Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Pythagorionista

Hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä

Vieras    11.09.2013    Pythagorionin muita vinkkejä    Pythagorion

Hei,

Palasimme vasta Kreikan matkalta Samoksesta Pythagorionista.Matka oli jälleen onnistunut.

Sää suosi,aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko viikon ja merivesi oli ihanan lämmintä.

Hintataso vastasi kahden vuoden takaista tasoa,muilta osin kuin coctail juomien(niitä tosin juomme harvemmin ).

Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä,jopa ystävällisempää kuin aiemmin.

Pythagorionista löytyy erinomainen taverna Maritsa,joka tarjoaa hyvää perus kreikkalaista ruokaa ja kohtuuhinnalla.Kahden henkilön illallinen alkuruokineen,viineineen ja pääruokineen oli n.30 euron tasoa.Palvelu erinomaista.

Rantatuolit+päivänvarjo vuokra kahdelta 5 euroa

Taksimatka hotelliin n.1.5 km Pythagorion taksiasemalta 4-5 euroa eli edullista,vaikka bensan hinta on kalliimpaa kuin Suomessa

Kohde on turvallinen,myös lapsiperheille joille suosittelen pientä entistä kalastajakylää Kokkaria.

Kreikkalaiset pitävät lapsista.

Majoituskohteemme oli ainoa reissun miinus ja suosittelenkin,että valitsette tutut jo vuosia samalla matkanjärjestäjällä olleet hotellit tai huoneistohotellit.

Jassas!

Paratiisi nimeltä Samos Pythagorion

Vieras    20.07.2012    Pythagorionin muita vinkkejä    Pythagorion

Olemme perheeni kanssa olleet ko.paikassa jo kaksikymmentä vuotta joka kesä. Tunnemme olevamme lähes pythagoriolaisia tai samoslaisia. Ihmiset ovat ihania! Koko saari on huikean kaunis. Olemme lomailleet eri kesäkuukausina ja aina on ollut yhtä kaunista,ei oikeastaan liian kuumaa,jos ei halua shoppailla liiaksi Samoksen kaupungin "basaarissa". Ireonin kalastajakylä on aina koettava. Välimeren kirkas vesi ja sen puhtaus lähes huumaavat ensikertalaisen. Pythagorionin ranta (Dorissa-Kouros-Fito Bay) on palkittu puhtaudestaan. Merisiiliä emme ole koskaan nähneet ja vedessä olemme olleet melko paljon. Oma nautintonsa on ruoka;puhdasta ja yksinkertaisen maukasta. Tosin Dorissa Bay-hotellin ravintola on ihan Euroopan yksi tunnetuista lomanautinnoista, sen ovat todistaneet valtiomiehet kuten Bush ja Clinton ja monet muut ja tietysti myös me! Menkää ja tulkaa ihmeessä Samoksen Pythagorioniin, se on täynnä ikiaikaista kauneutta, villiyrtin tuoksua,vuoria ja merta.Luostarit ovat monet maailman perintökohteita.

Hieman pythagoriasta

Vieras    19.06.2009    Pythagorionin muita vinkkejä    Pythagorion

Kaunista seutua oliime juuri siellä lämmintä riitti tuli jopa ahnehdittua aurinkoa liikaakin ja iho kärähti, joten aurinkorasvoja mukaan tai saahan niitä sieltäkin Tiet ovat mäkisiä ja kivistä tehtyjä . Keskustassa on supermarket josta löytyi kaikki tarpeellinen hinnat siellä vaan joissakin elintarvikkeissa kalliimpia kuin suomessa. Rannat ovat kivisiä mutta pieniä pyöreitä ,sileitä eivät satu, mutta kun aurinko niitä lämmittää pitää olla kengat jalassa muuten jalkapohjat palaa.

Romanttinen Pythagorion

Donna    17.04.2009    Pythagorionin muita vinkkejä    Pythagorion

Matkustan paljon yksin, niin myös Pythagorioniin. Siellä minulla oli koko ajan sellainen olo, että pitäisi olla oma mies mukana. Pikkukaupunki on mielestäni romanttinen kohde pariskunnille. Pysyttelin melkein koko viikon ajan vain kaupungissa ja rannoilla. Yhden opastetun retken tein Kusadasiin ja sieltä Efesokseen. Menimme Samoksen kaupungista laivalla Efesokseen. Merimatkakin oli mukava kokemus.

Oletko vieraillut Pythagorionissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.