Matkakokemukset - Hotelleja Teneriffalla: Sivu 13

ihan hyvä

Vieras    06.11.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Tenerife Ving

Oikein hyvä hinta -laatu,Ystävällinen palvelu. Ainoa miinus :niukat keittiövälineet (nuukasti kaikkea) ja kauheen pieni kylppäri.Olisi varmaan parempi , jos kalusteet olisivat toisin järjestetty,nyt "kumahti" pää monta kertaa oveen heiluvalla pytyllä istuesssa, eikä ollut omalle kamalle oikein säilytyspintaa. Kokonaisuutena,menisin ehdottomasti vielä uudelleen.....Hyvä sijainti ja hyvä allas-alue.

Arvosana hotellille:

kodikas hotelli

Vieras    30.10.2009    Playa de las Americasin hotellit    Playa de las Americas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hacienda del sol

kiva pieni ,kodinomainen hotelli.nätti pihaympäristö....hyvin viihdyttiin 11,13 ja 16-v nuorison kanssa.altaalla vesi lämmintä ....ja sijainti tosi hyvä,ei liian lähellä melupaikkoja.mut lähellä kuitenkin merta ja ostospaikkoja.....en olis vaihtanut niihin hervottoman isoihin kerrostalohotelleihin,mitkä varmaa oli 4-5 tähden....

Arvosana hotellille:

Tenerife Ving: Kelpo huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Tenerife Ving

Ei luxuxstason paikka, mutta siisti ja toimiva. Huoneet pieniä, mutta varustukseltaan riittäviä useammankin viikon matkaan. Sijainti lähellä rantaa, vaikkei ihan välittömässä läheisyydessä. Playa Jardinille kävelee muutaman minuutin sekä kun vaihtaa suuntaa ja kävelee tuplasti saman ajan niin onkin jo keskustassa. Kattotasanteella pieni uima-allas ja tiloja auringonottoon, mikäli ei jostain syystä haluta lähteä rannalle.

Kokemusta tästä samasta huoneistohotellista on parilta kerralta ja todennäköisesti ensi kerrallakin tulee valittua tämä. Olen ollut tyytyväinen niin aamiaiseen, sijaintiin, henkilökuntaan (vaikkei kaikkein puheliaimpia englannin kielellä eikä mun espanjan taitoni ei riitä ihan kaikkeen), huoneisiin, palveluihin hotellissa. Suurimman osan aikaa sitä kuitenkin tulee oltua muualla kuin huoneessa, joten täällä on saanut riittävän hyvää huolenpitoa kohtuuhintaan.

Kriittisellä silmällä ja väärin ennakko-odotuksin varustetulle paikka ei tarjoa kenties kaikkea haluamaansa, mutta kun suhtautuu oikella asenteella niin kyllä täällä on viihtynyt oikein hyvin.

Arvosana hotellille:

Suuri puutarha

Rice    11.10.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2006 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

Sijainti rauhallisella paikalla,korkealla mäellä ,joskin hotelin oma kuljetus alas pelaa hyvin (ilmainen)

Arvosana hotellille:

No joo

kerttu-lydia    10.10.2009    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: California

Hyvällä paikalla las americaksen keskustassa, pieni oleskelutila ja vielä pienempi aamupala- paikka, henkilökunta ystävällistä, huoneet melko kohtuulliset, kolmas plussa tuli liikaa, mutta en pysty poistamaan

Arvosana hotellille:

Parempi kuin esitteessä

santra66    30.09.2009    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Garajonay

Vietimme koko perheen kesken (5 henkeä) joulua Teneriffalla.Hotelli oli tosi siisti ja turvallisen oloinen ,hyvin tilaa kolmiossa viidelle hengelle.Keittiössä olisi voinut olla enemmän astioita,muuten kaikki toimi.Kaupat ja ravintolat lähellä. Ilmat olivat ihanteelliset, joulun tuntu vain puuttui. Spanisairin kon aika pieni ja matka pitkä,vessan ovikin rikkoontui ja jouduin odottamaan ½ tuntia avaamista.Välilasku Madridiin oli pitkästyttävä,pieni lentoasema.Olemme lähdössä uudelleen sinne 6.10.09, tosin eri hotelliin. Odotamme innolla matkaa.

