Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Palma Novassa

F&C BBQ ravintola

Vieras    15.05.2016    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Täällä lomalla ollessani vaimoni ja poikani kanssa etsin myös vinkkejä hyvästä ruokapaikasta. Löysin netistä ravintolan jota oli kehuttu ja arvosteltu hyvässä hengessä. Ihmiset olivat ottaneet kuvia annoksistaan ja laittanut nettiin näytille. Kuvia katsellessa tuli vesi kielelle ja päätettiin että mennään kokeilemaan. Puu grillissä paistetut pihvit näyttivät todella hekullisilta ja tilattiin semmoiset. Ruoat tulivat ja kävimme pihvien kimppuun. Pettymys oli suuri. Mediumina tilatut pihvit olivat lähes kypsät, salaattia oli noin 1dl ja uuniperuna oli melkein kylmää ja sisällä teelusikallinen voita, siinä se. Suola ja pippuri oli varmaan mennyt johonkin toiseen pöytään koska meidän ruoista niitä ei löytynyt. Ja kaiken lisäksi pihvi oli vetinen ja täysin mauton. Ei mennä toiste enkä suosittele.

Restaurant Godfather

Vieras    14.10.2015    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Välttäkää kyseistä paikkaa. Ylihinnoiteltua pahinta shittiä.

Menimme tekemään sen virheen, että annoimme ravintolalle toisen mahdollisuuden. VIRHE.

Pahinta brittimoskaa, jota ei ruoaksi voi kutsua hyvällä tahdollakaan.

Kaksi haarukallista pystyin syömään. --> Täysi lasku tuli silti, vaikka valitin suht asiallisesti.

Myös paikalliset suomalaiset moittivat ravintolaa.

Kauhea ruokapaikka

Vieras    29.07.2010    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Olimme hotellissa nimeltä Ponent Mar. Hotelli oli muuten loistava lapsiperheelle!.

Mutta hotellin lähettyvillä oli ruokapaikka tyylin "tex-mex sports" bar, joka oli aivan kauhea paikka.

Ensin tarjoilija ei ymmärtänyt "red wine" tilaustamme vaikka näytimme jopa punaista väriä, hän toi sitten roseviinin. Ajattelimme että menkööt, mutta ruoka oli aivan kauheaa! Itse otin salaatin joka maistui vanhoilta sukilta, lapseni ja mieheni ottivat pihvit, jotka olivat kyllä medium mutta kuivat! Emme syöneet ruokaamme maistamisen jälkeen ja lähetimme sen takaisin.

Sitten tarjoilija toi laskun, johon sanoin että en halua maksaa koko summaa koska ruoka oli niin pahaa ettei sitä pysytynyt syömään.. Kiinalainen lihava omistaja alkoi huutaa punaisena, että "you eat, you pay"! Oli kutsumassa jo poliiseja ja kun mieheni sanoi omistajalle että "are you stupid, we want a discount!", omistaja alkoi uhkailemaan "you don't get out here alive"!

Vieressämme istui samasta hotellista norjalainen seurue, joiden mielestä ruoka oli myös pahaa. He eivät tietenkään alkaneet meidän episodin jälkeen mistään alennuksista puhua.

Maksoimme siis ruuan ja poistuimme paikalta, koska emme todellakaan halunneet viettää loppuiltaa sekopäisen kiinalaisen ja poliisien kera.

Toivottavasti tämä varoitus leviää mahdollisimman laajalle!

BCM

Vieras    15.05.2010    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

BCM - planet dance Magalufissa oli loistava paikka viime loppukesästä (elokuun alku 2009). Suurin, kaunein.. Itse asustelin enemmän Palma Novan rauhallisemmassa osassa, mutta pari euroa vaivan palkkaa taksille ja olin portailla yökerhossa mitä siteerataan yhdeksi Euroopan suurimmista. Suosittelen lämpimästi :) Paikalla oli toki myös Armin Van Buuren. Paikassa joka päivä bileitä.. oli sitten vaahto- tai vain maailmankuuluja dj:tä =) Ja vain yksi brittityttö tuli kysymään ekstasia, eli ei nyt mikään reivi-huume-helvetti .. Me LIKE. Sinne siis.. oisko tänä kesä uudestaan??? :)

Ravintola vinkki

emilya    07.03.2010    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Jos sattuu löytämään ravintolan nimeltä Chili,loistavaa ruokaa! kannattaa käydä. Skandinaavinen ruokapaikka.

Bar Bolero

Anna-    19.10.2008    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Halpa ruokapaikka jossa on ainoastaan paikallisia. Olimme pariin otteeseen syömässä ja jokaisella kerralla olimme ainoat turistit. Voi istua sekä ulkoa että sisällä. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ilmainen tapas kuului myös vaikka tilasi vain Sandwichin.

Kompas

Anna-    19.10.2008    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Paras pizza paikka Palma Novassa.

BCM

Vieras    15.05.2008    Palma Novan ravintolat ja baarit    Palma Nova

Ehkä maailman paras paikka bilettää.... =) Tanssia, juomaa, ihania ihmisiä... BCM on jotain mikä täytyy vaan kokeilla... et voi tietää ellet koeta...=)

Oletko vieraillut Palma Novassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.