Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Plataniaksessa

Atlantica Caldera Bay hotelli

Vieras    03.11.2014    Plataniaksen nähtävyydet    Platanias

Sijaitsee aivan meren rannalla. Meidän huoneemme oli kahdessa kerroksessa jossa oli kaksi parveketta sekä oma uima-allas hotelli altaan lisäksi. Olimme lokakuun puolenvälin aikaan ja altaan vesi tuntui kylmältä mutta merivesi oli lämpöisempää. Ilman lämpötila oli joka päivä yli 20 asteen. Ruokapaikat oli kaikki ihan ok, Stamna etenkin jäi mieleen, hyväntuulisen omistajan takia.

Jos jotain negatiivista sanoisi niin ne oli kulkukoirat kaduilla. Satuimme näkemään kun yksi paikallinen pappa ajoi skootterilla suoraan päin koiraa joka yllättäen läksi ylittämään tietä. Mies kaatui ja nousi ylös, eikä hänelle käynyt mitään vakavaa, mutta koira lähti ulvoen johonkin pelästyneenä.

Haniassakin tuli paikallis bussilla käytyä. Sieltä löysimme liikkeen joka painatti kuvia paitoihin. Siellä oli valmiita kuvia kansioissa ja jos niistä ei löytynyt niin netistä selasimme kuvia ja tekstejä, josta paidan kuva saatiin tehtyä. Hinta oli n. 10 €. Hanian ja Plataniaksen kaupunkien välissä oli isompi kauppa nimeltään Jumbo. Sieltä löytyi kaikkea kotiin, pesuaineista, leluihin yms.

Upea ranta, amaing beach

Vieras    16.06.2011    Plataniaksen nähtävyydet    Platanias

Olimme viime vuonna isäpuoleni ja siskoni kanssa toista kertaa Kreikassa. Yövyimme Futura nimisessä hotellissa. Hotelli vastasi odotuksiamme, henkilökunta, siis tarjoilijat ja vastaanottovirkailijat olivat todella ystävällisiä. Hotellimme oli rauhallisella alueella, hotellin vierestä löytyi semmoinen miniMarket. Uima-allas oli joka päivä lasten suosiossa, semmoinen baari/snackravintola oli osittain terassina uima-altaan yläpuolella. Yksi päivä lähdimme ajamaan vuokra-autolla Selafonis- nimiselle vuorten takaisille rannoille. Aivan upeaa! Ranta oli kuin paratiisi, turkoosia vettä ja lähes valkoista hiekkaa. En tiedä kauan matkassa kesti, kun keskityin nalkuttamaan upeista maisemista. Jotain pari tuntia matka kesti.

Toinen retkikohteemme oli Limnoupolis niminen vesipuisto. Vesipuisto oli hieno, iso ja hauska paikka. Paljon vesiliukumäkiä, ja lekottelualue, baari, jonka penkit olivat osiltaan vedessä. Mieleen jäi ainakin toodella pitkä vesiliukumäki ja rengasjoki, jossa täytyi lekotella ja antaa virran viedä. Paljon jäi mieleen, suosittelen!

Oletko vieraillut Plataniaksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.