tuoreet hedelmät

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Bonanza

erittäin hyvät asiakaspalvelut ;;),,,,Siisti ,oli infoa missä sai auton vuokrattua ja lähellä keskustaa

Arvosana hotellille:

Aikuiseen makuun

Vieras    06.08.2015    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: las piramides

Hotelli on vanha, hintakin sen jo kertoo. Meistä se oli kuitenkin hyvä hotelli. Käytämme aina all inglusev palvelua tässä hotellissa oli todella hyvä ja runsas ruoka. Olemme olleet mieheni kanssa muutamissa hotelleissa ja hintavimmissa, mutta ruoka on ollut huomattavasti heikompaa tasoa. Henkilökunta on erittäin huomaavaista auttavaista hymyileviä. Siivous tapahtui joka. Päivä. Olemme jo tilanneet ensi kevääksi samaan hotelliin kolmen viikon matkan.

Arvosana hotellille:

Laadukas majoitus

villevalo    15.07.2015    Fanaben hotellit    Fanabe
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: El Duque l. eli duge

Huoneisto, jossa majoituin, niin oli viihtyisä. Huoneessa oli keittiö, mutta keittiötä tarvitsi vain vähän, koska olin varannut all inclusiven. Huoneistossa oli parveke, tilava olohuone, makuuhuone ja valoisa kylpyhuone. Ruoat ja juomat sis. matkan hintaan. Parin viikon lomalla ruokaa oli tarjolla yllin kyllin, mutta aina ruoka ei maistunut yhtä hyvältä. Arvioin kuitenkin El Duquen ravintolan ruoan olevan keksivertoa parempaa. Useita ruokia valmistettiin silmien edessä, joka varmisti sen, että ruoka oli aina tuoretta ja lämmintä. Jälkiruokatarjonta oli myös ihastuttava. Jossain vaiheessa tuntui, että ruokailuja oli liikaa, mutta oppia ikä kaikki. Ruokaa voi ottaa vain tietyn määrän kerrallaan eikä syödä liikaa. Lämminvesiallas oli myös aktiviteettiallas eli, jos halusi rentoutua, niin tämä ei aina ollut mahdollista. Kauniin suuren altaan vesi oli melko kylmää, joten ko. altaassa tuli uitua vähän. Respan palvelu pelasi. En huomannut, että siivottiinko huoneisto päivittäin, mutta, jollei, niin ainakin joka toinen päivä oli siivooja käynyt. Siisti, viihtyisä, lämminhenkinen hotelli ja hotellilla oli hyvä sijainti. Kävelymatka rantakadulle ja rannalle oli sopiva. Voin suositella ko. hotellia kaikenikäisille Teneriffaa rakastaville matkailijoille. Sanokaa Suomesta vanhoilta asiakkailta lämpimiä terveisiä erityisesti El Duquen ravintolan vahtimestarille!

Arvosana hotellille:

hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Parque Cristobal

Parque Cristobalin bungalow-tyyppinen majoitus vastasi tasoa

keskinkertainen. Kylpyhuone oli huoneistossa hyvin siisti ja keittiö-olohuone-yhdistelmä mukava. Siivous sujui mutkattomasti. Yleissilmäykseltään hotellli ja hotellialue vastasivat hyväntasoista majoitusta, mutta hotellialue oli melko pieni eikä aktiviteettien taso ollut välttämättä hyväntasoista. Jos aktiviteetteja oli enemmän tarjolla kuin mitä tietoon tuli, niin juuri tällaisiin aktiviteetteihin ei päässyt juuri huonon informaation takia osallistumaan. Suosittelen lapsiperheille mieluimmin esim. El Duqueta. Ostoksista ja Americaksen viihdetarjonnasta kiinnostuneille jailman lapsia matkustaville pariskunnille ko. hotelli on sijaintinsa ja näppäryytensä vuoksi hyvä valinta.

Arvosana hotellille:

remonttihelvetti

Vieras    10.06.2015    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: Lagos de Fanabe

Joululoma hotelli Lagos de Fanabessä oli karmea. Koko ajan täysi remontti

päällä. Hirveä meteli, haju ja pöly; ei juuri ollut parvekkeelle asiaa. Hotellin

johtoa ei tavoitettu ja matkanjärjestäjä Tjäreborg ilmoitti, ettei hotellissa ole

mitään remonttia. Jouluaatto aamuna poraus ja piikkaus alkoi klo 9.00

ja jatkui koko päivän. Vietä siinä mukavaa joulua. Muutenkin hotelli on

ylimielinen ja tympeä palvelu, en suusittele kenellekkään.

Nimimerkki: Teneriffan vakiokävijä

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.