Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Riva del Gardassa

Viihtyisä huoneistohotelli

Vieras    06.06.2012    Riva del Gardan hotellit    Riva del Garda
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Residenza Le Due Torri

Lensimme toukokuun lopulla Helsingistä Milanoon ja vuokrasimme Linaten lentoasemalta auton jolla ajoimme Riva del Gardaan. Sieltä olimme varanneet jo talvella viikoksi majoituksen "the Two Towers Residence - Residenza Le 2 Torri" -nimisestä huoneistohotellista, jotan piti yllä periskunta Segattini. Samassa pihapiirissä sisaitsi myös Residence Segattini; samaa kokonaisuutta molemmat. Tämä osa oli uudehko, siisti ja riittävillä mukavuuksilla varustettu. Oiva paikka tukeutua, kun tarkoitus oli tutustua ympäristöön. Oiva paikka pyöräilyä yms. aktiviteetteja harrastaville. Hotellissa oli enimmäkseen saksalaisia perheitä, mutta mahtui sinne suomalainen keski-ikäinen pariskuntakin. Viihdyimme. Netistä löytyvät kuvat vähintään vastaavat todellisuutta. Ysätävällinen palvelu ja siisti sekä hiljainen ympäristö edesauttoivat viihtymistä. Suosittelemme niin hotellia kuin Riva del Gardaakin lomakohteena.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen paikka

Vieras    24.07.2008    Riva del Gardan hotellit    Riva del Garda
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Hotel Vittoria

Ainakin Italian sesongin ulkopuolella hyvin rauhallinen. Todella siisti ja hyvä palvelu!

Ainoa miinus on että hotellia on vähän vaikea löytää. Jos kävelee Viale Dante-katua, kannattaa etsiä Kapuziner Am See-niminen ravintola ja pujahtaa ravintolan läpi hotellin vastaanottoon. Jos taas kävelee Via Disciplini-kujaa, ei sillä puolella ole kuin pieni kyltti yhden oven yläpuolella.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Riva del Gardassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.