Arvosana hotellille:

hyvää palvelua, erinomainen aamiainen!!!

Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2005 | Hotelli: Apartamentos Teide Mar

Ensivaikutelma hotellista oli hyvä, kaikki oli siistiä ja ihmiset ystävällisiä. Hotellissa oli paljon brittiläisiä, joten aamiainen on melkolailla heille suunnattua, mutta valinnanvaraa oli ja paljon! Suosittelen kaikkia hotelliin majoittuvia ottamaan aamupalan hotellilta!

Hotelli sijaitsee melko ylhäällä verrattuna ydinkeskustaan, mutta jos jaksaa kävellä melko jyrkkiä mäkiä ei sijainti haittaa. Hotellin läheisyydessä on muutamia hyvä ruokapakkoja, mm. sellainen jossa on minigolf samassa. Kyseisessä ravintolassa saa hyvää palvelua ja alennusta melko helposti. Että joka ilta ei suinkaan tarvitse lähteä kaupunkiin syömään ja kävellä vatsa pullollaan takaisin hotellille jyrkkiä mäkiä pitkin. Taksillakin tietysti pääsee...

Hotelli on vanha, ja hieman kuluneet huoneistot ovat kuitenkin tosi siistejä. Lisäviltit olivat kyllä melko ällöttäviä.. :( Siitä siis verotin yhden tähden. Mutta kaiken kaikkiaan loistohotelli, ainakin nuorille ihmisille :)

Arvosana hotellille:

perhelle sopiva

vesku68u    30.08.2009    Teneriffan hotellit    Teneriffa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: atlantida

toinen kerta ao hotellissa,eka kerta vuonna 2007 lokakuussa,silloin ei ollut ns mitään valittamista,siistit ja tilavat huoneet,hyvä aamu pala,hyvä lounas ruoka.

joka ilta jotain show meininkiä;käärme show,papukaija show,kotka show,temppu ukot

nyt tänä keväänä oli huoneessa valitettavasti pari torakkaa..

huoneen oven lukot varmaan pari kertaa murrettu joskus mutta toimivat kuitenkin jotenkin..

muuten ihan kiva hotelli,3x uima-allasta..rantaan n.100m,kaupat yms vieressä

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli rannan lähellä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2005 | Hotelli: Vista Sur

Oltiin viikko Vista Surissa. Huone oli valtava, kaksikerroksinen, kolme makuuhuonetta, joissa parisängyt. Erittäin lähellä rantaa. Ranta oli siisti ja sopi hyvin uimiseen. Hotellin oma uima-allas oli erittäin pieni ja vesi oli kylmää. Hotellin oma uima-allas ei ollut mitenkään suljettuna, vaan siihen pääsi kuka vaan. Lämmin vesi saattoi loppua suihkusta.

Illalla läheisestä baarista saattoi kuulua hieman häiritsevää melua.

Kaiken kaikkiaan mukava hotelli. Huoneisto oli napakymppi, vaikka olikin turhan iso nelihenkiselle perheelle. :))

Arvosana hotellille:

Meren rannalla, Parcon aukiolla

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2005 | Hotelli: Marina

Hotelli oli siisti. Pieni keittiö ja jääkaappi. Parvekkeet torille tai merelle. Karnevaaliaikaan keskeinen sijainti. Jos et tykkää, älä mene, jos tykkäät, niin näet kulkueet parvekkeeltasi. Minä nautin, vaikka oli meteliä vuorokaudet ympäriinsä.

Arvosana hotellille:

Koko perheen hotelli

Hennali40    28.04.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Ensimmäinen matka ulkomaille lasten kanssa ja heti onnistunut reissu. Hotelli oli todella mukava ja siisti.

Lapsille oli uima-altaalla ohjelmaa päivittäin, illalla koko perhe viihtyi hotellin discobaarissa, jossa tarjolla oli joka illaksi erillaisia esityksiä.

Valitsimme matkalle Allinclusiven ja olimme ratkaisuun todella tyytyväisiä. Ruoka tarjonta oli erinomaista eli tällaisille "nirsoille" löytyi myös syötävää :). Helppoa lapsillekkin, koska juomat, snackyt ja jäätelöt kuuluivat hintaan. Retkille sai pyydettäessä myös eväät mukaan. Ja voi niitä ihania jälkiruokia nam, nam...

