Piipun pihan ravintola
Kaksi kertaa olen kyseisessä ravintolassa vieraillut.
töiden puolesta joutunut valitsemaan vartioidun parkkipaikan.
Hotelli OK
Hintataso hotellissa OK.
Palvelut ja toiminta hotellissa yleisesti OK.
Ruokapuoli HMMMMM!
Ensimmäisellä kerralla pöytään tuotu viinipullon haju oli suht paha.
En ole kovinkaan viini-ihmisiä, mutta meinasin että kalaruuan kanssa viini sopii paremmin.
Valitin asiasta heti ja tarjoilija valitteli asiaa ja lupasi tuoda uuden pullon.
Uusi pullo saapui.
Haisi ihan samalle.
huomasin että pullo oli jo valmiiksi auki.
Rupesi harmittamaan.
Tilasin oluen.
laskua maksaessani huomasin että laskuttivat kaksi pulloa homesienen pilaamaa viihiä, ellei sitten pullo ollut yksi ja sama.
Toisen kerran kävin samassa paikassa.
Tilasin sisäfilettä pääruuaksi hintaa 900 paikallista.
Hetken päästä tuli tarjoilija toisen menun kanssa ja kysyy kypsyysastetta vaikka se oli jo selvitetty tilausta tehdessä.
Pyysin medium miinus.
Huomasin samalla että uuden menun kanssa hinta oli kasvanut 200 paikallista.
Annoksen saapuessa pöytään huomasin että sisäfile oli vaihtunut entrcote pihviin ja kypsyysaste erittäin very well done.
Melkein jopa kuivaksi.
Siinä jo rauhallinenkin asiakas tuohtuu.
Mätin jänteisen kengänpohjan naamariin ja painuin nukkumaan.
En jaksa uskoa että annan kolmatta mahdollisuutta.
Pakko sieltäkin suunnasta on löytyä jokin ravintola joka tietää eron lihoissa ja pilaantuneissa viineissä.
Tehkää lukijat omat päätöksenne asiasta.