Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Ponta do Solin matkakokemukset ja vinkit

lomareissu Ponta do soliin

Anskumarie2016    02.03.2016    Ponta do Solin hotellit    Ponta do Sol
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Estalagem da ponta do sol

Elokuussa 2014 olimme kaksi viikkoa Ponta do solissa, Hotelli Estalagem da ponta do solissa. Hotellin auto oli meitä vastassa lentokentällä. Hotelli oli parhaimmalla paikalla(maisemien suhteen) missä milloinkaan olen ollut.

Pääkaupunkiin oli matkaa noin 30 km.Jos halusit pääkaupunkiin niin illalla kun ilmoitit hotellin respaan että aamulla haluat kyydin, niin auto vei ilmaiseksi. Iltapäivällä sait kyydin takaisin. Myös läheisessä kylässä olevalle rannalle sait hotellilta ilmaisen kuljetuksen kun varasit edellisenä päivänä. Ponta de sol oli pienoinen sievä kylä. Kylästä jos lähdit pois niin jouduit menemään tunnelin läpi. Kylässä oli huoltoasema muutamia kauppoja,ravintoloita ja hotelleja.

Hotelimme oli hyvä,henkilökunta ystävällistä. Aamupalalla oli tarjolla tuoreita hedelmiä ja paljon muuta hyvää. Lapsiperheitä ei näkynyt monta ja erillistä lasten allasta ei ollut. Meidän lisäksemme siellä oli vain yksi suomalais pariskunta. Englanninkielen taito on hyvä kun suomea eivät ymmärrä.

Hotelli oli Englantilaisten,Hollantilaisten ja Saksalaisten täyttämä suurilta osin.

Lämpöä riitti koko kahden viikon ajan, välillä liikaakin :) Ihana paikka.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Ponta do Solissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.