Matkakokemukset - Muita vinkkejä Patong Beachistä

huvit ja ostokset

Vieras    15.02.2013    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

ruoka on todella hyvää lähes kaikissa paikoissa.halvemmat parempia.kaduilla tekisi ostoksia mielelellään,mutta tyrkyttäminen on todella rasittavaa,vie ostohalut,heti kun katsot,joku on hihassa kiinni laskimen kanssa.auringon ottajan paratiisi,mitä odotitinkin,kuumaa on.ei lapsiperheen paikka.banglakatu luku erikseen,seksinhaluislle.tuk tukit rahastaa ylihintaa,sesongin mukaan.hieronnat,ripsienpidennykset,hoidot,yms.tosi hyvät ja halvat,suosittelen.kävellen näet enemmän.liikenne ihan kaaosta,ole varovainen,en vuokraisi autoa tai skootteria.aurinkoa riittää,ei sadetta.

Patong beach yleistunnelmia, vähän juttua myös naapurirannoista.

Vieras    26.09.2012    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Olemme lomailleet perheen kanssa otsikon paikoissa, ja tällä hetkellä meidän suosikkimme on Patong. Pienten lasten kanssa kannattaa mennä rauhallisimmille rannoille, eli Kata ja Karon ovat silloin hyviä valintoja. Pattaya on sitten oma lukunsa, voisi olla poikamiesten menomesta.

Patongilla on mukavasti katseltavaa päivisin ja iltaisin, Banglalla riittää menoa pitkälle yöhön. Ruoka on pääsääntöisesti hyvää, ja kadunvarren mopokioskeistakin uskaltaa ostaa syömistä. Phuketin rannat ovat talvikautena yleisesti kohtuuhyvässä kuosissa. Rannalla kulkee kaikenlaista kauppiasta, juoma-ja jäätelöhuolto pelaa. Thaihieronnasta voi mennä nauttimaan koko perheen voimin, se ei siellä ole ollenkaan niin epämääräisen oloista toimintaa kun täällä kotona voisi kuvitella. Kaiken kaikkiaan mukava maa ja paikka, suosittelen.

Lomalla

Vieras    28.03.2010    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Mahtava paikka ja mennään varmasti uudelleen. Jungle Ceylonin ostoskeskus, Patong Beachin ranta, kalastusretket, muut saaret, kuten Krabi ja James Bondin saari, unohtumattomia kokemuksia, suosittelen lämpimästi kaikille ja kaiken ikäisille, en usko, että kukaan pettyy Patong Beachiin. "Kade"

Onko kokemuksia asian rewards holidays:tä

Moikka,

Kyselisin seuraavanlaista. Törmäsin netissä surffailessani asian rewards holidays sivustoon, jossa tarjottiin luksus luokan majoitusta 7 yöksi hintaa 199 AUD (noin 130 euroa).

Innostuin tästä niin paljon että maksoin ko. maksun. Kysellessäni lisäinfoa sähköpostitse, tuli tieto, että maksu näkyy heillä ja varauskuponki tullaan lähtettämään erillisenä sähköpostina. Päivä on nyt kulunut ja firma ei ole lähettänyt ko sähköpostia, eikä myöskään vastausta kyselyihini..Toisaalta aikaa ei ole kulunut kuin päivä.

Olenkohan liian hätäinen.

Oliskohan jollakulla tieto siitä miten paypal kautta maksetun summan voisi peruttaa. Paypal tilillä lukee että on suoritettu, mutta pankkitilillä ko. summa vielä varauksissa näkyy..

Tuli fiilis, että meniköhän rahat?

"Vähän erilainen teatterimusikaali!"

Vieras    08.11.2009    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Phuket oli kiva pieni paikka, mutta mukavat rannat löytyvät naapurirannoilta: Kamala oli tosi siisti ja rauhallinen, samoin Kata ja Kata noi. Niissä kannattaa käydä. Lasten kanssa Kamala minusta paras! Iltaohjelmaa naapurirannoilta ei löydy. Silloin kannattaa tulla Patonkiin. Jos haluaa jotain erilaista illanviettoa diskojen ja baarireissujen lisäksi, kannattaa mennä ihmeessä katsomaan Musikaaliteatteria, Dragshow- esitystä Simon Cabaret-teatteriin, SE OLI MAHTAVA! Jo se teatteri oli hieno. kaksi tuntia kuuluisien "esiintyjien" ja musiikin parissa huumoria unohtamatta ja tietty permantopaikka.Lipun hinta vain 800bahtia. Kuvaus on kielletty, mutta kun teatteri loppuu, kaikki esiintyjät tulevat ulos kuvattavaksi. Tarvittaessa hakevat hotellilta samaan hintaan, kun tilaat liput hotellin respasta. Ja Tytöt ovat todella kauniita "tyttöjä". Maassa maan tavalla. Ruoka oli hyvää joka paikassa, suomalainen ravintola kallein.

Oletko vieraillut Patong Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.