Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Riva del Gardassa

Omatoimimatkalla riva del gardassa

Vieras    22.05.2011    Riva del Gardan nähtävyydet    Riva del Garda

Lensimme Milanoon josta ajelimme vuokra-autolla rivaan.Moottoriteille kannattaa varata käteistä mukaan. Milanosta gardajärvelle n.7e moottoritiemaksuja. (pitää ajaa tickets kassalle maksamaan..jos ajat telepass kaistalle voit joutua maksamaan "sakkoa" väärälle kaistalle ajosta)

Riva del Garda on mukava paikka, josta löytää paljon tekemistä. Lähellä pyöräilymatkan päässä mm. Arcon kylä jossa hieno vanha linna jonne voi kiivetä, Torbole on myös pyörilyreissun arvoinen ja pyöräreitit jotka kulkevat joenrantoja pitkin ovat maisemiltaan upeita. Rivassa voi myös vierailla Varonen vesiputoksilla (5e) tai tehdä helposti ostosmatkan 40km päähän Trentoon josta löytyy paljon pieniä vaateliikkeitä. Trentoon taisi mennä myös rivasta hienot pyörätiet.

Kävimme myös läheisessä malcesinen kylässä gardajärven itäpuolella josta pääsee gondoleilla monte Baldolle 1800m. (maksoi 18e edestakaisin). Monte Baldon reissuun kannattaa varata aikaa ja hyvät varusteet sillä vuoren päällä pääsee kiipeämään yli 2100m saakka lumihuipuille pientä hyväkuntoista hiekka/kivipolkua pitkin. Suosittelemme ehdottomasti. Kannattaa myös mennä ajoissa sillä klo 12 aikaan gondoleille oli jo aikamoiset jonot ja jouduimme odottamaan yli 30min jonossa.

Autolla pääsee myös nopesti käymään pienellä läheisellä järvellä lago di ledrolla. Järvi on kaunis ja rauhallinen jossa on hauska mm. polkea polkuveneillä..

Myöskään Veronaan ei ole kuin n.2 tunnin ajomatka jonka pääsee ajamaan pieniä teitä pitkin tai moottoriteitä pitkin hieman nopeammin. Veronassa ja Trentossa mielestäni paremmat ostosmahdollisuudet kuin esimerkiksi Milanon keskustassa jos ei ole kalliiden muotimerkkien ja ihmismassojen perään.

Oletko vieraillut Riva del Gardassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.