Parasta oli perheelliselle, että baarit ja discot suljettiin sekä hotellissa, että kaduilla klo.24,00.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja palvelut pelasivat.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli! Ihanan iso uima-allas, joka lämmitetty.

Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2004 | Hotelli: palmeras playa

Hotelli pidetään todella siistinä! Huoneet mukavia, joskin ei kovin suuria. Uima-allas suuri verrattuna monen muun hotellin uima-altaaseen ja vielä lämmitetty, mikä on tosi hieno juttu! Menisin uudelleen samaan hotelliin ehdottomasti!

Arvosana hotellille:

Onnistunut loma !!!

Vieras    06.04.2009    Los Gigantesin hotellit    Los Gigantes
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Tamaimo Tropikal

Meidän nelihenkinen vietti viikon loman los gigantesissa Tamaimo Tropicalissa. Hotelli oli meidän mielestämme siisti ja sopii hyvin lapsiperheille. Omat lapsemme ovat 2v ja 4v. Allasalue hyvä...Löytyy kaksi lastenallasta ja kolmesta aikuisten altaasta yksi oli lämmitetty! Henkilökunta erittäin ystävällistä. Voisimme lähteä samaan hotelliin uudestaankin!!!

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Oasis Golf Resort

Todella viihtyisä hotelli lapsiperheelle. Olimme viikon 03/09 kolmen pienen lapsen kanssa tässä hotellissa. Ihana henkilökunta, hyvät uima-altaat (pienille lapsille oma allas), hyvä ruoka, rauhallinen sijainti, mukavaa ohjelmaa joka ilta (klo.20 ensin minidisco lapsille). Kannattaa ottaa ainakin puolihoito, koska ruokapaikkoja ei ole lähellä. Suosittelen erityisesti lapsiperheille!

Arvosana hotellille:

Tasokas, hyvällä paikalla oleva hotelli

Vieras    18.03.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Erinomaisen viihtyisä tunnelmallinen hotelli vaikka kovin suuri onkin. Huone tavanomaisen kokoinen pari nojatuolia pieni pöytä, kampauspöytä, minibaari. Sänky leveä, hyvät patjat ja tyynyt.

Kylpyhuone reilun kokoinen WC erotettu seinällä, siisti, ammeen edessä kääntyvä suihkuseinä.

Rauhallisen tuntuinen hotelli, siivous tehtiin hyvin. Minibaari kuului AI:n hintaan.

Buffee ruokailu oli hyvä, monipuolinen ja vaihteleva, hintaan kuului myös alacarte ravintoloissa ruokailu pari kertaa viikossa. Aamiainen aloitettiin cavalla ja kaviaarilla ja oli votkaakin tarjolla! Aamiainen oli runsas, kokki paistoi munakkaita tai häränsilmiä, miten asiakas halusi. Salaatit, makkarat, juustot,pekonit, monenmoiset leivät, makeat leivonnaiset unohtamatta churroja!

Itse lounas ja päivälliset olivat runsaita, AI hintaan kuului myös ruokajuoma, mitä milloinkin halusi, viiniä, olutta, cavaa.

Allasalue oli reilun kokoinen, kauniit istutukset, oli kaikenlaista ohjelmaa, jousiammuntaa, betangia, tikanheittoa ym. Paljon aurinkotuoleja, allaspyyhkeet sai panttia vastaan. Kylpyläosasto jossa myös poreallas, hoitomahdollisuuksia ja uima-allas jossa pore ja hierovia suihkuja, sauna.

Todella ystävällinen palvelu, iltaohjelma ei mitenkään ihmeellinen mutta ravintola oli iltaisin täynnä. Juomatarjoilu oli hyvä monipuolisia juomasekoituksia, tavattoman hyvä iris coffee!

Asiakkaina oli vanhempaa väkeä suurimmaksi osaksi, nuoria pareja oli manner espanjasta jonkin verran.

Voin suositella hotellia vaikkapa juhlan viettoon.

Huone oli Teidelle päin, aurinko paistoi parvekkeelle lähes koko päivän.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.