Niagaran putouksien matkakokemukset ja vinkit

niagaran putoukset on mahtavat

Putousten ympäristö on tehty todella viihtyisäksi ja paikasta on tullutkin oikea huvipuisto alue. Kannattaa varata tarpeeksi aikaa, meillä ei 3 tuntia riittänyt kun kävimme näköalatasanteella skylon towerissa ja sitten kävelimme puistossa ja räpsimme kuvia. Kanadan puolelta putoukset ovat näyttävät ja näet molemmat. Rainbow sillallakin kävely jäi.

Jos on aikaa niin kannattaa myös katsastaa amerikan puolen putoustunnelmat.

Suuri kansainvälinen hotelli

Vieras    20.10.2008    Niagaran putouksien hotellit    Niagaran putoukset
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Niagara Falls Marriott Gateway on the Falls

Paikka ja näköalat upeat ylitse Niagaran putousten. Hotelli oli siisti ja hiljainen nukkua. Kuitenkin hinta/laatu suhde oli pettymys. Kaikki maksoi erikseen vielä kalliin huonehinnan lisäksi, mm. parkkipaikan käyttö, aamupala, internetyhteys.

Osittain yleisissä tiloissa jo vähän "kuluneen tuntua", samoin uima-allas oli pettymys. Positiivista erinomainen sänky, ja todella laadukas sisustus huoneessa.

Arvosana hotellille:

Niagaran putoukset

Kyllähän ne kannattaa käydä katsomassa. Kuumana kesäpäivänä putousten lähellä tihkuttaa ihanasti viileää vettä, maisemat ovat kauniit, mutta väkeä on tosi paljon, ja tungosta riittää. Talvella turisteja ei ole läheskään niin paljoa, ja putoukset silloinkin ovat kovin kauniit. Iltaisin pimeän tullen järjestetään myös valoshow, mutta siitä ei itsellä ole kokemusta. Kanadan puolelta näkymät ovat paljon paremmat (enemmän putoavaa vettä siis USAn puolella). Putousten läheisyydessä on paljon ravintoloita, useita hotelleja, elokuvateattereita sekä turistikauppoja ja kasinoita. Hinnat ovat melko korkeat, mutta niinhän näissä nähtävyyskohteissa aina.

Oletko vieraillut Niagaran putouksilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.