Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Niagaran putouksilla

niagaran putoukset on mahtavat

Putousten ympäristö on tehty todella viihtyisäksi ja paikasta on tullutkin oikea huvipuisto alue. Kannattaa varata tarpeeksi aikaa, meillä ei 3 tuntia riittänyt kun kävimme näköalatasanteella skylon towerissa ja sitten kävelimme puistossa ja räpsimme kuvia. Kanadan puolelta putoukset ovat näyttävät ja näet molemmat. Rainbow sillallakin kävely jäi.

Jos on aikaa niin kannattaa myös katsastaa amerikan puolen putoustunnelmat.

Niagaran putoukset

Kyllähän ne kannattaa käydä katsomassa. Kuumana kesäpäivänä putousten lähellä tihkuttaa ihanasti viileää vettä, maisemat ovat kauniit, mutta väkeä on tosi paljon, ja tungosta riittää. Talvella turisteja ei ole läheskään niin paljoa, ja putoukset silloinkin ovat kovin kauniit. Iltaisin pimeän tullen järjestetään myös valoshow, mutta siitä ei itsellä ole kokemusta. Kanadan puolelta näkymät ovat paljon paremmat (enemmän putoavaa vettä siis USAn puolella). Putousten läheisyydessä on paljon ravintoloita, useita hotelleja, elokuvateattereita sekä turistikauppoja ja kasinoita. Hinnat ovat melko korkeat, mutta niinhän näissä nähtävyyskohteissa aina.

Oletko vieraillut Niagaran putouksilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.